Chef Joseph Hadad, unul dintre jurații MasterChef România, a fost desemnat Cel mai bun Chef din România, pentru al doilea an la rând, în cadrul Galei Romanian Hospitality Awards, proiect în cadrul căruia se premiază excelența din serviciile de HoReCa din România.
Pentru al doilea an consecutiv, Chef Hadad a fost recunoscut pentru meritele lui și a câștigat premiul 1 la categoria ‘Cel mai bun Chef din România’.
„Să fii pe locul 1 e puțin mai periculos, pentru că după el nu avem unde să creștem. M-am gândit cu echipa mea că poate ieșim pe locul 3 sau 2, ca să ne luptăm ca la anul să fim pe 1. Vă mulțumesc tuturor! Fără staf-ul din restaurantul nostru nu se vedea ce este acum pe scenă!’, a spus Joseph Hadad.
Printre nominalizații acestei categorii s-au aflat nume cunoscute din industria românească, precum Adrian Hădean, Cătălin Scărlătescu, Paul Oppenkamp, Florin Dumitrescu, Samuel Le Torriellec, dar și tineri promițători, precum Radu Ionescu și Alex Petricean. Adversar’ la această categorie i-a fost și Nico Lontras, Creative Chef în cadrul emisiunii MasterChef România.
Seara a fost încununată pentru juratul MasterChef cu alte două premii: premiul presei pentru cel mai bun restaurant și locul 3 la categoria cel mai bun restaurant din țară.
Untold, cel mai bun Festival
„Pentru noi, cei care contribuim la această industrie, este o răspundere mare pentru că, de cele mai multe ori, trebuie să reușim să convingem că suntem ospitalieri în 3 sau 4 zile. Din acest motiv acest premiu trebuie să meargă către cei aproximativ 9.000 de oameni care sunt implicați. Acest premiu merge către întreaga echipă a festivalului și către Cluj’, a spus unul dintre organizatorii prezenți.
În premieră anul acesta, s-a acordat ‘Premiul Presei Pentru cel mai bun restaurant’. Joseph a fost marele câștigător.