Cine e Adriana Simionescu? Tânăra are talent muzical și urcă pe scena de la "Vocea României"

 Pirvu Cristina
.

Adriana Simionescu este un tânăr talent care vrea să cucerească publicul larg cu vocea ei, cu calitățile pe care le-a moștenit, dar și pe care le-a șlefuit de-a lungul anilor, în scolile muzicale. Ea concurează la Vocea României!

Poate până acum nu ați auzit de Adriana Simionescu, însă ea are în familie membrii celebri. Tânăra studiază de ani de zile muzică alături de profesori, merge în studiouri unde întregistrează și se pregătește intens pentru viitorul ei. Vrea să devină o artistă cunoscută.

Adriana Simionescu este sora celebrei Karmen! Da, are o soră cântăreață deja în industria muzicală din România. Și tatăl lor este celebru, cunoscut de zeci de ani de zile: Adrian Minune.

Adriana Simionescu la Vocea Romaniei 1Adriana Simionescu la Vocea Romaniei 1

https://www.instagram.com/p/Bsq3cJZlDpH/

Iată că Adriana și-a făcut curaj și după ani de studiu vrea să facă cunoștință cu publicul și cu scena. Ea anunțat că va urca pe scena de la Vocea României.

„Hei! BunĂ! Sunt Adriana Simionescu și ne vedem la Vocea, de la ora 20.30”

Citește și: Cine sunt nașii fetiței lui Karmen. Micuța Sofia Maria Rossa a împlinit o lună

Karmen a slăbit 10 kilograme într-o săptămâna. Artista și-a revenit rapid după ce a născut

La doar 21 de ani, artista a devenit mămică și este o bucurie mare pentru ea. Deși este destul de tânără, Karmen se descurcă de minune cu fetița ei, dar are și ajutor de nădejde din partea mamei sale, dar și din partea mamei soțului său. Sofia Maria Rossa are deja garderoba plină, chiar dacă a împlinit abia o lună de când a venit pe lume.

Foto: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton