Cine e Michele Morrone. A rămas orfan de tată la 12 ani, a lucrat ca grădinar, a trecut printr-un divorț, are doi copii și are rude în România

 Miniosu Alexandra
.

Cine e Michele Morrone. Michele Morrone este și acum cunoscut în toată lumea, după apariția sa în faimosul film „365 de zile', lansat pe Netflix în anul 2020. Actorul italian, în vârstă de 33 de ani, are o viață de-a dreptul impresionantă, mai ceva ca un scenariu de film. Acesta a trecut prin multe până să ajungă unde este astăzi, căci viața i-a pregătit multe piedici, dar și… surprize!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Cine e Michele Morrone. Michele Morrone se numără în prezent printre cei mai îndrăgiți actori din întreaga lume. Lucru la care doar visa în copilărie și care a devenit realitate abia după mulți ani. El este un exemplu că nimic nu este imposibil și-i încurajează pe toți oamenii să muncească și să creadă în visurile lor. Iată tot ce nu știai despre Michele Morrone!

michele morrone 1michele morrone 1

Citește și: Dovada că Michele Morrone și Bogdana Tancău au o relație! Actorul a venit în București pentru iubita lui

Citește și: Michele Morrone și-a uitat actele la recepția hotelului, când a plecat din România. Ce a declarat despre țara noastră: „Este foarte frumos!'

Citește și: Cum se descurcă Karmen Simionescu acum, când fiica a rămas în grija ei după despărțirea de Bogdan Căplescu și cine o ajută: „Sofia era îngrijorată, a avut temeri…'

Citește și: Reacția Mariei Covasa de la Insula Iubirii, după ce s-a aflat că vinde la patiserie: „Dacă aș fi făcut lucruri imorale, nu ar fi fost bine. Dacă am un job normal, iar nu este bine. Mă întrețin cum pot!'

Michele Morrone – Viață personală

Cine e Michele Morrone. Michele Morrone s-a născut pe data de 3 octombrie 1990, în Italia, deci în prezent are 33 de ani. Acesta este zodia Balanță, are părul brunet și ochii căprui.

Michele Morrone a avut o copilărie grea. Rămas orfan de tată la doar 12 ani, el nu a dus o viață prea ușoară alături de mama lui, căci lipsurile erau mari. Asta nu l-a împiedicat însă de mic să viseze că într-o zi va deveni actor.

Michele Morrone a divorțat de mama copiilor lui în 2018 și a avut probleme cu alcoolul

După ce a făcut primii pași în actorie, cu câteva roluri minore în producții de televiziune, Michele Morrone a cunoscut-o pe viitoarea lui soție, fashion-designerul de origine libaneză Rouba Saadeh, în Piața Domului din Milano. Aceasta era venită în vacanță Italia, iar, după doar câteva zile, el a însoțit-o în Liban. După ceva timp, ei s-au căsătorit în 2014 și au devenit părinții a doi băieți superbi, Brando și Marcus.

Cine e Michele Morrone. Într-un interviu, Michele Morrone mărturisea mai demult că viața de familie cu copii și căsnicia l-au îndepărtat de pasiunea lui pentru actorie și de visul de a deveni o mare vedetă. Michele Morrone și fosta lui soție au divorțat în 2018.

„Nu mi-am permis asta. Am decis să-mi părăsesc soția, știind că așa o să devin liber, dar trăind cu ideea care mă măcina că mi-am părăsit copiii', a spus Michele Morrone, notează alistmagazine.ro.

Din cauză mustrărilor de conștiință, Michele Morrone a ajuns în pragul depresiei și a dependenței de alcool.

„În 2018 m-a separat de soția mea și apoi, timp de șase luni, am fost beat în fiecare zi, până când am ajuns în comă alcoolică. Am aut non stop până când mi-am zis într-o bună zi că e destul. Nu m-am mai atins de un pahar de vin din 2018. Nici azi nu am multe vicii, în afară de țigări. Am încercat și drogurile în trecut, nu mă dezgustă, dar mă sperie pentru că mă pot îndepărta de visurile mele: cinema, muzică și toate celelalte lucruri care mă pasionează', a mai povestit Michele Morrone.

Legătura dintre Michele Morrone și România

Cine e Michele Morrone. Puțină lume știe faptul că Michele Morrone are rude în România. Fratele mamei lui e însurat cu o româncă.

„Am rude în România. Fratele mamei mele este căsătorit cu o româncă din Bacău. Unchiul meu locuiește în România', ne spunea actorul, în exclusivitate, mai demult.

Anul acesta, Michele Morrone a făcut o vizită în România de dragul iubitei lui. Actorul se iubește cu românca Bogdana Tancău. În București, acesta a fost în Centrul Vechi, la Muzeul Satului și… la un concert de muzică clasică.

Michele Morrone – Carieră

Cine e Michele Morrone. Michele Morrone a studiat teatrul la Teatro Fraschini Di Pavia. El este actor și cântăreț. Înainte de a fi protagonist în pelicula „365 de zile', el a jucat în filmul de la Rai1, Sirene, alături de actori de marcă italieni precum Maria Pia Calzone, Ornella Muti sau Luca Argentero.

Despărțirea de Rouba Saadeh, fosta lui soție, l-a afectat o perioadă destul de lungă pe Michele Morrone, din punct de vedere emoțional. Acesta era chiar la un pas să renunțe la cariera sa artistică și a refuzat să mai performeze o vreme. În plus, a avut și probleme cu banii, iar din acest motiv a fost nevoit să lucreze ca grădinar, pentru o familie bogată din Italia, scrie republicworld.com. De asemenea, a lucrat și ca vânzător de aspiratoare.

„Eram la un pas să renunț la tot, nu mai voiam să joc în filme. Am suferit de depresie după divorțul de soția mea. M-am angajat ca grădinar într-un sat, în care erau 1000 de locuitori, pentru a mă întreține, nu mai aveam niciun ban în buzunar. Dar viața e ciudată, când simți că ești la pământ, destinul îți pune în față o nouă provocare, iar dacă tu ești îndeajuns de puternic, atunci o vei accepta. Întotdeauna să credeți în voi… întotdeauna', a scris Michele Morrone într-o postare mai veche pe Instagram.

Michele Morrone a lucrat ca grădinar, înainte să devină un star internațional

Viața avea să i se schimbe însă radical, după ceva timp. Actorul, care urma un tratament cu antidepresive, a povestit într-un podcast că a fost fost sunat de agentul său pentru a da o audiție pentru Netflix, pentru filmul „365 de zile'.

„Netflix căuta un actor pentru rolul Massimo Torricello și nu găseau pe nimeni potrivit. Făceau casting după casting. Au văzut o poză de-ale mele pe Facebook și m-au căutat. Eram falit, nu mai aveam niciun ban în buzunar, m-au chemat să discutăm și mi-au trimis un bilet de avion către Varșovia.

Am ajuns acolo și, la audiție, trebuia să mă sărut cu cineva, voiau să vadă cum sărut. Era absurd, deoarece trebuia să sărut o fată foarte frumoasă. Mi-au oferit un contract pe loc și mi-am zis că e ceva în neregulă, că nu poate fi totul atât de simplu', își amintește Michele Morrone.

Michele Morrone ține minte și acum ce s-a întâmplat în noaptea în care primul său film a fost lansat pe Netflix. Acesta spune că s-a culcat ca o persoană normală și s-a trezit ca un actor celebru în toată lumea.

„Îmi amintesc că m-am culcat în seara respectivă, iar Netflix a decis să pună filmul pe platformă în același timp peste tot în lume. În vremea respectivă aveam foarte puțini urmăritori pe Instagram, iar oameni care să vorbească despre mine, nici vorbă. A doua zi când m-am trezit, aveam câteva milioane de urmăritori. Totul s-a intâmplat într-o noapte. Într-o singură noapte, 3.5 sau 3.2 milioane de urmăritori. Nu mi amintesc numărul exact, dar noaptea în sine a fost foarte ciudată pentru că m-am culcat fiind o persoană și m-am trezit o alta', ne-a povestit Michele Morrone, în exclusivitate, acum câțiva ani.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton