Chefi la cuțite 28 septembrie - Mirela Chiroabă, din echipa lui Sorin Bontea, a fost eliminată: „Tarta pe care ai făcut-o era crudă!”

.

Chefi la cuțite 28 septembrie – Mirela Chiroabă, din echipa lui Sorin Bontea, a fost eliminată după cel de-al doilea duel din sezonul 12. Concurenta a părăsit competiția culinară de la Antena 1 în ediția cu numărul 17. Aceasta a primit cel mai mic punctaj din partea juraților, după ce le-a servit o tartă… crudă. Iată ce reacție a avut mentorul ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Chefi la cuțite 28 septembrie – În ediția 17 Chefi la cuțite, difuzată miercuri, 27 septembrie, Mirela Chiroabă, din echipa lui Sorin Bontea, a fost eliminată. Astfel, echipa portocalie a mai pierdut un concurent, după ce Ioan Frățilă alias Nea Ion a fost eliminat. Tânăra a primit cel mai mic punctaj la individuale, după ce a intrat la duel cu echipa turcoaz, cea a lui Cătălin Scărlătescu.

Ieri seară, la Antena 1, s-a desfășurat al doilea battle la Chefi la cuțite, plin de emoții și tensiuni. Și de această dată, echipa magenta, a lui Florin Dumitrescu, s-a salvat de la duel, câștigând și al doilea battle. La individuale au intrat astfel, din nou, echipele lui Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.


Citește și: Cine este Fabian Soare de la Chefi la Cuțite. Are 24 de ani și este regizor și scenarist

Citește și: Cine este Monica Iliescu de la Chefi la Cuțite. Este laborant chimist și l-a impresionat pe Cătălin Scărlătescu

Citește și: Valentin Sanfira a scăpat de scaunul cu rotile, dar merge în cârje, la două luni de la accidentul suferit în Italia: „O mare cumpănă. Puteam să mor, dar Dumnezeu face minuni’ / EXCLUSIV

Citește și: Ce a pățit Lavinia Petrea când era gravidă cu al doilea copil: „Doi medici mi-au spus că totul s-a terminat. Sarcina se oprise din evoluție, dar un miracol s-a întâmplat și…’


Chefi la cuțite 28 septembrie – Mirela Chiroabă, din echipa lui Sorin Bontea, a fost eliminată

De această dată, la proba individuală, cei din echipa lui Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au avut de respectat tema 12 ingrediente. După ce jurații Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au degustat toate farfuriile concurenților s-a constat ca s-au oferit multe note de 3.


„Foarte multe note de 3. Chefii dau 3 atunci când nu sunt surprinși, când nu există gust, când nu există tehnică. Parcă nu e chiar de plecat acasă, dar nici de Chefi la cuțite. 12 ingrediente – așa suna tema în rest, libertatea totală. V-am explicat proba de foarte multe ori și totuși avem mult mai puține note de 5 decât ieri’, a spus Irina Fodor la Chefi la cuțite, înainte de a anunțat punctajele obținute la proba individuală.

Echipa portocalie a mai pierdut un concurent


Totodată, prezentatoarea TV a ținut să îl întrebe pe concurentul Habibi dacă a înțeles că trebuie să gătească doar cu 12 ingrediente, nici mai mult, nici mai puțin. Deși în primă fază a susținut că da, s-a dovedit ulterior că nu a înțeles pe deplin și a precizat că a întrebat-o pe Maripossa, colega lui din echipa portocalie, ce ar trebui să facă.

„A fost acuzație direct frontală’, a spus concurenta, după ce a auzit explicație coechipierului care a folosit doar 11 ingreidente.


Nici Monica din echipa turcoaz nu a respectat tema, pentru că a gătit cu mai multe ingrediente, 16 în total. „Neatenția m-a făcut să greșesc, eu eram fericită să pun cât mai multe elemente în farfurie’, a mărturisit aceasta.

Reacția lui Sorin Bontea, după ce Mirela Chiroabă a fost eliminată

Ultimii rămași în platou pentru a-și afla punctajele primite au fost Fabian Soare, Maryoris Hurtado și Mirela Chiroabă. Cea din urmă a fost eliminată din echipa lui Sorin Bontea, obținând doar 6 puncte…


„Tarta pe care ai făcut-o tu era crudă’, i-a spus chef Sorin Bontea, după ce Mirela Chiroabă a fost eliminată.

Cum arată echipele de la Chefi la cuțite, sezonul 12

În ediția de luni seară, la Antena 1 a fost difuzat al 15-lea episod Chefi la Cuțite, sezonul 12. În această etapă, cei trei jurați ai show-ului culinar și-au ales echipele.


Chef Florin Dumitrescu a oferit în total șase tunici magenta, care s-au alăturat cuțitului său de aur. Cel din urmă este Janni Alexandridis. El va face echipă cu: Horia Manea, Maria Paraschiv, Ursit Dan Dumitru (Ursu), Mioara Sirbuscu, Ioana Dehelean și Alexandru Bunea.

Chef Cătălin Scărlătescu a oferit 6 tunici turcoaz, pe lângă cuțitul lui de aur: Alex Mihoc. Concurenții din echipa juratului de la Chefi la cuțite sunt: Raluca Hulubei, Monica Iliescu, Răzvan Mincă, Fabian Soare, Nadd Hu și Cosmin Berki.


Chef Sorin Bontea a oferit 6 tunici de culoare portocalie, pe lângă Valentin Timofte, cuțitul lui de aur, pentru a-și întregi echipa. Așadar, echipa portocalie este formată din: Cristina Sabău, Mihaela Bărbosu, Mirela Chiroabă (eliminată_, Maryoris Hurtado, Ioan Frățilă (Nea Ion) – eliminat și Zaid Mohannad (Habibi).

Sursă foto: Antena 1, Captură video