Cine este Ada, fiica lui Cornel Palade. Are 34 de de ani, a studiat muzica în Londra și a revenit de curând în țară

 Ifrim Georgiana
.

Cine este Ada, fiica lui Cornel Palade. Are 34 de ani și este carismatică, pasionată de muzică și implicată în mai multe proiecte promițătoare. A studiat la o universitate prestigioasă din Londra, dar a revenit după cinci ani pe meleagurile natale, dornică să-și croiască o carieră aici.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Cine este Ada, fiica lui Cornel Palade. Cornel Palade și soția lui, Iuliana, sunt căsătoriți de mai bine de trei decenii și au împreună o fiică. În urmă cu cinci ani, Ada s-a înscris la o facultate din Marea Britanie și a început o viață nouă acolo. Deși spunea că nu planifică să se întoarcă acasă, dorul de familie și proiectele care s-au ivit au făcut-o să-și reconsidere decizia.

ada22ada22

Citește și: Ada, fiica lui Cornel Palade, s-a întors în România, după cinci ani petrecuți în Anglia. De ce a luat această decizie: „A fost delicat. Un om sănătos nu ar rămâne într-o…'

Citește și: Ce relație are Cornel Palade cu fiica lui: „Îmi spune să o las în pace, că iar încep cu lecțiile mele'. Ada este stabilită de câțiva ani în Londra

Citește și: Vlad Pascu va fi internat într-o clinică din Constanța. Autorul accidentului din 2 Mai susține că are nevoie și de psihiatru: „E chiar mai greu decat în regim închis”

Citește și: Cum arată Monica Bârlădeanu în costum de baie la 45 de ani. A postat fotografii la care a reacționat și Valeriu Gheorghiță: „În ultima zi de vacanță am simțit să…”

Cine este Ada, fiica lui Cornel Palade

Cine este Ada Palade. Fiica celebrului actor are 34 de ani și o carieră în plină dezvoltare, demonstrând că talentul și deschiderea către lumea artistică sunt trăsături de familie. În 2019, a luat o decizie curajoasă – aceea de a se muta de una singură la Londra, urmându-și pasiunea pentru muzică.

Ada Palade a studiat la University of Westminster, o instituție foarte prestigioasă, sub patronajul Casei Regale Britanice. A și muncit în paralel în foarte multe domenii, din dorința de a fi independentă.

„Am făcut mai multe. Am lucrat ca șef de tură la un depozit, apoi am lucrat la papetărie și birotică pentru copii. Am lucrat ca barmaide, care este peste bartender. Am lucrat într-un pub mai highclass, apoi am venit acasă. Patru zile pe săptămână la facultate, apoi trei zile de muncă. Așa a fost trei ani de zile’, a povestit tânăra în emisiunea lui Cătălin Măruță.

De ce a plecat Ada Palade din România: „O țară unde prostia și prostituția sunt ridicate în slăvi'

Cine este Ada Palade. În 2022, într-un amplu mesaj publicat pe Facebook, tânăra a dezvăluit motivele pentru care a părăsit România, țara în care a fost abuzată și tratată înjositor.

„Mi-am părăsit familia și țara natală din cauza mentalității, a misoginiei și sexismului și a faptului că nu pot lucra într-un mediu în care prostia și prostituția sunt ridicate în slăvi. Eu sunt altfel. Am plecat pentru că l-am văzut pe tatăl meu fiind disprețuit de oameni care nu au respect și moralitate. Am plecat pentru că am fost supusă abuzului și abuzului sexual în țara mea. Am muncit pe rupte încă din copilărie pentru ca țara mea să mă trateze ca pe un gunoi atunci când mi s-au întâmplat acele lucruri rele. (..)

Am fost agresată în mijlocul străzii de un șofer nenorocit de autobuz și nimeni nu a făcut nimic, poliția e cumpărată de Guvern. Mă bucur enorm că sunt departe de acel Tărâm al Nimănui. România nu m-a tratat niciodată ca pe copilul ei. Eu am întins mereu o mână de ajutor în România când a fost nevoie. Am atât de multe lucruri de spus. M-am săturat să îmi țin gura închisă în legătură cu stilul de viață degradant și corupția care e în România', a fost o parte din mesajul publicat de ea.

Ada Palade s-a întors în România, după cinci ani petrecuți în Anglia

Cine este Ada Palade. După cinci ani petrecuți în Anglia, departe de familie, tânăra a decis să revină pe meleagurile natale. Proiectele care s-au ivit au determinat-o să facă aceste alegere, deși părea fermă în decizia de a nu se întoarce în România.

„De ce m-am întors? N-ați văzut ce se întâmplă acum, ce nebunie este? Mai este puțin și începe războiul civil. Un om sănătos nu ar rămâne într-o astfel de situație, zic eu. Plus că s-au terminat lucrurile, am terminat facultatea, am venit, am început proiectele noi aici. Urmează multe proiecte. Proiecte muzicale, proiecte de teatru’, a declarat aceasta în emisiunea de la Pro TV.

Ada Palade a urcat pe scena X Factor

Cine este Ada Palade. În 2017, tânăra a urcat pe scena X Factor și a cântat melodia „I Just Want To Make Love To Yo', interpretată de Etta James. Tatăl ei nu a știut despre acest moment și a avut parte de o adevărată surpriză.

„Nu știe că am venit la X Factor, o să vadă la televizor. L-am lăsat acasă pentru că avem o legătură foarte puternică noi doi, aș fi fost tensionată dacă aș fi știut că este în sală', a povestit Ada în fața celor patru jurați.

Cu tatăl ei a creat un momente speciale la „Te cunosc de undeva', în 2019, emisiune în care au demonstrat, din plin, chimia artistică dintre ei. În primăvara acestui an, cei doi au lansat și prima melodie împreună, „Dacă n-aș iubi'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton