Cheloo, reacție neașteptată după ce Cătălin Bordea i-a confirmat divorțul de Livia: ”Felicitări! A scăpat. Acum o să înțeleagă și el anumite chestii...”

 Calin Maria Bianca
.

Cheloo, reacție neașteptată după ce Cătălin Bordea i-a confirmat divorțul de Livia. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că îndrăgitul actor și fosta lui soție s-au despărțit. Totuși, deși s-a mediatizat divorțul și a ținut zile la rând primele pagini ale ziarelor, Cheloo nu a crezut până când nu i-a confirmat Cătălin Bordea. Ei bine, după ce acesta i-a spus clar că a divorțat de Livia, colegul său de breaslă de la iUmor a avut o reacție total neașteptată, care a stârnit numeroase reacții!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cătălin Bordea și Livia, fosta lui soție, au încercat să ascundă divorțul de ochii curioșilor, însă nu au reușit, astfel că imediat după ce au semnat actele pe cale amiabilă la notar, actorul a ieșit în față și a confirmat despărțirea. A spus clar că nu trece prin cele mai bune momente, explicând că a fost părăsit, astfel că mai tot timpul era în compania prietenilor săi.

bordea9-1bordea9-1

Citește și: 'Despre morți numai de bine. Anumite bănuieli…'. Cătălin Bordea, după ce a aflat că fosta lui soție, Livia, și prietenul său, Spike, formează un cuplu

Citește și: Când ar fi început, de fapt, relația dintre Spike și Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea: „Nu mă așteptam'

Citește și: Ema Oprișan de la Insula Iubirii a născut. Cum se simte concurenta și ce spune despre fiica ei și a lui Răzvan Kovacs: „Nu că este a mea, dar…'

Citește și: Cine este dr. Wargha Enayati, investitor la Imperiul Leilor. S-a născut în Germania și este antreprenor în domeniul medical

Cheloo, reacție neașteptată după ce Cătălin Bordea i-a confirmat divorțul de Livia

După mai multe săptămâni în care a stat doar cu prietenii săi, Cătălin Bordea a fost surprins în comapania unei brunete misterioase, care semăna foarte bine cu fosta sa soție, însă nu, nu era ea, ci o femeie despre care spunea la acel moment că este 'minunată'. Deși au apărut numeroase informații despre el, Cheloo nu a crezut nimic până când nu i-a confirmat chiar actorul divorțul de Livia. Auzind că este adevărat, acesta a avut o reacție savuroasă, ce a surprins pe mulți.

Cheloo: Ai divorțat?

Bordea: Da.

Cheloo: Felicitări! Nu știu de ce îl numiți burlacul anului. Bordea nu e burlacul anului, nu e nici măcar burlacul lunii. Bordea este un băiat care a scăpat și îi urez să se înlănțuiască peste foarte mult timp, ca să înțeleagă și el anumite chestii.

Cătălin Bordea: „Sunt singur'

Cătălin Bordea nu a mai spus nimic după urarea lui Cheloo, care e clar că l-a luat și pe el prin surprindere, mai ales atunci când i-a spus clar că 'a scăpat'. Totuși, deși părea că a trecut peste și are o nouă relație, acum Cătălin Bordea a explicat că este singur.

„Este o femeie minunată. Momentan, prefer să nu fac alte declarații', ne spunea Cătălin Bordea.

Se pare că lucrurile nu au curs în direcția în care toată lumea se aștepta, iar la scurt timp după ce s-a afișat cu femeia despre care spunea că este 'minunată', comediantul a explicat că pentru moment este singur, iar o bună perioadă intenționează să rămână așa.

„Nu am o relație, deci n-am o iubită. Da, sunt singur', preciza Cătălin Bordea.

Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, surprinsă în timp ce se săruta cu Spike

E clar că juratul de la iUmor mai are nevoie de timp pentru a se reface complet și vrea să se bucure de liberate. În acest timp însă, fosta parteneră a acestuia a dat de înțeles că a trecut cu brio peste despărțire, ba chiar este gata să iubească din nou. Ceea ce a surprins însă pe toată lumea este alegerea făcută! A fost văzută în timp ce se săruta cu Spike, bun prieten al lui Cătălin Bordea, care le-a fost inclusiv cavaler de onoare la nuntă. Ba mai mult, el a făcut și o serie de declarații după ce au fost surprinși în ipostaze tandre.

„Suntem colegi de firmă. Ne mai și sărutăm, care este problema? Și cu managerul mă sărut. Nu avem ce să comentăm, nu ne interesează publicitatea. Nu mă simt nici bine, cred că am covid, trebuie să închid, a zis el, potrivit cancan.ro.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton