Chefi la cuțite 9 octombrie - Alexandru Bunea a fost eliminat, dar Florin Dumitrescu l-a salvat cu amuleta

 Miniosu Alexandra
.

Chefi la cuțite 9 octombrie – Alexandru Bunea a fost eliminat, dar Florin Dumitrescu l-a salvat cu amuleta. În ediția 22 a emisiunii a emisiunii culinare de la Antena 1, Alexandru Bunea a fost la un pas să părăsească show-ul. Acesta a obținut cel mai mic punctaj la proba de individuale, însă mentorul său, Florin Dumitrescu, a decis să-l păstreze în echipa magenta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Chefi la cuțite 9 octombrie – Alexandru Bunea a fost eliminat, dar Florin Dumitrescu l-a salvat cu amuleta. Duminică seară, pe 8 octombrie, la Antena 1 a fost difuzată a 22-a ediție Chefi la cuțite. Aceasta le-a adus noi provocări și noi emoții concurenților, mai ales pentru că a avut loc o nouă probă de individuale, de această dată cu toate trei echipele.

alexandru-bunea-1alexandru-bunea-1

Citește și: Cine este Cristina Sabău de la Chefi la Cuțite. A renunțat la cariera de avocat pentru a deveni cofetar

Citește și: Cine este Maria Paraschiv de la Chefi la Cuțite. Are 27 de ani și a fost marcată de divorțul părinților

Citește și: Fiul cel mare al Gabrielei Firea s-a însurat. Cine este mireasa și cum s-a îmbrăcat soacra mare la eveniment: „Toată viața mi-am dorit o fată și acum o am'

Citește și: „Nu pot să-l dau afară, nu mă lasă inima, dar nici să-l țin la infinit”. Irinel Columbeanu nu are bani să plătească azilul în care locuiește. Fostul miliardar așteaptă să primească prima lui pensie

Chefi la cuțite 9 octombrie – Alexandru Bunea a fost eliminat, dar Florin Dumitrescu l-a salvat cu amuleta

După ce cei trei jurați de la Chefi la cuțite au degustat preparatele concurenților, Irina Fodor a dezvăluit, pe rând, punctajele. Ultimii participanți rămași în platou au fost Raluca Hulubei, din echipa turcoaz, aka „Saint-Tropez”, Alexandru Bunea din echipa magenta și Mihaela Bărbosu din echipa portocalie.

„Confruntarea cu numărul șapte… Asta înseamnă că numai cinci confruntări ne desparte de semifinală și finală.

(…) În curând o să plecați acasă mai mulți în fiecare seară și azi unii dintre voi s-au descurcat chiar neașteptat de bine, alții chiar neașteptat de rău. E cineva care se salvează și astăzi. A început să gătească din ce în ce mai bine separă și să surprindă trei de patru 12 puncte Nadd Hu. (…) 15 puncte, pentru prima oară dacă nu mă înșel, pentru Alex Mihoc', și-a început Irina Fodor discursul, la Chefi la cuțite.

Raluca Hulubei s-a salvat cu 14 puncte. Astfel, bătălia finală s-a dat între Alexandru Bunea din echipa magenta și Mihaela Bărbosu din echipa portocalie. Cel dintâi a obținut cel mai mic punctaj al serii, iar Florin Dumitrescu i-a reproșat: „Mizerie ce ai făcut. Uscat ce ai făcut! O mizerie!'.

Deși nu a fost mulțumit de preparatul său, Florin Dumitrescu a decis să-l salveze pe Alexandru Bunea folosind amuleta. În plus, nimeni din echipa magenta nu și-a dorit ca tânărul să plece din competiție.

Cum arată echipele de la Chefi la cuțite, sezonul 12

În al 15-lea episod Chefi la Cuțite, sezonul 12, cei trei jurați ai show-ului culinar și-au ales echipele.

Chef Florin Dumitrescu a oferit în total șase tunici magenta, care s-au alăturat cuțitului său de aur. Cel din urmă este Janni Alexandridis. El face echipă cu: Horia Manea, Maria Paraschiv, Ursit Dan Dumitru (Ursu), Mioara Sirbușcă (eliminată), Ioana Dehelean și Alexandru Bunea.

Chef Cătălin Scărlătescu a oferit 6 tunici turcoaz, pe lângă cuțitul lui de aur: Alex Mihoc. Concurenții din echipa juratului de la Chefi la cuțite sunt: Raluca Hulubei, Monica Iliescu (eliminată), Răzvan Mincă (eliminat), Fabian Soare, Nadd Hu și Cosmin Berki.

Chef Sorin Bontea a oferit 6 tunici de culoare portocalie, pe lângă Valentin Timofte, cuțitul lui de aur, pentru a-și întregi echipa. Așadar, echipa portocalie este formată din: Cristina Sabău, Mihaela Bărbosu, Mirela Chiroabă (eliminată), Maryoris Hurtado, Ioan Frățilă (Nea Ion) – eliminat și Zaid Mohannad (Habibi).

Sursă foto: Captură video, Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton