Cine ar fi noii jurați de la Chefi la cuțite, după plecarea lui Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu: „Numele lor sunt…”

.

Săpătămâna trecută, Antena 1 anunța că a găsit un nou juriu pentru emisiunea „Chefi la cuțite' și că următorul sezon va debuta în curând. Înlocuitorii chefilor demisionari apăreau blurați în promo-ul publicat în mediul online, însă s-ar fi aflat deja numele bucătarilor care vor ocupa locurile lui Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea. Iată despre cine este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Cătălin Scărălătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au demisionat de la „Chefi la cuțite’ în luna octombrie, invocând starea de oboseală. Plecarea celor trei a decalat programul de filmări al show-ului culinar, iar producătorii de la Antena 1 au început căutările pentru un nou juriu. Multe nume s-au vehiculat în ultima vreme, între care bucătari cunoscuți și foști câștigători ai emisiunii. Se pare că noul sezon se anunță unul plin de surprize și va fi jurizat de patru membri, iar numele acestora ar fi fost dezvăluite pe o cunoscută pagină de Instagram.


Citește și: Antena 1 a găsit înlocuitori pentru chefii demisionari: „Fii cu ochii în patru. Vin noi chefi la cuțite’. Cum arată promo-ul noului sezon Chefi la cuțite

Citește și: Cătălin Scărlătescu, declarații neașteptate despre Mona Segall, după ce a fost dat în judecată de Antena 1: „Pentru mine va fi icoană! Îmi pare rău pentru că niște oameni nu au știut să gestioneze această relație. Au fost răutăcioși'


Citește și: Ce se întâmplă între Cătălin Bordea și părinții fostei sale soții, după divorț: „I-am iubit ca pe părinții mei. Singura chestie pe care le-am zis-o a fost…'

Citește și: Alina Sorescu a cerut ajutorul Poliției, după ce a fost hărțuită de un fan obsedat, în trecut: „Mă urmărea, probabil nu era foarte bine psihic. Situații desprinse din filme…’

Cine ar fi noii jurați de la Chefi la cuțite, după plecarea lui Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu


Conform paginii de Instagram Viperele Vesele, cei patru bucătari care vor forma juriul din noul sezon „Chefi la cuțite’ ar fi Alexandru Sautner, Orlando Zaharia, Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu. Grupul în cauză a anunțat, tot în avans, și câștigătorul sezonului 11, Nina Hariton, informație care s-a dovedit a fi adevărată odată cu difuzarea ultimei ediții.

Deocamdată, informația nu a fost confirmată de producătorii de la Antena 1, însă vești noi se așteaptă în cursul zilei de azi.


„În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de instagram Viperele Vesele, vă anunțăm numele celor patru noi jurați ai emisiunii Chefi la Cuțite. Așadar, cei patru jurați pe care Mona Segall mizează sunt: Alexandru Sautner, Orlando Zaharia, Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu! Antena 1 ne iubește!’, se arată în mediul online.


„Fanii Chefi la cuțite se pot aștepta la un sezon nou plin de surprize’

Mona Segall a fost cea care i-a descoperit și lansat pe Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Se pare că producătoarea a fost responsabilă pentru selectarea noilor membri din sezonul următor al show-ului culinar.

„Chefi la cuțite este un format puternic, iar producătorul Mona Segall este o creatoare unică – a reușit întotdeauna să găsească oamenii iubiți de public. Sunt generații întregi de oameni de televiziune care îi datorează cariera și mai ales substanța devenirii a ceea ce sunt azi. Îi putem vedea pe toate ecranele. Așteptăm cu mult interes noua generație de succes Chefi la cuțite, pentru că Mona și echipa ei știu ce înseamnă magia showurilor unice.


Angajamentul nostru față de calitate și divertisment de clasă rămâne neschimbat. Calitatea este în ADN-ul Chefi la Cuțite. De la selecția juraților, până la producția show-ului și interacțiunea cu publicul, standardul nostru de calitate rămâne neschimbat și neîntrerupt. Fanii Chefi la cuțite se pot aștepta la un sezon nou plin de surprize, performanțe memorabile și momente emoționante’, a spus Mihai Ioniță, CEO Antena Group, după demisia celor trei chefi.

Sursa foto: Facebook