Channing Tatum își vrea soția înapoi, dar Jenna Dewan îl ține pe jar

Cu trei luni în urmă, Channing Tatum (37) și soția lui, Jenna Dewan Tatum (37), și-au șocat fanii anunțând că se despart după aproape 9 ani de căsnicie. Iată că acum Channing Tatum își vrea soția înapoi, însă Jenna nu se grăbește să-i dea un răspuns…

Au fost unul dintre cele mai hot cupluri de actori din Cetatea Filmului și păreau a avea totul: bani, faimă, iubire și o fetiță superbă, Everly, în vârstă de 4 ani și jumătate. Cu toate acestea, în mod total neașteptat, cei doi soți și-au anunțat recent despărțirea, alegând să o facă împreună, prin intermediul unei postări pe contul de Instagram al Jennei. Acum însă, Channing Tatum își vrea soția înapoi cu orice preț.

Apropiații lui Channing povestesc că acum actorul regretă enorm că s-a despărțit de Jenna și că se simte îngrozitor fără ea. Conform Life & Style Magazine, Channing îi simte foarte mult lipsa soției sale și chiar i-a spus acest lucru și Jennei, care nu a luat încă nicio decizie, în pofida declarației de dragoste pe care i-a făcut-o actorul. Acum, mingea este în terenul ei, pentru că, deși Channing ar putea avea practic orice femeie de pe lumea asta, el nu vrea decât să dea căsniciei sale încă o șansă…

Lui Channing îi e dor de Jenna și de viața lor

Așa cum fanii lor știu deja, Channing Tatum și Jenna Dewan s-au întâlnit pe platourile filmului Step Up și au devenit în scurt timp unul dintre cele mai iubite cupluri de la Hollywood. S-au căsătorit în anul 2009, iar fiica lor, Everly, s-a născut în 2013. Despărțirea lor a luat pe toată lumea prin surprindere, iar prietenii lui Channing spun că el suferă foarte tare acum. „Channing e nefericit. Îi e dor de Jenna. El e gata să se împace cu ea într-o clipită – și i-a spus asta', declară unul dintre apropiații actorului, care mai adaugă și că Channing nu este interesat de o altă relație acum. „Jenna știe ce simte Channing, dar nimeni nu știe ce va face', a mai adăugat sursa.

Channing Tatum și Jenna Dewan au fost un cuplu foarte hot. Acum, actorul își vrea soția înapoi.

Channing Tatum și Jenna Dewan au fost un cuplu foarte hot. Acum, actorul își vrea soția înapoi.

Pe de altă parte, conform The Inquisitr, Jenna Dewan ar fi deschis un nou capitol al vieții ei după despărțirea de Channing Tatum. Actrița a declarat că este încântată de noua ei libertate regăsită și că speră ca viitorul să-i aducă lucruri bune, atât în viața personală, cât și în carieră. Să fie oare unul dintre lucrurile bune… Channing?

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton