Chef Joseph Hadad, despre ziua în care i-a gătit lui Bill Clinton: "A pus un lanț la ușă și..."

 Dumba Gabriela
.

Chef Joseph Hadad i-a gătit în urmă cu mulți ani lui Bill Clinton și a povestit acum detalii neștiute din acea zi memorabilă. Acum 30 de ani, Chef Hadad a preparat bucate alese, la Tel Aviv, pentru doi importanți oameni ai lumii la acea oră, președintele SUA, Bill Clinton, și premierul israelian Itzak Rabin.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Dacă la București, le-a preparat începând din 1997 mâncăruri alese lui Gheorghe Hagi, Traian Băsescu, Ion Iliescu, Petre Roman și alte nume importante ale țării, chef Joseph Hadad le-a încântat papilele gustative lui Michael Jackson, Madonna, Mihail Gorbaciov, François Mitterrand și Bill Clinton.

274715093_515585749932109_1734816265344042249_n274715093_515585749932109_1734816265344042249_n

Chef Hadad i-a gătit lui Bill Clinton

Joseph Hadad, 62 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuți chefi din România, el fiind de mai bine de două decenii în țara noastră. Un nume renumit în breasla sa, israelianul a fost privilegiat să cunoască și să gătească pentru personalități internaționale.

„Eram la King David, iar președintele american a venit cu 120 de persoane, cu bodyguarzi, cu toții. Stătea la camera 622. Am gătit pentru ei.

A venit bodyguardul nostru de la hotel, plus trei de la americani, cu câini. „Unde gătește, cheful? Aveți jumătate de oră să luați toate ingredientele și un ajutor de bucătar, dar nu poate să iasă afară”.

A pus un lanț la ușă și a zis că trebuie să miroasă ei tot!

Am avut depresie mare, am transpirat tot. Aveam 36 de ani, m-am simțit nebun. Nu am putut să fac nicio mișcare, am rămas blocat! De la emoții, stăteau lângă mine, miroseau tot.

„Te rog, nu pot să mă mișc”, le-am zis. Am băut un pahar cu apă, apoi după zece minute mi-am revenit', a rememorat chef Hadad în cadrul podcastului „Da Bravo!', al lui Bobonete.

Citește și: Ce gest emoționant a făcut Pepe pentru Raluca Pastramă, după ce a născut. Primele imagini postate de artist

Citește și: Cum se înțeleg Marian Ionescu și Octavia Geamănu cu fiul lor, în vârstă de 6 ani: „Nu are nicio treabă, nici cu pianul, nici cu tobele’

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Ramona Bădescu și tatăl copilului ei, după ce a născut: ‘Ne-am dorit atât de mult copil, încât…’

Chef Hadad a dezvăluit ce a mâncat Bill Clinton

Cea mai mare supărare personală, pe care n-a putut să o uite nici acum, este că nu le-a putut servi el mâncărurile gătite de el celor doi celebri politicieni.

„Am pus două farfurii, când am ieșit din lift la etajul 6, a venit cineva din suita lui Bill Clinton: „Acum, cobori, eu servesc!”.

Nu m-a lăsat pe mine să le explic ce mănâncă. Nu am dormit toată noaptea! Nu a lăsat niciun chelner de la noi, doar ai lor', a povestit chef Hadad.

Joseph Hadad a declarat în urmă cu mai mulți ani ce a vrut să mănânce Bill Clinton, somon gătit la abur cu salată.

„Bill Clinton este foarte atent la toate detaliile, asocierile. El nu asociază cartoful peştelui sau cărnii, mănâncă foarte sănătos.

Ţin minte că atunci i-am pregătit somon gătit la abur cu salată, iar soţiei, prepeliţă cu sos de miere şi fistic crocant', a povestit Joseph Hadad, potrivit Libertatea.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton