Cine a fost Filip Poplingher, primul soț al Ancăi Serea. Era un afacerist prosper și l-a răpus o boală incurabilă, la doar 36 de ani

 Ifrim Georgiana
.

Cine a fost Filip Poplingher. Anca Serea a rămas văduvă la aproape 30 de ani, după moartea primul ei soț, Filip Poplingher, răpus de o boală gravă. Din mariajul lor au rezultat doi copii, Sarah și David, care aveau vârste fragede atunci când și-au pierdut tatăl și au rămas în grija fostei prezentatoare TV.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine a fost Filip Poplingher. În 2010, Anca Serea a trecut printr-o dramă imensă, după decesul primului ei soț. Filip Poplingher fusese diagnosticat cu leucemie și a urmat tratamente timp de trei ani, însă, din nefericire, a pierdut lupta cu boala. Câțiva ani mai târziu, fosta prezentatoare TV s-a recăsătorit cu Adi Sînă, iar împreună au patru copii – Noah, Ava, Moise, Leah. Invitată recent în podcastul lui Mihai Morar, Anca Serea a descris suferința trăită în perioada când a rămas văduvă. Crede că este o rană care nu se vindecă niciodată, însă a continuat să lupte pentru copiii ei.

ann20ann20

Citește și: Cum a început povestea de iubire dintre Adi Sînă și Anca Serea: „Probabil că nu era pregătită pentru un date, iar eu nu eram bărbatul potrivit, și atunci…”. Cum a cerut-o artistul de soție, chiar în noaptea de Revelion

Citește și: Cum și-a revenit Anca Serea după ce a rămas văduvă cu doi copii: „Sunt momente în care cazi într-un întuneric profund… Nu credeam că o să mai existe o mare iubire”

Citește și: Loredana Chivu, prima reacție după ce executorii judecătorești i-au spart ușa casei cu bormașina, la cererea iubitului ei: „Mă urmărește de un an, tot timpul trebuie să am la mine un spray paralizant, nu pot să mai stau liniștită în casa mea” 

Citește și: Cum s-a vindecat Ioana Ginghină după divorțul de Alexandru Papadopol și cât de greu i-a fost ca mamă singură: „Nu eram gata să mă angajez din nou. La 40 de ani, cu un copil agățat de mâneca mea…'

Cine a fost Filip Poplingher, primul soț al Ancăi Serea

Cine a fost Filip Poplingher. Primul soț al Ancăi Serea a fost un prosper om de afaceri, la începutul anilor 2000, activând în domeniul imobiliarelor. De altfel, bărbatul deținea funcția de manager într-o companie care se dezvoltase pe piața de design peisagistic, design de terenuri de golf sau gazon sportiv. O bună perioadă a fost și sportiv de performanță. Din nefericire, în 2010, Filip Poplingher a fost răpus de leucemie, după o luptă de trei ani cu boala.

„Trei ani ne-am luptat cu boala. Povestea este foarte tristă. Era un om perfect sănătos. Avea 36 de ani. A făcut sport de performanță, înota. Eram la mare cu copiii. A început să transpire abundent. Nouă luni de zile analizele i-au ieșit perfect.

I s-au făcut și două biopsii care n-au arătat nimic. El doar transpira foarte mult în timpul nopții, nimic altceva', a precizat Anca Serea.

Filip Poplingher a fost răpus de leucemie, la 36 de ani

Cine a fost Filip Poplingher. Primul soț al Ancăi Serea s-a stins din viață la vârsta de 36 de ani, iar fosta prezentatoare TV a rămas singură cu doi copii mici. Tragicul eveniment a marcat-o profund și a descris, vizibil îndurerată, perioada de doliu. Își amintește că au existat momente când se izola complet și cu timpul a învățat să accepte durerea.  

„Aveam momente când pur și simplu mă închideam într-un dressing și nu reușeam să mă mai reculeg, să-mi revin! Sunt momente și momente! Sunt momente în care cazi într-un întuneric profund și nu mai vezi niciun fel de lumină, dar cumva știam că, pentru ei și, apoi, pentru mine, viața trebuie să meargă într-un sens! Sau să îi dau eu un sens! Noi, oamenii, în general, avem niște resurse în noi pe care la un moment dat, cumva, reușim să le accesăm. Asta a fost scăparea mea și salvarea mea. Că nu credeam că o să mai existe o mare iubire! Durerea nu dispare în esență niciodată, dar luptăm cu ea, învățăm să o gestionăm cumva!', i-a mărturisit Anca Serea lui Mihai Morar, în cadrul podcastului Fain & Simplu.

„Am făcut tot ce se putea pentru a-l salva pe Filip'

Cine a fost Filip Poplingher. Anca Serea i-a fost alături primului ei soț după diagnosticul de leucemie și a făcut tot posibilul pentru a-l salva. Afaceristul a consultat și medici din India sau China, a urmat tratamente alternative, însă boala nu a putut fi tratată.

„Înainte să mergem la Berlin să ni se dea diagnosticul de cancer, Filip a făcut de 9 ori analizele în România şi din toate reieşea că este perfect sănătos. Am făcut tot ce se putea pentru a-l salva pe Filip. Am mers inclusiv în India şi în China. A făcut cure bazate pe plante, tratamente cu foc. Eu cred că atunci când ne îmbolnăvim, suntem datori sa facem totul în primul rând pentru cei ce ne iubesc şi apoi pentru noi, a a povestit Anca Serea, la o emisiune TV, cu ani în urmă.

Anca Serea și-a refăcut viața cu Adi Sînă, după decesul lui Filip Poplingher

Cine a fost Filip Poplingher. În 2015, la cinci ani după decesului primului ei soț, Anca Serea s-a recăsătorit cu Adi Sînă, împreună cu care are patru copii și o căsnicie demnă de invidiat. Viețile lor s-au intersectat întâmplător, în trafic, dar au simțit imediat că sunt meniți unul pentru celălalt.

„S-a întâmplat chiar pe nepusă masă, eram foarte nepregătită și nu aș fi zis niciodată că o să găsesc o altfel de iubire după un timp relativ scurt dar cred că am fost foarte norocoasă, cred că am fost norocoși cu toții. Adi a fost un fel de salvare pentru mine. Mi-a fost extrem de greu! Pur și simplu s-a întâmplat, a fost o întâmplare frumoasă, de care m-am agățat cumva! Am fost norocoși cu toții! Și eu, și copiii!', i s-a confesat Anca Serea lui Mihai Morar.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton