Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, reîncepe scandalul cu Ioana Năstase: „Nu pot să dau de tatăl meu, actuala lui soție mi-a blocat numărul. Fratele meu a dispărut...”/ Cum se apără soția tenismenului

.

Fiica adoptivă a lui Ilie Năstase reîncepe scandalul cu soția acestuia, Ioana. Pe 19 iulie, fostul tenismen a împlinit 78 de ani, iar Charlotte susține că nu l-a putut contacta să-l felicite. Convingerea ei este că actuala parteneră a tatălui său a blocat-o în telefon. Cele două au mai fost implicate, de-a lungul timpului, și în alte dispute.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Pe 19 iulie, Ilie Năstase a împlinit 78 de ani și a ieșit la masă cu soția, fiul acesteia și Alessia, fiica fostului tenismen din căsnicia cu Amalia. Deși s-a zvonit că s-a despărțit iar de Ioana, se pare că relația continuă și nimic nu pare să anunțe un posibil divorț.

skjbdsrskjbdsr

Citește și: Irina Margareta Nistor, impresionată de Ilie Năstase: „Mi se pare actorul cel mai izbutit în momentul de faţă. Ne poate reprezenta cel mai bine”

Citește și: Ioana și Ilie Năstase nu mai locuiesc în aceeași casă și se vorbește, din nou, despre divorț: „Fiecare la casa lui”

Citește și: Edi Iordănescu părăsește Naționala României! Scrisoarea emoționantă a antrenorului: „Nu a fost mereu un drum al sărbătorii, ci şi al sacrificiilor. Pentru cele făcute de familia mea sunt dator să îmi ţin acum promisiunea”

Citește și: Gabi Bădălău, adevărul despre ieșirile violente ale Biancăi Drăgușanu. Ce spune despre presupusa bătaie dintre ea și Florin Salam: „Nu e o femeie agresivă. Cred că era într-o perioadă…'

Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, reîncepe scandalul cu Ioana Năstase

Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, agită din nou spiritele în familie. Pe Ioana Năstase o acuză că a blocat-o în telefonul tatălui ei, astfel că nu l-a putut felicita de ziua sa. Aceasta susține că de câteva luni nu poate lua legătura nici cu fratele ei, Nicholas, situație despre care ar vrea să-l informeze pe fostul tenismen.  

„Nu pot să dau de tatăl meu, pentru că actuala lui soție mi-a blocat numărul în telefonul lui! Am vrut să-l sun să-i spun „La mulți ani!', dar nu am putut să dau de el.

Sunt foarte supărată. Nu pot să dau nici de fratele meu, Nick! De cinci luni, nimeni nu mai dă de el, nu știu ce se întâmplă cu el. A dispărut! De asta vroiam să vorbesc cu tatăl meu, poate reușește să dea de el', a declarat aceasta pentru click.ro.

Cum îi răspunde Ioana Năstase lui Charlotte

Ioana Năstase dă asigurări că nu a blocat-o pe Charlotte în telefonul lui Ilie Năstase. Ea nu exclude varianta ca soțul ei să fi recurs la acest gest.

„Eu nu am blocat-o, Doamne ferește! Eu iubesc toți copiii lui Ilie, dovada că am luat masa cu Alessia. Eu i-am acceptat lui Charlotte și cererea de prietenie pe Facebook, ne-a dat like la poza postată de ziua lui Ilie.

Eu nu umblu niciodată în telefonul lui Ilie. Acum, nu pot să știu dacă nu a blocat-o chiar el… Dar, putea să mă contacteze pe mine că-i spuneam s-o deblocheze.

Eu iubesc copiii, cum aș putea să nu mă înțeleg cu copiii lui Ilie?! Ea este supărată pe mine probabil că am luat poziție la ultima ei altercație cu Ilie, când am spus că Ilie își susține toți copiii financiar! Și eu știu că așa face! Are grijă de toți copiii lui', s-a apărat Ioana Năstase.

Când a izbucnit scandalul dintre Ioana Năstase și Charlotte

Scandalul dintre Ioana Năstase și fiica adoptivă a lui Ilie Năstase a izbucnit în urmă cu trei ani. La vremea respectivă, tânăra și-a acuzat tatăl că nu a susținut-o financiar în perioada pandemiei, deschizându-și un cont pe OnlyFans.

„Această fată are 30 și ceva de ani, dar nu a muncit o zi în viața ei! Să fie clar, tatăl ei e un exemplu. Ilie are grijă în aceeași măsură de toți copiii lui. Nu fac diferențe. Din câte știu eu, nu le dă doar o mie de euro pe lună, le dă mai mult, vreo 3-4.000 de euro! Numai acestei fete știu că i-a plătit 400.000 de euro școala.

Știu că a fost o discuție mai acidă între ei, în care ea i-a cerut să-i cumpere nu știu ce mașină și Ilie i-a zis să se ducă la muncă dacă vrea mașină! Ilie a avut grijă de ea, ca de toți copiii lui, o iubește în continuare.

Le dă tuturor bani, inclusiv fetelor pe care le are cu Amalia. Dacă această fată a ales drumul ăsta, e viața ei, face ce vrea', a spus Ioana, pentru sursa citată anterior.

Ilie Năstase: „Minte clonț. M-am ocupat de ea cât am putut'

La rândul lui, Ilie Năstase a declarat că a făcut eforturi pentru Charlotte. El i-ar fi achitat taxele de studii în America.

„Întrebați-o pe ea cine i-a plătit educația 10 ani la Școala Americană, vreo jumătate de milion de euro! Dacă nu sunt tată bun… Pentru ce?! A muncit, a făcut ceva în viața ei ca să merite mai mult?!

Dacă dumneavoastră credeți că i-am dat numai 600 de dolari să trăiască în America, înseamnă că minte clonț!

M-am ocupat de ea cât am putut, dacă ea stă în America și a fost decizia ei să stea în America… Ea stă în America, eu stau la București… Eu știu ce am făcut pentru ea și fratele ei, de asemenea, adoptat. Le-am dat educație, care este cea mai importantă!

Ce să fac? Să mă duc la New York să locuiesc? Am familia mea, aici, în România!', a declarat Ilie Năstase, pentru Antena Stars.

În schimb, Charlotte l-a contrazis și a susținut că a fost abandonată de tatăl ei.

 „Nu mi-a mai răspuns la telefon după ce i-am zis de Onlyfans, dar a fost inițial ideea lui. E jenant să ai așa un tată, o persoană incredibilă, așa un mare sportiv și el nici nu vrea să mă vadă! Să spună așa lucruri și să-și lase propria fiica de izbeliște! Dar, am supraviețuit', spunea Charlotte, la acel moment, într-un interviu pentru Click!

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton