Cine este Adrian Nartea de la Asia Express 2024. În trecut a fost diagnosticat cu tumoră intra-craniană

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Adrian Nartea de la Asia Express 2024. După o pauză destul de lungă, Adrian Nartea revine în forță pe micul ecran. Actorul din serialul „Vlad', difuzat în trecut la PRO TV, a semnat cu Antena 1 și participă în noul sezon Asia Express – Drumul Zeilor. Acesta face echipă cu prietenul și colegul său de breaslă, Cosmin Vîjeu. Iată tot ce nu știai despre Adi Nartea!

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Cine este Adrian Nartea de la Asia Express 2024. Asia Express sezonul 7 – Drumul Zeilor începe toamna aceasta la Antena 1. În total, 9 echipe de vedete participă în aventura vieții lor și sunt pregătite de cele mai neașteptate provocări. Printre concurenții de anul acesta se află și actorul Adrian Nartea, devenit celebru în România odată cu serialul „Vlad', în care a fost protagonist.

adrian nartea 1adrian nartea 1

Citește și: Michaela Prosan şi Adi Nartea formează un cuplu în filmul „Iubire cu parfum de lavandă” de la Antena 1. La 32 de ani, Michaela joacă rolul unei mame singure

Citește și: Adrian Nartea, primele declarații după ce s-a întors de la Asia Express: „Nu ai cum să nu te pierzi cu firea. Cât de zen să fii?'. Cum a fost primit acasă de soție și fiice

Citește și: Dana Roba s-a despărțit de iubitul ei, Beniamin, după un an de relație: „S-a terminat aici! Viața merge înainte și fără mine…' / În urmă cu câteva luni anunțau că se căsătoresc

Citește și: Marcel de la Insula Iubirii a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Armina Grigoraș, în cadrul unui podcast: „Ai vrea să fii soția mea?'. Imagini cu inelul de logodnă

Adrian Nartea – Viață personală

Cine este Adrian Nartea de la Asia Express 2024. Adrian Nartea s-a născut pe 6 august 1981, la Brașov. În prezent, el are vârsta de 43 de ani. Actorul are părul brunet, ochii căprui și barbă.

Adrian Nartea este căsătorit cu soția lui, Alina Nartea Ferinceac, și împreună au două fiice, pe nume Mara și Petra. Deși sunt un cuplu solid, Adrian Nartea povestea mai demult că el și soția lui au fost la un pas de despărțire, din cauza programului artistului foarte încărcat.

„Eu și Alina suntem împreună din anul 2010 și ne-am căsătorit în anul 2014. După 13 ani de relație este călită, mai ales după toată nebuniile prin care am trecut și chiar din perioada serialului „Vlad’. Acea perioadă a fost foarte grea pentru noi, ca și cuplu, pentru că eu plecam dimineața la ora 5, ma întorceam seara la 7, 8. Ea era mereu cu Mara, trebuia să o gestioneze pe ea. Intrasem într-o criză foarte mare de cuplu. Petra, fiica noastră, a venit într-un moment în care noi eram destul de în criză, tulburi. Ulterior, a venit pandemia, care ne-a forțat să stăm în casă, am făcut terapie de cuplu, am încercat să dregem lucrurile și din încercarea asta a apărut Petra.

Atunci, cumva, lucrurile s-au domolit, și valul „Vlad’ se încheiase și mi-am dat seama că oricâtă glorie aș avea în „Vlad’ sau pe scenă, acasă este altceva. Când ajungi acasă și una este răcită, cealaltă este cu pampersul plin și vin grămadă pe tine, una râde, alta plânge, Alina e supărată în colț, așteptând să vin acasă să preiau din sarcini, este mai important decât cele 3 mii de persoane care te aplaudă pe scenă’, a povestit Adi Nartea în podcast-ul lui Teo.

Adrian Nartea de la Asia Express a avut o tumoră intra-craniană

Cine este Adrian Nartea de la Asia Express 2024. Acum câțiva ani, Adrian Nartea a trecut prin clipe cumplite, atunci când a fost diagnosticat cu tumoră intra-craniană. Avea doar 35 de ani atunci când medicii i-au spus că are o tumoră în spatele ochiului stâng, ce-i intrase în cutia craniană.

Au fost momente grele. Am avut și experiență din astea mai mistică. Dar cel mai important lucru este că au venit la mine soția, Alina, și Mara, care avea 2 ani atunci, și în momentul în care am văzut-o….m-a umplut cu totul. Cea mică se uita la mine și nu avea nicio treabă. Aveam capul cât banița. Ne-am jucat în continuare, a înțeles. Abia după vreo săptămână s-a uitat la mine și a întrebat dacă mă doare. Acela a fost un moment…și acum dacă stau să mă gândesc, încep să plâng’, a povestit Adrian Nartea în cadrul unei emisiuni.

Adrian Nartea – Carieră

Cine este Adrian Nartea de la Asia Express 2024. Adrian Nartea este un faimos actor și prezentator român. El a terminat Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport. Pe lângă o carieră sportivă, acesta era interesat la acea vreme și de un job la SRI. Ulterior, el a ajuns să facă modelling, având un trup armonios și bine conturat.

În anul 2007, Adrian Nartea a primit primul său rol într-un serial de televiziune, iar de atunci s-a axat pe acest domeniu. Rolul care i-a adus un capital imens de popularitate a fost cel al lui Vlad, din serialul cu același nume, difuzat în trecut la PRO TV.

Adrian Nartea, concurent la Asia Express, sezonul 7

Cine este Adrian Nartea de la Asia Express 2024. În curând, îl veți putea vedea pe Adrian Nartea din nou pe micul ecran, la Antena 1. Acesta participă la Asia Express și e pregătit să înfrunte provocările ce vor apărea pe Drumul Zeilor, alături de coechipierul său, Cosmin Vîjeu.

„Participarea la Asia Express e pentru mine o provocare pe care mi-am dorit-o de mult timp. Voiam ca oamenii să cunoască şi alt Adrian. Îmi plac la nebunie genul asta de concursuri si mai ales aventurile. Acum, că am acceptul şi susținerea fetelor mele de acasă, am zis că nu am cum să ratez această oportunitate. Eu nu am aşteptări, pentru că atunci când ai aşteptări, există riscul să fii dezamagit. Vreau doar să mă bucur, să îmi testez abilitățile și să bifez o experiență unica în viată alaturi de un bun prieten în care am incredere şi cu care râd la tot pasul. Abia aștept să fac primul pas pe Drumul Zeilor', a zis Adrian Nartea.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton