Cine este Adrian Meșter de la Chefi la cuțite. Criminalistul i-a uimit pe chefi cu dezvăluirile sale: „Am lucrat cinci ani sub acoperire”

 Ifrim Georgiana
.

Cine este Adrian Meșter de la Chefi la cuțite. În ultima ediție a emisiunii Chefi la cuțite, Adrian Meșter a fost unul dintre concurenții care a decis să-și demonstreze talentul în bucătărie. Dincolo de preparatul gătit, creatorul de conținut are o poveste de viață impresionantă și i-a uimit pe cei trei chefi cu dezvăluirile făcute din perioada când lucra în criminalistică. Iată cine este Adrian Meșter!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Adrian Meșter de la Chefi la cuțite. Adrian Meșter are 58 de ani, este din Dumbrăvița, iar profesia lui este cea de creator de conținut. Concurentul a venit la emisiunea „Chefi la cuțite', sezonul 11, pentru a-și demonstra talentul culinar și a gătit fajitas. Ajuns în fața celor trei jurați de la emisiunea culinară, Adrian Meșter a dezvăluit o poveste de viață impresionantă și i-a uimit pe cei prezenți în platoul de filmare, dar și pe cei de acasă.

ad6-3ad6-3

Înainte de a ajunge în bucătărie, Adrian Meșter a lucrat în criminalistică, domeniu despre care spune că l-a „educat' și l-a făcut „om'. La 58 de ani, concurentul se descrie ca fiind „plin de viață' și visează să sară cu parașuta și să se căsătorească.

Citește și: Laurențiu Neamțu, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu de la Chefi la cuțite, a gătit pentru Celine Dion și Justin Bieber: „Am lucrat în restaurante cu stele Michelin”

Citește și: Cine este Eduard Sandu de la Chefi la cuțite. A gătit pentru Guardiola și Ronaldo: „Era locul unde puteam da frâu liber imaginației”

Citește și: Ilie Năstase și Ioana Simion au plecat împreună în Spania, după zvonurile despre divorț: „Ne-am mai plimbat, ne-am mai deconectat'

Citește și: Monica Anghel, măsură radicală împotriva firmelor care i-au furat imaginea, după ce a slăbit: „Avocatele mele sunt pe fir”

Cine este Adrian Meșter de la Chefi la cuțite

Cine este Adrian Meșter de la Chefi la cuțite. Aflat la bancul de lucru, Adrian Meșter a făcut câteva dezvăluiri din viața lui. Concurentul este pasionat de gătit și îi place să împărtășească pe internet experiențele sale culinare.

„Sunt ofițer în rezervă, sunt colonel în rezervă, în criminalistică. Criminalistica m-a educat și m-a făcut om, este o o știință, este biologie, este fizică, este logică, este geometrie, este psihologie, toate la un loc. Criminalistul este primul care intră în câmpul infracțiunii, primul după autorul faptei. Am avut identificare pe urme papilare de autor de triplu asasinat. L-am găsit după urmele papilare. A făcut o singură greșeală. A mișcat sticla unei vitrine.

A căutat ceva într-un dulap, a pus mâna pe o vitrină, i s-a rupt mănușa de cauciuc și am găsit desenul papilar. E adevărat, am stat 48 de ore în câmpul infracțiunii. Responsabilitatea e enormă, dar și bucuria e mare atunci când ai un match de urmă papilară care duce la identificarea autorului. Am avut și o perioadă în care am lucrat sub acoperire, de cinci ani.

Nu vreau să vorbesc despre această perioadă. Pot spune doar că oponentul meu era înarmat și că avea și pregătirea necesară. S-a întâmplat în România. Este o o perioadă în care am lucrat la Direcția Generală Anticorupție, la dosare de răsunet, dar momentan nu pot să vorbesc mai mult', a fost mărturisirea neașteptată a concurentului.

Adrian Meșter vrea să sară cu parașuta și să se căsătorească

Cine este Adrian Meșter de la Chefi la cuțite. Când s-au deschis porțile, Adrian Meșter le-a stârnit interesul celor trei jurați, care i-au adresat mai multe întrebări despre profesia lui. Concurentul a primit două cuțite și șansa de a merge mai departe în sezonul 11 al emisiunii „Chefi la cuțite'.

„Sunt plin de viață, la 50 de ani mi-am pus cercei. Sunt fan Rammstein, urmează tatuajul la 55 de ani. La 60 vreau să sar cu parașuta și la 70 de ani vreau să mă căsătoresc. Dar să nu mă audă iubita!', a mai spus Adrian Cristian Meșter.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton