Chefi la cuțite 5 octombrie - Răzvan Mincă a fost eliminat. Reacția lui Cătălin Scărlătescu: „Nu poți să faci prostia aia în farfurie!”

 Miniosu Alexandra
.

Chefi la cuțite 5 octombrie – Răzvan Mincă a fost eliminat. O nouă ediție, noi provocări și emoții pentru concurenții Chefi la cuțite, sezonul 12. Miercuri seară, 4 octombrie, la Antena 1 a fost difuzată ediția cu numărul 21 din acest sezon. În urma probei individuale, Chef Cătălin Scărlătescu a mai pierdut încă un concurent. Este vorba despre Răzvan Mincă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Chefi la cuțite 5 octombrie – Răzvan Mincă a fost eliminat. La începutul serii, Irina Fodor i-a anunțat pe concurenți că vor trece printr-o probă de viteză. Participanții desemnați au făcut niște clătite. Ulterior, jurații au ales pentru ei ingredientele cu care au gătit și care au fost interzise rivalilor. Ulterior, s-a desfășurat un adevărat „război al amuletelor', pentru că fiecare dintre cei trei chefi au scos din mânecă un avantaj pentru a încurca echipele rivale.

razvan-minca-2razvan-minca-2

Battle-ul cu numărul 6 a fost câștigat de echipa magenta, cu 8 farfurii. Cea portocalie a primit 2, iar cea turcoaz 1. Astfel, la duel au participat echipele lui Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Pentru proba de indiviuale, concurenții au trebuit să extragă un bilețel din bol și, în ordinea indicată pe hârtii, au hotărât cu ce ingrediente vor găti adversarii.

Citește și: Cine este Zaid Mohannad de la Chefi la cuțite. A lăsat Abu Dhabi pentru Zalău

Citește și: Cine este Cristina Sabău de la Chefi la Cuțite. A renunțat la cariera de avocat pentru a deveni cofetar

Citește și: Diana Enache a născut o fetiță, în secret. Adrian Enache a anunțat că a devenit bunic pentru prima dată

Citește și: De ce n-a mai venit Dragoș Dolănescu în România de 5 ani: „Nu am mai venit din 2018, de când am fost primit de președintele țării, la Cotroceni” / EXCLUSIV

Chefi la cuțite 5 octombrie – Răzvan Mincă a fost eliminat

Mai apoi, concurenții s-au apucat de gătit și fiecare a încercat să le pregătească chefilor cel mai bun preparat pe care-l știu, pentru jurizare. La fel ca-n fiecare ediție, după ce Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au degustat și au oferit note, Irina Fodor i-a anunțat pe concurenți ce punctaje au obținut.

Cel mai mic punctaj a fost obținut de Răzvan Mincă, concurent în echipa turcoaz, cea a lui Cătălin Scărlătescu. Astfel, tânărul a fost eliminat de la Chefi la cuțite.

Reacția lui Cătălin Scărlătescu, după eliminarea lui Răzvan Mincă de la Chefi la cuțite

„Nu poți să faci prostia aia în farfurie! Aia era farfurie să treci?! Ție ți-a plăcut? Puteai să faci orice altceva, dar nu așa!', i-a spus Cătălin Scărlătescu, supărat, lui Răzvan Mincă.

„E o farfurie…Eșec culinar', a spus și Florin Dumitrescu.

Răzvan Mincă s-a arătat și el dezamăgit de faptul că a fost eliminat. Tânărul a recunoscut că și-a ales preparatul greșit și că îi pare rău.

„Este un moment foarte greu pentru mine, pentru că nu-mi doream să plec acasă. Îmi doream să rămân cât mai mult timp posibil. Am lacrimi în ochi pentru că știu că pot mai mult, dar mi-am ales preparatul greșit. E o greșeală a mea. Când m-am întors în bucătărie am avut lacrimi, am legat o prietenie', a mărturisit și Răzvan Mincă, la fel de supărat.

Cum arată echipele de la Chefi la cuțite, sezonul 12

În al 15-lea episod Chefi la Cuțite, sezonul 12, cei trei jurați ai show-ului culinar și-au ales echipele.

Chef Florin Dumitrescu a oferit în total șase tunici magenta, care s-au alăturat cuțitului său de aur. Cel din urmă este Janni Alexandridis. El face echipă cu: Horia Manea, Maria Paraschiv, Ursit Dan Dumitru (Ursu), Mioara Sirbușcă (eliminată), Ioana Dehelean și Alexandru Bunea.

Chef Cătălin Scărlătescu a oferit 6 tunici turcoaz, pe lângă cuțitul lui de aur: Alex Mihoc. Concurenții din echipa juratului de la Chefi la cuțite sunt: Raluca Hulubei, Monica Iliescu (eliminată), Răzvan Mincă (eliminat), Fabian Soare, Nadd Hu și Cosmin Berki.

Chef Sorin Bontea a oferit 6 tunici de culoare portocalie, pe lângă Valentin Timofte, cuțitul lui de aur, pentru a-și întregi echipa. Așadar, echipa portocalie este formată din: Cristina Sabău, Mihaela Bărbosu, Mirela Chiroabă (eliminată), Maryoris Hurtado, Ioan Frățilă (Nea Ion) – eliminat și Zaid Mohannad (Habibi).

Sursă foto: Captură video, Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton