Cine a fost soția lui Grigore Leșe și ce relație este acum între ei, după divorț: "Vine la concertele mele și..."

 Dumba Gabriela
.

Grigore Leșe a vorbit, recent, despre fosta soție și relația care există acum între ei, după divorț. Grigore Leșe a divorțat de cântăreața de muzică populară Marioara Voichița Leșe, cu care are un fiu în vârstă de 40 de ani, Ciprian, și spune că relația lor actuală este una de respect. Artistul întărește ideea că în urma sa nu plânge nimeni, aluzie la femeile care i-au trecut prin viață și cu care s-a purtat ca un domn.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, Grigore Leșe a mărturisit că păstrează legătura cu fosta soție, Marioara Voichița Leșe. Nu a putut să spună dacă viața îi va mai aduce vreodată într-o relație. Cei doi au împreună un fiu în vârstă de 40 de ani, Ciprian, specialist în informatică.

grigore-lesegrigore-lese

Ce relație are acum Grigore Leșe cu fosta soție: „Mă așteaptă la Cluj”

„Vă mai așteaptă acasă fosta soție?”, l-a întrebat Denise Rifai pe Grigore Leșe.

„Dar cum să nu mă aștepte. Când mă duc la Cluj, vine acolo, merge la concertele mele. Ea e singură acolo, eu sunt singur aici. E copilul, are 40 de ani. Eu am o cruce de dus.

Întâlnirile astea nu mai depind de mine, că m-oi întoarce, nu vreau să mă declar fiu risipitor. Eu am luat o hotărâre. Viața e ca un ghem. Eu trebuie să descâlțesc ghemul, trebuie să dau sens”, i-a răspuns Grigore Leșe lui Denise Rifai.

Citește și: Cum arată soția lui Sergiu Nicolaescu, la 9 ani de la moartea actorului.Cât de mult s-a schimbat Dana Nicolaescu

Citește și: Mamă la doar 22 de ani, Nicole Cherry își mai dorește un copil:'Să fie băiat…'

Citește și: Cristian Boureanu și Cristina Belciu, primele declarații despre relația lor:Se lovește în noi cu prejudecăți/ EXCLUSIV

Ce spunea Grigore Leșe în trecut despre divorț 

Grigore Leșe vorbea despre divorț, negând că și-a lăsat familia.

„S-a spus despre mine că mi-am lăsat familia. Eu aş vrea să mă lase pe mine cineva aşa cum mi-am lăsat eu soţia, pe Voichiţa, cu o casă în Cluj. Eu nu am luat de acolo nimic.

Şi în urma mea nu plânge nimeni. La 25 de ani m-am însurat. Dar nu ştiu dacă a fost bine. Nu ştiu dacă am ales bine. M-am înţeles bine cu soţia mea, dar nu ştiu dacă era ce aveam eu nevoie. Nu a fost de ajuns.

Am un băiat, Ciprian. De el s-au îngrijit mai mult socrii. A fost foarte bine pentru el. E un om care şi-a găsit drumul, un om care se va rea­liza în viaţă.(…) Nu sunt uşă de biserică, sunt un om dificil, sunt cu muzicile mele, cu ideile mele.

Ştiu însă că, dacă m-am apucat de un lucru, l-am dus până la capăt!” , declara Grigore Leșe după ce s-a despărțit de soție, într-un interviu pentru Jurnalul Național.

Artistul a mai încercat de câteva ori să-și refacă viața sentimentală la București, alături de Iulia Gorneanu, dar cei doi s-au despărțit după câțiva ani în care au fost permanent împreună.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton