Cezar Ouatu, adevărul despre relația cu Angela Gheorghiu, după despărțire: "Nu ne-am mai vorbit"

 Dumba Gabriela
.

Multă lume a avut impresia că după despărțire, Cezar Ouatu și Angela Gheorghiu au rămas colaboratori pe plan profesional, dar nu este așa. Artistul dezvăluie că, din momentul în care nu au mai fost iubiți, a fost pus punct și oricărei relații profesionale. În plus, Cezar Ouatu susține că nu a rămas nici măcar amic cu Angela Gheorghiu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cezar Ouatu și Angela Gheorghiu au trăit o dragoste frumoasă, timp de aproximativ un an de zile. Cei doi formau un cuplu apreciat atât pe scenă cât și în viața privată. Dincolo de diferența de vârstă de 14 ani, Cezar fiind mai tânăr decât partenera sa, cuplul părea unul extrem de sudat.

angela-cezarangela-cezar

Ce spune Cezar Ouatu despre relația din prezent cu Angela Gheorghiu

Cezar Ouatu a lăsat de înțeles că motivul principal al despărțirii de Angela Gheorghiu ar fi fost gelozia sopranei. Apropiați ai cuplului povesteau la un moment dat că soprana ar fi descoperit că Cezar Ouatu ar mai fi ținut legătura cu fosta sa iubită.

După ce episodul despărțirii dintre cei doi artiști a devenit parte din trecut, Cezar Ouatu a clarificat faptul că relația cu soprana Angela Gheorghiu nu l-a ajutat în carieră, așa cum se zvonea.

„Nici vorbă de așa ceva. Colaborările noastre pot fi numărate pe degetele unei mâini. Eu aveam 12 ani de carieră în spate, am absolvit Conservatorul la Milano, cu notă maximă. Degeaba apărea pe scenă cu mine, dacă nu avea cu cine cânta', a spus Cezar pentru playtech.ro.

Citește și: George Burcea, atac subtil la adresa Andreei Bălan:„Degeaba susțin anumiți părinți că fac terapie, dacă ei sunt slabi psihic’

Citește și: Viorica de la Clejani a petrecut de Florii „pe sărăcie':'M-am cumințit, stau cu câinii și ascult un preot'

Ce s-a întâmplat după despărțirea dintre Angela Gheorghiu și Cezar Ouatu

După ce relația dintre Cezar Ouatu și Angela Gheorghiu s-a încheiat, mulți s-ar fi așteptat ca cei doi să colaboreze măcar în plan muzical.

Acest lucru este însă exclus, conform artistului, care a declarat că cei doi au întrerupt orice fel de legătură.

„De atunci, nu ne-am mai vorbit. Este exclusă vreo altă colaboare, pe viitor. Nu am păstrat sub nicio formă legătura, nu ne-am trimis niciodată măcar vreun mesaj, cu ocazia vreunui eveniment special din viața noasstră, și nici de sărbători', a adăugat acesta.

Cezar Ouatu are acum o iubită cu 19 ani mai mică

După ce s-a separat de fosta lui logodnică, make-up artistul Andreea Vilău, Cezar Ouatu și-a deschis inima către o nouă iubire. Cea care i-a redat zâmbetul pe buze este Raluca Jurca, o tânără cu 19 ani mai mică decât el, cu care se iubește de aproape trei ani.

Raluca a fost cel mai mare susținător al lui Cezar Ouatu, cât timp a fost concurent la „Ferma' de la PRO TV. Tânăra a povestit, în cadrul unei emisiuni de la PRO TV, cum a trăit la intensitate maximă fiecare clipă, fiecare probă dificilă, alături de iubitul ei.

”Noi chiar nu suntem genul de relație sau de cuplu care să falsăm. Noi suntem pe ton, așa că suntem mai multe decât căsătoriți, ceea ce mă bucură și ma împlinește sufletește. Ne susținem din punct de vedere profesional, personal, e senzațional’‘, a declarat Cezar Ouatu.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton