Chefii demisionari de la Chefi la Cuțite plănuiesc împreună un proiect în online: "Ne gândim să facem ceva împreună, dar vrem să nu ne mai vedem o perioadă. Nu a fost vorba despre bani"

.

Pe rețelele de socializare, Florin Dumitrescu a vorbit despre demisia de la „Chefi la cuțite', după ce a fost dat în judecată de Antena 1. Celebrul bucătar a ținut să sublinieze că decizia nu a avut la bază neînțelegeri legate de salariu, așa cum s-a speculat după plecarea lui din show-ul culinar. Nu crede că se va mai alătura altei emisiuni televizate, în schimb, pregătește un proiect online cu Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. 

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

La începutul lunii septembrie, Antena 1 a anunțat că pregătește un nou juriu pentru emisiunea „Chefi la cuțite’, după plecare lui Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Cei trei bucătari au refuzat să mai participe la filmările pentru noul sezon al show-ului culinar, invocând starea de oboseală. De curând, Antena Group i-a dat în judecată pe foștii jurați, obiectul procesului fiind „obligarea să execute contractul de prestații artistice'.

flo10flo10

Citește și: „Noi am vrut să facem treabă. Noi, în șapte ani, am adus niște cifre”. Cătălin Scărlătescu, despre scandalul Chefi la Cuțite, după ce el, Bontea și Dumitrescu au fost dați în judecată de Antena 1

Citește și: Gina Pistol nu mai urmărește Chefi la cuțite: „Mă doare, mă răscolește”. Ce spune despre plecarea lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Antena 1

Citește și: Ioana Tufaru, cu lacrimi în ochi, la înmormântarea Ronei Hartner: 'Și mama mea a murit tot de cancer. Rona m-a ajutat când mi-a fost greu. Aș fi vrut să fiu la concertul ei, nu la înmormântare' / EXCLUSIV

Citește și: Sânziana Negru și Ștefan Floroaica s-au mutat împreună, după aproape un an de relație: 'Nu ne-am gândit atât de departe, dar…' / De la ce pornesc certurile între ei

Chefii demisionari de la Chefi la Cuțite plănuiesc împreună un proiect în online

După o lungă perioadă în care s-a ferit să vorbească despre demisia de la „Chefi la cuțite', Florin Dumitrescu a transmis, în mediul online, că decizia lui nu a pornit de la neînțelegeri contractuale.

„Nu a fost vorba de bani! Deloc! Cine spune că a fost vorba de bani, minte! Când se va putea discuta subiectul, îl voi discuta', a spus celebrul bucătar în mediul online.

Fostul jurat de la „Chefi la cuțite' a mai ținut să precizeze că nu are în plan să revină în televiziune, însă pregătește un proiect online cu ceilalți doi bucătari, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu: „Nu cred. Apreciez, voi fi online. Ne gândim să facem ceva împreună în online. Dar, momentan, vrem să nu ne mai vedem o perioadă'.

Se pare că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu s-au mai întâlnit de când au decis să renunțe la show-ul culinar, dat fiind că și-au schimbat prioritățile și se adaptează la schimbările recente.

Ce planuri are Florin Dumitrescu, după demisia de la „Chefi la cuțite'

Cât despre planurile de viitor, Florin Dumitrescu susține că nu intenționează să-și deschidă propriul restaurant, din lipsă de fonduri, dar și pentru că n-ar vrea să-și sacrifice familia. În schimb, celebrul bucătar gătește la evenimente private și publice.

„Eu îi tot propun, dar nici nu găsesc fonduri pentru a face ceea ce îmi doresc și nici nu aș vrea să îmi sacrific familia pentru un restaurant al meu. Este nevoie de multă implicare. Prefer să gătesc pentru cine private, cine speciale pentru clienții unor restaurante deja în piață și, de ce nu, evenimente mari publice', a mai spus el, tot pe rețelele de socializare.

Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au demisionat din cauza oboselii

„Am fost surprinși de anunțul de ultim moment al celor trei jurați, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătirilor pentru filmarea sezonului următor și pentru că suntem într-o relație contractuală cu cei trei. Motivul principal invocat de aceștia a fost starea de oboseală, deși a existat o pauză de 6 luni între sezoane. Ne pare rău că toate încercările de a rezolva această situație nu au dus la soluția ideală', se arată în comunicat emis de Antena 1, la mijlocul lunii octombrie.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton