”Eu insist să nu mai facem alt copil. Acasă e un întreg scandal…” De ce nu vrea Chef Florin Dumitrescu al treilea copil și ce cadou special a primit din partea soției, la aniversarea a 10 ani de căsătorie / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Chef Florin Dumitrescu a vorbit, cu sinceritate, despre viața lui personală, dar și despre revenirea la ProTV, postul unde a debutat pe micile ecrane, alături de colegii lui. Credincios, protagonistul nostru ne-a spus și ce cadou special i-a făcut duhovnicul lui.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Chef Florin Dumitrescu ne dezvăluie de ce nu mai vrea al treilea copil. Într-un interviu pentru viva.ro, vedeta a vorbit deschis despre un subiect important pentru el și familia lui, acela de a mai avea un moștenitor.

9w0a53229w0a5322

Citește și: Chef Florin Dumitrescu a renunțat la pâinea din comerț după ce a aflat ce se pune în ea: „Era un ingredient lichid pe care-l băga în aluat și i-a făcut gaură în beton. Peste noapte a făcut gaură de 12 cm”

Citește și: Rețeta de ciorbă de cartofi și afumătură a lui Chef Florin Dumitrescu. Ingredientul special pe care îl folosește

Citește și: Cum păstrează Andi Vasluianu flacăra aprinsă în mariaj, într-o familie cu doi copii: „E o regulă la care ținem mult, nu poți fără asta într-o relație” / EXCLUSIV

Citește și: Cum reacționează oamenii când îl văd pe stradă pe chef Cătălin Scărlătescu, după întoarcerea la „Masterchef”: „Noi am fost sinceri și reali, oriunde am fost. Nu am văzut un ‘hater’ care să-mi bată obrazul…”. Ce relație are cu Divinitatea / EXCLUSIV

Ce dar a primit Chef Dumitrescu la aniversarea a 10 ani de căsnicie

Florin Dumitrescu a revenit la Pro TV, alături de colegii lui, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, dar și de Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii. Luni, după anunțul oficial că frumoasa blondină va prezenta show-ul, mai mulți jurnaliști au gătit pentru chefi și și-au prezentat preparatele în fața acestora. Într-un interviu pentru viva.ro, Chef Florin Dumitrescu a dat mai multe lucruri din casă.

Bună. Cum a fost revenirea la Pro TV?

Revenirea a fost emoționantă. A fost… prima parte, din 16 aprilie când, practic, am primit multă simpatie și foarte mult entuziasm din social media… Astăzi s-a conturat și mai tare emoția, în momentul în care am văzut concurenții. Și am văzut privirile lor, am văzut 'foamea' lor… Și mi-am dat seama că cea mai bună alegere a noastră, acum, este Masterchef.

Vara aceasta, în afară de muncă, e loc și de o vacanță?

Avem niște vacanțe. Am fost deja într-o minivacanță, în Grecia…

Cu fetele?

Da, cu fetele, bineînțeles. Nu plecăm fără ele. Plecăm doar cu ele și avem și vacanță. Încercăm să descoperim o țară nouă pentru cinci zile. Dar, ne descurcăm cu vacanțele. Am avut un an de vacanțe până acum și, sincer, e mai mare 'foamea' de filmări, în acest moment, decât de altceva.

'Acesta este ametistul meu brut și inelul de logodnă'

Am remarcat bijuteriile de la gât? Are vreuna dintre ele o semnificație anume?

Toate au. Asta este ametistul meu brut și inelul de logodnă. Acesta este un gablonț pe care l-am luat din Grecia, dintr-un magazin din Neos Marmaras care-mi place enorm de mult. Doamna de acolo mi se pare senzațională, la vreo 70 de ani, cu o energie atât de bună… Sper să îl prindă și pe Scărlătescu energia aceasta. Aici am o cruce din aur alb, de la duhovnicul meu, care mi-a spus că trebuie neapărat să am o cruce de la el.

Deci, am o cruce de la Ierusalim. Mai am două monede, una pe care scrie: 'Omnia vincit amor', adică 'Dragostea învinge întotdeauna'. Și am primit-o anul acesta de aniversarea noastră de 10 ani de căsnicie. Aici mai am, tot de la Cristina, un 'enjoy the light', primită tot la o aniversare a căsniciei. Aici am un cuțit pentru că sunt bucătar. Nu trebuie să lipsească un cuțit. Și aici mai am o ancoră. Ancora nu are neapărat o semnificație aparte dar e specială.

Și, pentru că tot ai pomenit de cadourile de la aniversarea căsniciei, Cristina ce cadou a primit?

A primit o brățară. Mie îmi place să îi fac cadou brățări. Și, acum o să fiu puțin 'bagabont', dar trebuie să vă zic asta. Cadourile pe care i le fac Cristinei i le fac să dăinuie în timp, pentru că avem două fete și îmi doresc ca ele să le primească, la un moment dat. Și atunci când îi fac cadouri ei, mă gândesc, cumva, că vor ajunge la ele.

'Sincer, s-au așezat lucrurile atât de bine, încât eu insist să nu mai facem un alt copil. Acasă e un întreg scandal…'

Foarte frumos. Un băiat nu vine? Nu vor fetițele un frățior? Nu întreabă?

Întreabă, dar nu cred că mai am energie să construiesc încă o cameră în casă, să mai susțin încă un copil. Glumesc. E foarte frumos să ai copii. E foarte frumos să ai copii mulți. Diferența între cea mică și un altul ar fi mult prea mare în acest moment. Și, sincer, s-au așezat lucrurile atât de bine încât eu insist să nu mai facem un alt copil. Acasă e un întreg scandal în ultimii doi ani, că ar trebui să mai apară cineva…

Dar, până la urmă, e cum vrea Doamne, Doamne…

Dar, până la urmă e cum vrea Dumnezeu. Așa este.

Ce îți cer fetele cel mai mult de mâncare?

Paste.

Și la desert?

La desert…să știi că nu suntem atât de deschiși către deșert. Fetele nu sunt așa disperate după deșert. Cred că cel mai mult am observat că avem o pasiune pentru mâncare italienească. Se consumă gelato, mult, ca desert, și paste. Gelato avem un loc unde mergem și luăm. Dar pastele le facem acasă.

Chef Florin Dumitrescu: 'Fetele noastre au fost crescute de noi'

Vă ajută cineva la creșterea fetițelor?

Nu. Nu am avut niciodată noroc de bone. Am avut tot felul de încercări eșuate și ne-am dat seama, ulterior, că e mai bine așa. Copiii noștri sunt obișnuiți cu noi. Ne cunoaștem bine. Știm și calitățile și defectele și atunci, niște copii crescuți de părinți se manifestă diferit. Fetele noastre au fost crescute de noi.

Mulțumesc mult de tot și mult succes!

Mulțumesc și eu, asemenea.

Foto: PRO TV, Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton