Christopher Ciccone, fratele mai mic al Madonnei, a murit de cancer, la 63 de ani: „Este greu de explicat legătura noastră”. Acum două săptămâni, artista și-a pierdut mama vitregă

.

Christopher Ciccone, fratele mai mic al Madonnei, a murit de cancer, la vârsta de 63 de ani. Vestea tristă vine la mai puțin de două săptămâni de la moartea mamei vitrege a artistei, Joan Clare Ciccone, răpusă de aceeași boală. Regina muzicii pop i-a adus un omagiu fratelui ei, deși nu și-au mai vorbit de multă vreme.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI


Pe 24 septembrie, Joan Clare Ciccone, mama vitregă a Madonnei, a murit la 81 de ani, din cauza unui tip de cancer foarte agresiv. La nici două săptămâni distanță, celebra artistă americană și-a pierdut și fratele mai mic, Christopher Ciccone, de care s-a distanțat de mai multă vreme.

Citește și: Madonna, fotografie rară cu cei șase copii. Au sărbătorit în Italia cea de-a 66-a aniversare a artistei: „La dolce vita’ / Și Akeem Morris, iubitul cu 37 de ani mai tânăr, a fost prezent


Citește și: Madonna are un nou iubit și au fost surprinși împreună în Portofino. Cine este Akeem Morris, mai tânăr decât artista cu 37 de ani, și cum s-au cunoscut

Citește și: Detalii neștiute de la nunta Monicăi Bârlădeanu cu Valeriu Gheorghiță: „Așa cum am visat amândoi’. Gina Pistol a cântat „Se mărită Mona’, iar Raed Arafat, prieten vechi al cuplului, a lipsit

Citește și: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, din nou la tribunal. Ce pensie alimentară a cerut artista pentru cei doi copii ai lor


Christopher Ciccone, fratele mai mic al Madonnei, a murit de cancer, la 63 de ani

Christopher Ciccone, fratele mai mic al Madonnei, a murit pe 4 octombrie, în Michigan, unde avea domiciliul. Artistul suferea de cancer și a pierdut, din păcate, lupta cu nemiloasa boală. El a fost director artistic în turneul „Blond Ambition’ al artistei, în 1990.

Dansator în tinerețe, Ciccone era cunoscut ca unul dintre dansatorii de rezervă ai artistei, apărând în videoclipuri precum „Lucky Star’ și în numeroase apariții televizate ale acesteia. Tot el a creat a creat designul discului de 12 inch pentru single-ul „Like A Prayer’ al Madonnei.


În 2008, Christopher Ciccone a lansat biografia intitulată „Life with My Sister Madonna’, unde a dezvăluit detalii din viața privată a artistei. A scris inclusiv despre relația lor tensionată, dar și despre aventurile romantice ale legendei pop.

Madonna, omagiu după moartea fratelui mai mic

Pe rețelele de socializare, Madonna i-a adus un omagiu fratelui ei mai mic, Christopher Ciccone, de care s-a distanțat de mai multă vreme.

„Este greu de explicat legătura noastră’, a scris ea. „Ne-am luat reciproc de mână şi am dansat prin nebunia copilăriei noastre. De fapt, dansul a fost un fel de superglue care ne-a ţinut împreună. L-am admirat. Avea gusturi impecabile. Şi o limbă ascuţită, pe care o folosea uneori împotriva mea, dar eu îl iertam întotdeauna’, a adăugat ea.


Cei doi au reluat legătura în momentul când Ciccone s-a îmbolnăvit de cancer.

„Ne-am regăsit drumul spre celălalt. Am făcut tot posibilul să îl ţin în viaţă cât mai mult timp. Suferea atât de mult spre sfârşit … Mă bucur că nu mai suferă. Nu va mai exista niciodată cineva ca el’, a mai scris „Regina muzicii pop’.


Al doilea deces în familia Madonnei în două săptămâni

Este al doilea deces în familia Madonnei în ultimele două săptămâni. Moartea lui Christopher venit la scurt timp după decesul mamei vitrege a artistei, Joan Clare Ciccone, tot din cauza cancerului.

În februarie 2023, artista și-a mai pierdut un frate, pe Anthony Ciccone: „Am amintiri atât de frumoase din timpul petrecut cu Anthony la sfârșitul anilor 80. Iubitor de literatură, de originea sa italiană, de vin și de gastronomie. Venea pe viscol cu Cadillacul său din anii 1960 până la apartamentul meu din Brooklyn, aducea o oală cu sos bolognese și cu toate ingredientele necesare, găteam, râdeam și vorbeam toată noaptea’, a scris actrița Goodfellas Debi Mazar, care era prietenă cu Anthony.

Sursa foto: Facebook & Hepta