"A încurcat pașii! Întrebarea mea este cum... ". Ce a greșit Gabriela Cristea la rețeta de creveți și de ce a făcut-o praf Chef Dragoș Neacșa, celebru pe Tik Tok

 Dumba Gabriela
.

Chef Dragoș Neacșa, viral pe TikTok, a luat la puricat o rețetă gătită de Gabriela Cristea și concluzia a fost una rușinoasă pentru prezentatoarea TV, care se laudă cu priceperea ei în bucătărie. Chef Dragoș Neacșa a identificat mai multe mișcări greșite în rețeta pregătită de Gabriela Cristea și i-a sfătuit pe urmăritorii lui să nu urmeze întocmai pașii propuși de vedeta TV.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea și-a propus să-i învețe pe fanii ei să pregătească creveți, însă rețeta ei nu a fost pe placul lui chef Dragoș Neacșa. Vedeta TV gătește mult pentru familia ei și se laudă că se pricepe în bucătărie, ba chiar își filmează unele rețete și le publică pe conturile sale de socializare. Cu ultima, însă, și-a atras criticile unui chef viral pe TikTok.

cozonac-gabriela-cristea-e1619509828320-1280×720-1cozonac-gabriela-cristea-e1619509828320-1280×720-1

Gabriela Cristea, criticată de chef Dragoș Neacșa din cauza unei rețete

Gabriela Cristea a vrut să îi învețe pe cei care o urmăresc cum se prepară pastele cu creveți, așa că s-a filmat în timp ce a gătit acest fel apetisant de mâncare. Însă, modul în care a procedat nu a fost pe gustul tuturor. Gabriela Cristea a fost făcută praf de chef Dragoș Neacșa, care a comentat în timp ce o privea pe vedetă modul în care a pus în practică rețeta.

„Ia să vedem ce gătește doamna Gabriela Cristea. Întrebarea mea este cum a scos untul din cutia aceea din plastic, din acel antifurt. A folosit mult ulei de măsline. Hai să ne uităm la rețetă, să uităm asta. Dacă puneai mai puțini, pe rând (creveți n.r), se făceau în unt, așa fierb. Nu s-au prăjit, s-au fiert. Nu au culoare deloc, pe nicio direcție.

Sunt cauciucați acum că au fost gătiți prea mult și îi mai pune o dată, o să fie și mai mult. Păi nu asta e ordinea (când a văzut că urmează să pună vinul). Ordinea este usturoiul, acesta se pune la început, se călește, apoi se adaugă creveții, se sting cu vin, trebuie evaporat alcoolul și abia după aceea pus sosul. Și ulei a pus mult”, a ținut să menționeze bucătarul, citat de click.ro.

Citește și:Cum a rămas Emily Burghelea însărcinată a doua oară, după ce ea și soțul ei își pierduseră speranța: „Vestea ne-a uimit, pentru că…’. Bărbatul a asistat la nașterea fiului lor / EXCLUSIV

Citește și:Cine este Dan Șucu, investitor la Imperiul Leilor, sezonul 4. Cum a ajuns milionar și ce avere are

În plus, chef Dragoș Neacșa a avut de comentat și atunci când Gabriela Cristea le-a recomandat urmăritorilor să să adauge zahăr brun, și a arătat la cameră pliculețele, ca să nu mai fie amar. 

„Ăla nu e brun, e colorat”, a mai adăugat acesta. 

„E rețetă luată de pe net cu paste și creveți doar că a încurcat un pic pașii. Și ideea e să le scoți cu două minute înainte ca să fiarbă în sos, să se lege cu amidonul, a concluzionat chef Dragoș Stanca.

Gabriela Cristea gătește și în vacanță

Gabriela Cristea gătește zilnic pentru familia ei și pentru că soțul și fetele apreciază preparatele ei, prezentatoarea TV nu scapă nici în vacanță de cratiță. În vară, Gabriela se plângea fanilor săi din online că soțul a rugat-o să-i pregătească ceva bun de mâncare, deși se aflau în Grecia, în vacanță și voia și ea să se relaxeze.

„Mi-a zis soțul meu: „Chiar dacă suntem în Grecia, nu-mi faci și mie un mic dejun?”. Adică să muncesc și aici! Ce Doamne iartă-mă să fac?! Am venit în bucătărie. Între timp a venit și soțul care a început cu cârcoteala, evident, că nu e gata masa', a povestit Gabriela Cristea pe Facebook.

Internauții nu s-au abținut de la comentarii nici la videoclipul în care Gabriela îi pregătește micul dejun lui Tavi Clonda. 

„Dacă și în concediu gătești clar numai concediu nu e!'

„Aici sunteți răutăcioși cei care comentați! Unii gătesc și în concediu pentru copii, sau pentru că așa vor!! Eu, de exemplu, îmi iau cafeaua mea și îmi fac, pentru că nu îmi place alt gen de cafea!!'.

„În concediu e relax total te deconectezi de tot ….nu se gătește.'

„Văd tot felul de comentarii că în vacanță nu se gătește… nu cade la nimeni epoleții dacă punem o gustare….Bravo Gabriela! felicitări'

„Eu cred că ce face în bucătărie, face din plăcere. Și în concediu se mănâncă.', sunt câteva dintre comentariile de la postarea Gabrielei Cristea. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton