Cine este Alex Maxim de la Vocea României 2023. A început să cânte la evenimente de la 12 ani, alături de tatăl său

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Alex Maxim de la Vocea României 2023. Vineri, 1 Decembrie, la Pro Tv a fost difuzată prima gală LIVE de la Vocea României 2023. Alex Maxim, concurentul care a izbucnit în lacrimi de bucurie la audițiile pe nevăzute, a trecut și de această etapă, chiar și de semifinale, iar acum se numără printre cei 4 finaliști din acest sezon. Iată tot ce nu știai despre tânărul participant!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Alex Maxim de la Vocea României 2023. Marea finală a competiției de la Pro TV are loc astăzi, pe data de 15 decembrie. Până la marele trofeu, concurenții rămași în concurs mai au însă de trecut prin câteva emoții. Printre cei patru finaliști se află și Alex Maxim și speră, la fel ca restul adversarilor săi, să câștige și să ajungă la inimile telespectatorilor.

alex-maxim-1alex-maxim-1

Cine este Alex Maxim de la Vocea României 2023. Alex Maxim se numără printre cei 4 finaliști de la Vocea României 2023. Concurentul are 29 de ani și vine din Iași. Tânărul lucrează în prezent în domeniul muzical, ca solist vocal, dar și inginer de sunet. Deși era încrezător în vocea lui, nu se aștepta să întoarcă atâtea scaune în audiții.

Citește și: Cătălin Dobrescu, soțul Oanei Radu, primele declarații despre despărțire: „Am pus capăt acestei căsnicii din cauză că…”. Când vor semna actele de divorț

Citește și: Henry Kissinger, fostul secretar de stat al SUA, a murit. Laureatul Premiului Nobel pentru Pace avea 100 de ani

Citește și: Claudia Pătrășcanu, din nou în scandal cu Gabi Bădălău: „Tot timpul ai fost în casa mea, dar 5 ani ai mințit pentru publicitate' / Zilele trecute și-au sărbătorit fiul cel mare împreună

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj subtil pentru Laurențiu Reghecampf, într-un videoclip devenit viral: „Ți-am dat bani, ți-am luat mașină…”. Impresara s-a filmat în cimitir

Cine este Alex Maxim de la Vocea României 2023

Cine este Alex Maxim de la Vocea României 2023. Alex Maxim a moștenit pasiunea pentru muzică de la tatăl lui, Cătălin Maxim, care a cântat în trecut cu diferite trupe. Tânărul a povestit în emisiunea de la Pro Tv că a început să meargă pe la evenimente, alături de părintele său, încă de când avea 12 ani.

În audițiile pe nevăzute, Alex Maxim a interpretat piesa „Kingston Town' și a întors trei scaune: pe cel al Irinei Rimes, Smiley și al lui Hora Brenciu și Theo Rose. Acesta nu și-a mai putut controla emoțiile și a început să plângă de bucurie, iar, în final, a ales să meargă în echipa lui Smiley.

„Mă simt binecuvântat că am primit acest talent. Pe o scenă atât de mare, precum Vocea României, nu cred că am cântat, mai ales că tot ce se întâmplă aici este magic. Pur și simplu mi-am dorit prea mult să fiu aici', a spus Alex Maxim de la Vocea României 2023.

Ulterior, Alex Maxim a trecut și de etapa galelor LIVE și a ajuns în semifinală alături de colega sa, Ana Stănciulescu, din echipa Smiley. Tânărul a trecut și de semifinală, iar acum este pe lista celor 4 finaliști.

Cine sunt cei 4 finaliști de la Vocea României

Sezonul 11 Vocea României, de la Pro TV, a ajuns la final. Patru finaliști vor lupta pentru premiul de 100.000 de euro, dar nu înainte de a-i convinge pe telespectatori care este cel mai talentat. Alex Maxim, Alexandra CăpitănescuMelisa Antonesi și Vlad Musta sunt cei patru concurenti care vor cânta în finala Vocea României, care va avea loc pe 15 decembrie 2023, de la ora 20.30.

În urma momentelor conturate pe scena Vocea României, în fața antrenorilor și a spectatorilor, doar patru concurenti dintre cei care au cântat au fost aleși să participe mai departe în marea finală. Cei cinci antrenori i-au încurajat pe concurentii Vocea României care vor merge mai departe în finala Vocea României, iar votul acordat a fost al publicului, care i-a ales pentru a se duela în marea finală pe 15 decembrie 2023.

Sursă foto: Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton