Cine este actorul Tudor Istodor. E fiul actorilor Maia Morgenstern și Claudiu Istodor și s-a iubit cu o actriță celebră

 Calin Maria Bianca
.

Cine este actorul Tudor Istodor. A moștenit talentul actoricesc de la mama lui, iar acum are rol-cheie în serialul Groapa. Tudor Istodor este unul dintre actorii cunoscuți din România, asta după ce a jucat în numeroase filme și piese de teatru foarte apreciate. Acum însă, a trecut la un alt nivel și are un rol-cheie extrem de important în serialul Groapa de pe PRO TV. Află totul despre fiul uneia dintre cele mai iubite actrițe din România, și anume Maia Morgenstern!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este actorul Tudor Istodor. Tudor Aaron Istodor s-a născut la data de 24 mai 1984, în București, fiind un actor român de teatru, film și televiziune., pasiune inspirată chiar de către părinții săi. Pentru cei care nu-l știu, este fiul actorului Claudiu Istodor și al actriței Maia Morgenstern, din căsătoria celor doi în perioada 1983-1999. Actorul are 39 de ani și și-a început cariera în acest domeniu, după ce a absolvit Universitatea Națională de Teatru și Film Ion Luca Caragiale' în 2007.

images-19images-19

Citește și: Cât de greu i-a fost lui Tudor Aaron Istodor să iasă din umbra părinților săi, Maia Morgenstern și Claudiu Istodor. Ce relație are cu surorile lui: „Nu sunt destul de prezent pe cât ar trebui în viața lor…' / EXCLUSIV

Citește și: Tudor Aaron Istodor confirmă separarea de Raluca Aprodu și recunoaște că are o relație cu Gabriela Iliescu: „Ne-am despărțit acum multă vreme. Îmi doresc familie și copii' / EXCLUSIV

Citește și: Vila din Snagov a lui Dinu Patriciu va fi scoasă la licitație pentru a doua oară. Imobilul cu piscină și teren de tenis are un preț de pornire imens

Citește și: Florica Boboi, câștigătoarea Chefi la cuțite, își deschide restaurant la Paris: „Visul meu de a-mi deschide un restaurant în România este același'. În ce relații a rămas cu chef Scărlătescu

Cine este actorul Tudor Istodor – carieră

Cine este actorul Tudor Istodor! Aceasta este întrebarea pe care și-o pun numeroși români de când l-au văzut pe lista celor care fac parte din producția serialului Groapa. Se anunță un serial extrem de frumos și cu o poveste unică, astfel că au fost aleși cei mai bun actori. Pe lângă Dana Rogoz, Monica Bîrlădeanu și mulți alții, se numără și Tudor Istodor.

Până acum Tudor Istodor a jucat în piese scrise de mari dramaturgi cum ar fi Anton Cehov, Wiliam Shakespeare, Luigi Pirandello, David Mamet, Mario Diament. De asemenea, are și numeroase filme la activ:

  • Băieți buni – 2005 (serial TV) 
  • Cu inima îndoită – 2006 (film de televiziune) 
  • Examen – 2006 (film scurt) 
  • Hârtia va fi albastră – 2006 
  • Lombarzilor 8 – 2006 (serial TV) 
  • Tertium non datur – 2006 (film scurt) 
  • Blood and Chocolate / Pasiune și destin (2007) 
  • Bricostory – 2007 (film scurt) 
  • Interior. Scară de bloc (2007) 
  • Radu+Ana – 2007 (film scurt) 
  • Sinopsis docu-dramă – 2007 (film scurt) 
  • Târziu – 2007 (short) 
  • Târziu – 2008 (film scurt) 
  • Cendres et sang / Cenușă și sânge – 2009 
  • Weekend cu mama – 2009 
  • Luna verde – 2010 
  • Domnișoara Christina (2013) – Egor Pașchievici 
  • Cadences obstinées – 2014 
  • Fixeur (2016) 
  • Selfie 69 – 2016 

Totodată, nu putem să nu menționăm faptul că a fost unul dintre cei zece tineri actori europeni care au fost selectaţi pentru programul Shooting Stars, organizat de European Film Promotion (EFP). Ce-i drept, are un portofoliu bogat pe plan profesional, cu care nu poate decât să se mândrească, mai ales acum când joacă și-n serialul Groapa.

Cine este actorul Tudor Istodor – viață personală

Ei bine, dacă am aflat cine este actorul Tudor Istodor din punct de vedere profesional, acum este timpul să vedem ce se știe și despre viața lui personală. Deși e o fire discretă, actorul din serialul „Groapa’ a acceptat, în urmă cu puțin timp, să ne vorbească puțin despre viața sa personală. Așa am aflat că artistul pune mare preț pe familie și că-și dorește și el să devină tată în viitor, chiar dacă pe plan amoros nu e chiar norocos.

Fără a da prea multe detalii, a recunoscut că relația lui longevivă cu Raluca Aprodu s-a încheiat, dar totodată a explicat și că și-a refăcut viața, acum fiind într-o relație cu Gabriela Iliescu. De asemenea, a precizat că pune mare preț pe familie și își dorește și el să aibă copii.

Eu și cu Raluca Aprodu ne-am despărțit acum multă vreme. Acum sunt într-o relație cu Gabriela Iliescu. Nu o să dau detalii despre viața mea intimă, pentru că de aceea i se spune intimă. (…)  Îmi doresc familie și copii. Familia e siguranță, e intimitate, iubire, încredere, ceva de nedesfăcut, responsabilitate. Și cred că doar în cazul familiei se poate folosi cuvântul „trebuie., ne-a declarat Tudor Istodor.

Tot într-un interviu exclusiv pentru VIVA!, ne-a declarat și faptul că are o relație extrem de specială cu cele două surori ale sale, însă cu toate astea nu petrec atât de mult timp împreună precum ar vrea.

„Le iubesc enorm, cred că nu sunt destul de prezent pe cât ar trebui în viața lor, dar asta se poate remedia. De azi chiar! Acum le sun. Am încredere în ele, vorbim de toate, acum suntem toți mari, așa că vorbim nu ca de la frate mai mare la soră mai mică. Vorbim. Și îmi place să vorbesc cu ele. Și îmi place de ele ca oameni. Sunt diferite, însă toți suntem diferiți. Dar mă simt safe și bine când ne vedem și suntem împreună. Da, mi-ar plăcea să jucăm toți trei, patru!', a mai spus el pentru VIVA!

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton