Christina Aguilera, Nicole Richie, mame in aceeasi zi

.

Christina Aguilera a inceput anul cum nu se poate mai bine, aducandu-si pe lume primul copil, un baietel botezat Max Liron.

Atat mamica, cat si copilul sunt intr-o stare excelenta, dupa cum a declarat atat agentul cantaretei, cat si tatal copilului, producatorul Jordan Bratman.


Christina trebuie sa piarda rapid kilograamele in plus, mai ales ca peste o luna ar trebui sa inceapa filmarile pentru productia „Humbolt Park', din distributie facand parte si Katie Holmes.

Christina Aguilera Nicole Richie

Si Nicole Richie, fiica renumitului cantaret Lionel Richie, a dat nastere primului sau copil, o fetita numita Harlow Winter Kate.

Nicole s-a transformat radical in perioada sarcinii, devenind o persoana altruista, care a incercat sa-i ajute pe cei defavorizati. Ea a dat uitarii escapadele pe care le facea in compania bunei sale prietene, Paris Hilton, care nu prea este un exemplu de urmat.


In aceste conditii, lui Joel Maden, tatal fetitei, nu-i mai ramane altceva decat sa o ceara in casatorie pe Nicole, declaratiile celor doi lasand sa se inteleaga ca mariajul ar putea avea loc in curand. (L.F.).