Cine a salvat-o pe Mara Bănică când a avut teribilul accident de mașină: „El a fost al doilea om pe care l-am văzut când am deschis ochii, după comă”

.

Invitată în podcastul lui Jorge, Mara Banică a vorbit despre accidentul de mașină pe care l-a avut în urmă cu câțiva ani, când a fost la un pas să-și piardă viața. Jurnalisa se întorsese atunci din Irak și era la volanul unui autoturism primit de la Silviu Prigoană. În urma impactului, Mara Bănică a stat trei zile în comă, iar părinților săi li s-a spus că are șanse foarte mici de supraviețuire. Iată cine i-a salvat viața!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Mara Bănică a vorbit de multe ori despre accidentul de mașină în care era să-și piardă viața, când a intrat într-un stâlp, aproape de casă. Jurnalista se întorsese atunci din Irak și primise un autoturism de la Silviu Prigoană, proprietarul postului la care ea lucra pe vremea aceea. Impactul i-a provocat grave leziuni, astfel că a stat trei zile în comă, iar medicii erau rezervați cu privire la sănătatea ei. Când s-a trezit, Mara Bănică l-a văzut prima oară pe tatăl ei, apoi pe Cosmin, cel care a scos-o din mașina avariată și i-a salvat viața.


Citește și: Mara Bănică a tras o sperietură soră cu moartea: „Mi-a luat foc mașina undeva în București. E absolut inexplicabil!'

Citește și: Mara Bănică, replici dure la adresa celor care o critică pe Eva Măruță: „Nu mai contează cât talent zace în puiul ăsta de om. Generația de tiktokeri de azi…’

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Nadia Comăneci la petrecerea Oscar. „Zeiţa de la Montreal' s-a pozat cu actorul Danny DeVito: „A fost un eveniment măreţ!'


Citește și: Josephine, fiica Ginei Pistol și a lui Smiley, a împlinit trei ani. Noi imagini cu micuța: „Nu sunteți pregătiți…’

Cine a salvat-o pe Mara Bănică când a avut teribilul accident de mașină

Mara Bănică a povestit că accidentul de acum câțiva ani i-a provocat leziuni foarte grave, iar părinților ei li s-a spus că are șanse de supraviețuire de 1%.


„Am avut un accident de mașină foarte nasol. Am fost în comă 3 zile. Părinților mei li s-a spus că am 1% șanse să supraviețuiesc. Primisem o mașină cadou când am vebit din Irak, de la domnul Prigoană. Am intrat cu ea într-un stâlp. Mi-au scos splina. Dintr-unul din lobii ficatului mai aveam un sfert, am avut hemoragie internă, toate coastele rupte pe partea stângă, pneumotorax la ambii plămâni, fractură de șold drept, fractură de calcaneu stâng. A fost nasol, foarte nasol’, a mărturisit Mara Bănică, în cadrul podcastului lui Jorge.


„Îi mulțumesc lui Cosmin că m-a scos’

Mara Bănică îi este recunoscătoare lui Cosmin, tânărul care a scos-o din mașina avariată și i-a salvat viața. Jurnalista spune că l-a cunoscut imediat după ce s-a trezit din comă, căci se afla lângă tatăl ei.


„Am ieșit pe semnătură după 12 zile. Am stat la Spitalul Floreasca la etajul 3. Aveau niște rezerve la Sanador și am stat acolo după operație, după ce am stat la terapie intensivă. Având toate coastele rupte, aveam dificultăți mari cu respirația. Acolo se internau persoanele care aveau apendicită, chestii ușoare pe chirurgie. Am fost un pacient cu probleme. După 12 zile am ieșit pe semnătură și am stat în cărucior mult timp, câteva luni.

Îmi spuneau doctorii că nu o să mai pot merge drept. Am dificultăți la mersul pe tocuri, de acolo și călcâiul lui Ahile. O fractură de calcaneu e cumplită, nu se mai poate pune la loc niciodată așa cum trebuie. Îmi e greu să mai am mersul acela maiestuos pe care îl aveam înainte purtând un toc, care înseamnă feminitatea unei domnișoare, doamne. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că trăiesc. Îi mulțumesc lui Cosmin că m-a scos. E un om care m-a scos din mașină și nu l-am mai văzut de foarte mult timp. După tata, el a fost al doilea om pe care l-am văzut când am deschis ochii, după comă’, a mai spus spus Mara Bănică, în cadrul podcastului lui Jorge.

Sursa foto: Facebook