La al doilea concert Coldplay, Chris Martin le-a cerut spectatorilor să-l huiduie, apoi l-a invitat pe scenă pe Babasha: „Am fost șocat, trist și supărat pentru ce s-a întâmplat. Huiduitul de azi a fost mai bun”

 Ifrim Georgiana
.

Aseară, la al doilea concert Coldplay, Chris Martin le-a cerut spectatorilor să-l huiduie, apoi l-a adus pe scenă pe Babasha. Gestul solistului vine după controversa care a luat naștere după primul său spectactacol la Arena Națională. Prezenta pe scenă a interpretului de manele a fost întâmpinată atunci cu huiduieli și fluierături.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Joi, 13 iunie, trupa Coldplay a susținut cel de-al doilea concert în România, tot la Arena Națională. În deschiderea primului show, care a avut loc miercuri seara, Chris Martin l-a invitat pe scenă pe Babasha, un interpret de manele, și au cântat o piesă în duet. Momentul a fost gândit pentru a promova incluziunea și toleranță, însă publicul l-a întâmpinat cu huiduieli.

coldplayayyacoldplayayya

Citește și: Sora lui Babasha, mesaj pentru cei care l-au huiduit pe fratele ei la concertul Coldplay: „Dacă în Europa avem reputație proastă, voi nu ați făcut altceva decât sa o întăriți. Eu și fratele meu muncim pe rupte”

Citește și: Amalia Năstase sare în apărarea lui Babasha, după huiduielile de la concertul Coldplay: „Sunt oameni care sunt frustrați, care au copii pe care i-au scăpat în mână. În nici un caz nu au o educație muzicală la Conservator, ca tine”

Citește și: Cum își menține Denise Rifai corpul frumos și sănătos, la 38 de ani: 'Să nu avem rușinea că ne luăm mâncare de acasă sau că o avem cu noi peste tot…' / EXCLUSIV

Citește și: Monica Gabor și-a schimbat numele în SUA, după căsătoria cu Mr. Pink. Cum se numește acum și cu ce se ocupă fosta soție a lui Irinel Columbeanu

La al doilea concert Coldplay, Chris Martin le-a cerut spectatorilor să-l huiduie, apoi l-a adus pe scenă pe Babasha

Aseară, Chris Martin a urcat din nou pe scenă la Arena Națională și le-a transmis spectatorilor că a fost dezamăgit de controversa iscată după momentul lui Babasha, din timpul primului său concert.

„Am fost șocat, trist și supărat pentru ce s-a întâmplat ieri. Dar nu pot sta supărat pe audiența noastră, noi vă iubim necondiționat'. Apoi a continuat: „Dar nu pot sta supărat pe audiența noastră, noi vă iubim necondiționat'.

Apoi, solistul trupei britanice a anunțat că Babasha va urca din nou pe scenă.

„Daca urâți acea muzica și acei oameni e treaba voastră. Mergeți până la baie, vom avea o manea de 3 minute. Apoi ne întoarcem la muzica Coldplay. (…) Nouă ne plac muzica și oamenii', a mai el.

„Huiduitul de azi a fost mai bun'

Aflat a doua oară pe aceeași scenă, Chris Martin s-a folosit de controversa din timpul primului concert pentru a întări un mesaj de acceptare și toleranță, cu umorul specific britanicilor. Solistul trupei Coldplay le-a cerut spectatorilor să-l huiduie și abia apoi l-a invitat în scenă pe Babasha. De această dată, publicul l-a primit pe tânărul artist cu aplauze și inima deschisă.

„Noi călătorim în toată lumea și nu înțelegem fiecare cultură, asta e adevărat (…) Dar toți oamenii trebuie tratați egal și asta merită și românii.

Așa că ieri a fost foarte frumos pentru noi, pentru că am realizat că poți face ce vrei și tot te vor iubi și tot ne vom întoarce în România, pentru ne place aici. Azi a fost publicul cel mai bun pe care l-am văzut vreodată.

Dar aș vrea să schimb un lucru. Ieri unii oameni au huiduit. Huiduitul nu a fost așa de bun, așa că doar pentru cinci secunde să huiduiți mai bine. Haideți', a transmis solistul, potrivit hotnews.ro.

„Huiduitul de azi a fost mai bun decât cel de ieri', a spus Chris Martin, zâmbind.

Sursa foto: Libertatea & Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton