Cine a fost tatăl lui Carmen Harra și de ce i-a pus numele Doina: „La 22 de ani lupta pe front, în Al Doilea Război Mondial”

.

La 68 de ani, Carmen Harra a făcut carieră la nivel internațional, datorită prezicerilor pe care le face. Vizionara locuiește de mai bine de 30 de ani în Statele Unite ale Americii, unde ar deține o avere de milioane de dolari, ce constă în proprietăți, autoturisme și bijuterii. Despre trecutul și familia ei nu se cunosc multe detalii, însă, recent, și-a deschis sufletul și a vorbit despre origini și relația avută cu tatăl său, soldat în al Doilea Război Mondial!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Din 1983, Carmen Harra, pe numele real Doina Carmen Mureșan, locuiește în Statele Unite ale Americii, unde a devenit un celebru parapsiholog. Numeroase vedete de la Hollywood au apelat la serviciile clarvăzătoarei, inclusiv Jennifer Lopez, reușind să adune o avere fabuloasă. În 2003, a lansat best-seller-ul internațional „Everyday Karma’, tradus în peste 20 de limbi. De curând, Carmen Harra și-a deschis sufletul cu privire la originile ei, dezvăluind detalii despre tatăl său, care a luptat în al Doilea Război Mondial.


Citește și: „Am obiecte de 2 milioane de euro. Am dat 40.000 de mii de dolari numai pe o piatră'. Cum arată vila de lux în care locuiește Carmen Harra

Citește și: Cine este și cum arată sora lui Carmen Harra. Mona Mureșan este compozitoare și trăiește în Suedia

Citește și: Cove, despre Oana Zăvoranu, după ce a aflat că divorțează de Alex Ashraf: „Pe Oana de astăzi eu nu o cunosc'. Au fost iubiți acum 22 de ani


Citește și: Cristi Brancu, după ce Teo Trandafir a rămas fără emisiune la Kanal D: „Este un reper în lumea televiziunii’. Nu au vorbit 20 de ani, din cauza rivalității dintre ei

Tatăl lui Carmen Harra a fost soldat în Al Doilea Război Mondial

Carmen Harra a povestit că tatăl ei, pe numele său Victor, a luptat în al Doilea Război Mondial și a fost la un pas de moarte, după ce a fost împușcat și surprins de un atac cu bombă. Bărbatul a reușit să scape cu viață și a fost inspirat de această întâmplare atunci când i-a ales numele clarvăzătoarei.


„Tatăl meu la 22 de ani lupta pe front, în al Doilea Război Mondial și a fost împușcat săracul în picior. El a venit din Rusia, până la țară lângă Cluj, la Gherla, cu calul. Stătea într-o mică clădire și a căzut o bombă, iar în partea unde a căzut bomba, era ordonanța cu restul ofițerilor, cine era pe război. Restul au murit, au scăpat doar el cu calul.

Ne povestea cum a rămas surd de o ureche și când mama se certa cu el, se întorcea cu acea ureche spre ea ca să nu o mai audă. Calul lui se chema Doina și când eu m-am năsut, s-a gândit să-mi dea mie numele Doina, după calul lui. Spunea că acel cal i-a salvat viața’, a declarat Carmen Harra, în cadrul emisiunii Online story by Cornelia Ionescu.


Ce lecții a învățat Carmen Harra de la tatăl ei

Carmen Harra își amintește cu drag de tatăl ei, de la care a învățat lecții de viață prețioase.

„Am o mare iubire și prețuire pentru el, pentru caracterul lui. Îl chema Victor și a fost un om absolut excepțional, m-a învățat să stau drept în fața vieții și să nu mă plâng. Îmi spunea mereu că tăcerea este de aur. A fost o generație extraordinară, parcă nu se mai naște așa ceva. Au fost oameni care au stat demni în fața vieții.


Ai deschis o cutie a vieții mele, unde m-ai atins la o coardă sensibilă, dar mi-a făcut mare plăcere să-l menționez pe tatăl meu de la care zic eu că am învățat foarte multă înțelepciune’, a mai spus Carmen Harra.

Sursa foto: Facebook