Chefi la cuțite 2023 - Sezonul 12. Lui Cătălin Scărlătescu i s-a făcut rău la jurizare, în prima etapă a bootcampului: „Nu mai pot!”

.

Chefi la cuțite revine pe micul ecran, la Antena 1, cu sezonul 12, cu noi surprize. Telespectatorii vor face cunoștință cu noi concurenți, dar și cu un al patrulea jurat în fiecare ediție, la fel ca în sezonul anterior. El și ceilalți colegi ai săi de la masa juriului vor avea de respectat reguli noi, iar lupta pentru amulete va deveni mai acerbă. În plus, jurații vor avea și un asistent. Iată tot ce nu știai despre Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 12! Aici găsiți toate informațiile complete despre emisiune și cele mai noi update-uri legate de desfășurarea show-ului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Update 25 septembrie. Duminică, 24 septembrie, la Antena 1 a fost difuzată a 14-a ediție la Chefi la cuțite, sezonul 12. Telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură prima etapă a bootcampului, urmând ca, în continuare, jurații să-și aleagă echipele. Din păcate, lui Cătălin Scărlătescu i s-a făcut rău, acuzând stări de greață după ce am mâncat mai multe preparate cu ou.

„Eu nu mai pot cu ou… Îmi trebuie o pauză măcar. Ia, trage-mă și pe mine pe mână, că nu mai pot de la ouăle alea. Mi se face rău!, i-a spus chef Cătălin Scărlătescu lui Florin Dumitrescu, iar acesta din urmă i-a răspuns: „Cere o pauză’.


Cătălin Scărlătescu a ascultat de sfatul lui Florin Dumitrescu, astfel că s-a întors spre două concurente și le-a cerut să îi facă o frecție la mâini pentru a scăpa de senzație de rău.

Update 21 septembrie. În ediția 13 a emisiunii Chefi la cuțite, difuzată miercuri, 20 septembrie, „Barbie’ de România i-a uimit pe cei trei jurați atunci când și-a făcut apariția în platou. Drag queen-ul a făcut o serie de confesiuni emoționante despre trecutul său. Drag queen-ul, pe numele său real Ioan Răzvan Vijulan, are o poveste de viață impresionantă.


„Ceea ce sunt eu e o exagerare a păpușii Barbie. În viața de zi cu zi sunt stilist, antreprenor, lucrez în propriul meu spațiu. Fac păr, unghii, make up și hairstyle. Dar în mare parte sunt stilist protezist, fac unghiuțe cu gel. Îmi place extravaganța cel mai mult. Îmi place tot ce ține de glitter. Ce să mai, exagerare, să fie cât mai sclipitor’, a fost confesiunea făcută de Barbie Queen la Chefi la cuțite.


„Eu sunt Barbie, sunt o persoană non-binară, sunt drag queen, am 20 de ani. Persoană non-binară înseamnă balanța dintre feminin și masculin, numai că în cazul meu balanța se lasă greu spre partea feminină. Am știut asta dintotdeauna și am ținut asta ascuns până la 14 ani. După, am făcut coming put-ul familiei mele. Adică le-am spus că sunt un suflet de femeie într-un corp de bărbat. Părinții nu m-au înțeles și m-au abandonat. Vin dintr-o familie extrem de tradițională, nu am puttu să am o familie care să mă susțină. Tata nu era tată, bea foarte mult, bătaie foarte multă aplicată întregii familii: mie, mamei și surorii. Un om tiran și atât. Vorbesc cu ea.


M-au abandonat, nu m-au mai băgat în seamă și am plecat de acasă. Am locuit singur, ajutat de sora mea, într-o garsonieră. Ea a avut grijă să nu îmi lipsească nimic. Ea a fost și mamă și tată. Aripile mele de înger cu care zbor și în ziua de astăzi. Ea e tot. Acum sunt un foarte bun stilist și în timpul liber sunt drag queen. Obișnuiam să ies așa pe stradă, până m-au bătut într-un restaurant în București, o lună nu am mai auzit cu urechea stângă. De atunci îmi este foarte frică să cunosc oameni noi‘, a completat Barbie Queen.


Update 20 septembrie. În ediția a 12-a din noul sezon Chefi la cuțite, difuzată marți, 19 septembrie, jurații s-au luptat pentru ultima amuletă. Aceștia au trebuit să realizeze un preparat din care să nu lipsească ciocolata. Cea care a degustat cele trei preparate a fost Alice Peneacă. Aceasta a fost cucerită de farfuria cu fructul pasiunii și ciocolată, astfel că ultima amuletă a mers la Cătălin Scărlătescu.

„Norocul lui că a pus fructe! Era bună și asta, dar nu a fost să fie!’, a spus chef Sorin Bontea la Chefi la cuțite, după ce Cătălin Scărlătescu a câștigat ultima amuletă.


Update 19 septembrie. Luni, pe 18 septembrie, jurații Chefi la cuțite au cunoscut o altă poveste de viață impresionantă, pe cea a concurentului Marius Stratulat. La doar 22 de ani, concurentul și-a pierdut abilitatea de a merge, după un accident de motocicletă, și a rămas imobilizat în scaun cu rotile.

Update 18 septembrie. Duminică, chef Florin Dumitrescu și-a ales cuțitul de aur. E vorba despre Janni Alexandridis. Acesta a făcut impresie bună în fața chefilor cu rețeta lui cu ton.


Update 14 septembrie. În cea de-a 9-a ediție a sezonului 12 din emisiunea Chefi la cuțite, difuzată pe 13 septembrie 2023, chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Patrizia Paglieri s-au luptat în bucătărie pentru a obține bomba care aduce mai multe avantaje semnificative. Cea care le-a jurizat farfuriile a fost iubita lui Speak, Cristina Ștefania. Aceasta a ales drept câștigătoare farfuria lui Sorin Bontea.

Update 12 septembrie. În ediția de pe 11 septembrie 2023, pe cei trei jurați de la Chefi la cuțite i-a vizitat Daia Druțu, supranumită „stăpâna bărbaților’. Pe lângă faptul că activează ca actriță și cântăreață, concurenta este și dominatoare. În urma apariției sale la tv, unii dintre fanii Chefi la cuțite „au luat foc’ după ce Daiana Duțu și-a spus povestea.


Update 11 septembrie. O altă apariție inedită a fost cea a lui Harnaam Kaur. Tânăra de 32 de ani se confruntă cu probleme de sănătate, motiv pentru care i-a apărut păr facial. Harnaam Kaur s-a născut în Londra, deși părinții său au origini indiente. A devenit cunoscută la nivel global după ce a fost numită femeia cu barbă.

Update 10 septembrie. În ediția de sâmbătă, 9 septembrie, Sorin Bontea a luat o decizie importantă. Cheful și-a ales cuțitul de aur. E vorba despre Valentin Florin Timofte. Concurentul a gătit mămăligă cu șalău și sos de saramură și are o poveste de viață impresionantă. Acesta și-a pierdut tatăl acum cinci ani.

Update 7 septembrie. În ediția difuzată miercuri, 6 septembrie, la Antena 1, jurații de la Chefi la cuțite au avut parte de o adevărată surpriză. Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au fost vizitați de Jyoti Amge, cunoscută drept cea mai scundă femeie din lume. La 29 de ani, tânăra măsoară puțin peste 62 de centimetri și cântărește doar 5 kilograme.

„Sunt șocat! Sunt șocat efectiv!, a reacționat Florin Dumitrescu, când a văzut pe Jyoti Amge în platoul Chefi la cuțite.

Update 6 septembrie. În ediția de marți seară, 5 septembrie, Cătălin Scărlătescu și-a ales deja cuțitul de aur din acest sezon. Este vorba despre Alex Mihoc, un tânăr cu o poveste de viață impresionantă, care a gătit pentru multe staruri până la 18 ani ai săi.

„Am început bucătăria la 13 ani, am fost mereu pasionat de bucătărie, iar în clasa a VIII-a am decis să mă înscriu la Școala Ferrandi Paris timp de 3 ani. Apoi, am lucrat în diferite restaurante. Am început că echipa națională de fotbal a Franței. Lucram pentru Mbappé sau Benzema și plecam cu ei în fiecare țară. Și eu eram uimit că, la 14 ani, găteam pentru superstaruri!, a spus Alex Mihoc la Chefi la cuțite.

Update 5 septembrie. În ediția de luni 4 septembrie, jurații de la Chefi la cuțite au aflat o altă poveste impresionantă de viață, pe cea a concurentei Gabriela Țugui. Tânăra, mamă a doi copii, a fost abandonată în copilărie de părinții săi biologici.

Viața mea m-a făcut cumva așa, am căutat întotdeaua dragostea. Eu am fost adoptată de diferite familii, părinții mei m-au lăsat la 6 ani, mai am un frate…Au fost circumstanțe, așa a fost să fie. Mama a plecat la muncă în Italia atunci când aveam 6 ani, fratele meu avea 3. Și-a găsit acolo pe cineva și ne-a părăsit. A fost alegerea ei, n-o judec, mama e mama.

Nu avea o viață bună cu tata, care era alcoolic. Mama a fost abuzată, tata era violent atât cu ea, cât și cu noi. Apoi tata ne-a părăsit și am rămas cu bunicul din partea mamei. Am rămas a nimănui, bunicul nu prea se ocupa de noi, consuma mult alcool și ne bătea, erau momente când stăteam nemâncați. Stăteam pe stradă, nu aveam ce mânca, stăteam nopțile pe stradă sau cerșeam‘, a povestit Gabriela Țugui.

Update 4 septembrie. Duminică, 3 septembrie, în a doua ediție din al 12-lea sezon Chefi la cuțite, jurații s-au luptat pentru cea de-a doua amuletă. Cel care a ales preparatul câștigător a fost nimeni altul decât colegul lor de la Antena 1, Dani Oțil. Fericitul câștigător a fost Sorin Bontea.

Update 3 septembrie. Sezonul 12 Chefi la cuțite a debutat în forță, sâmbătă, pe 2 septembrie. Jurații și-au intrat direct „în pâine’, cu bătălia pentru prima amuletă. Aceasta a fost câștigată de Sorin Bontea, după ce Oase, invitatul special, a considerat că preparatul său e cel mai bun.

„I-a căzut fața lui Scărlătescu! Cui nu-i place varza murată și carnea de porc? Am început în forță’, a zis chef Sorin Bontea.

Citește și: Cea mai mică femeie din lume a gătit la Chefi la cuțite, sezonul 12. Jyoti Amge i-a impresionat pe jurați cu povestea ei de viață

Citește și: „O urăsc din tot sufletul'. Florin Dumitrescu reacție neașteptată la Chefi la cuțite, după anunțul Irinei Fodor. Ce l-a făcut să răbufnească

Citește și: Gabriela Cristea a fost criticată după ce și-a dus fiicele la coafor și le-a vopsit părul roz: „O să ziceți că e prea devreme, dar…'

Citește și: Când ar fi început, de fapt, relația dintre Spike și Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea: „Nu mă așteptam’

Când începe Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 12

Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 12 va debuta la TV, pe Antena 1, pe 2 și 3 septembrie (sâmbătă şi duminică), de la ora 20:00, continuând cu luni, marți și miercuri, 4, 5 și 6 septembrie, de la 20:30, ulterior emisiunea culinară având câte 4 ediții săptămânale.

Asemeni edițiilor anterioare, și în acest sezon, la Chefi la cuțite, concurenții vor trece prin diverse etape și probe până la marele premiu. Fiecare jurat își va compune propria echipă, însă doar unul dintrte participanți va câștiga trofeul, în marea finală.

Timp de 10 sezoane Chefi la cuțite, cei trei jurați celebri, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, și-au dat cu părerea despre talentele culinare ale concurenților. Începând, însă, cu sezonul anterior, show-ul a adus o mare schimbare. Reprezentanții postului Antena 1 au anunțat că și anul acesta, în sezonul 12, la proba pentru amuletă va apărea și al 4-lea membru. Așadar, fiecare confruntare pentru a câștiga amuleta va avea în plus câte un jurat diferit. În primele ediții, jurații surpriză au fost Ștefan Popescu și fosta concurentă Roxana Blenche.

Cine prezintă Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 12

Sezonul 11 Chefi la cuțite a fost ultimul în care Gina Pistol va fi prezentatoare. De curând, iubita lui Smiley și-a anunțat retragerea din televiziune, motivând că vrea să aibă mai mult timp pentru fiica ei, Josephine.

După retragerea din televiziune, Irina Fodor e cea care o înlocuiește pe Gina Pistol la Chefi la Cuțite, sezonul 12. Soția lui Răzvan Fodor i-a mai ținut locul iubitei lui Smiley, în perioada în care Gina Pistol s-a îmbolnăvit de Covid-19.

De asemenea, o altă noutate în sezonul 12 Chefi la cuțite este prezența lui Rikito Watanabe. Fostul concurent din sezonul 9 al emisiunii culinare revine acum în calitate de asistent al celor trei jurați.

Când este emisiunea Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 12

Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 12 începe la Antena 1, pe 2 și 3 septembrie (sâmbătă şi duminică), de la ora 20:00, continuând cu luni, marți și miercuri, 4, 5 și 6 septembrie, de la 20:30, ulterior emisiunea culinară având câte 4 ediții săptămânale.

Excepție vor face însă edițiile ce urmează după premiera maraton, programate sâmbătă și duminică, 9 și 10 septembrie, de la 20:00, și luni și miercuri, 11 și 13 septembrie, de la 20:30, în următoarele săptămâni cooking show-ul de la Antena 1 fiind difuzat în fiecare duminică, luni, marți și miercuri.

Care este premiul de la Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 12

Antena 1 pune la bătaie un premiu uriaș pentru câștigătorii Chefi la cuțite. În sezonul 12, concurenții se vor lupta cot la cot pentru a pune mâna pe o sumă fabuloasă. Este vorba despre 30.000 de euro.

Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 12 Live

Persoanele interesate să știe tot ce se întâmplă la Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 12 pot găsi toate informațiile necesare, la zi, pe site-ul nostru Viva.ro. De asemenea, edițiile emisiunii pot fi vizionate online, pe AntenaPLAY.

Sursă foto: a1.ro, Facebook