Cine este Alexandra Dumitru, câștigătoarea Bravo, ai stil! 2023. Are 23 de ani și deține un salon de înfrumusețare

 Ifrim Georgiana
.

Cine este Alexandra Dumitru, câștigătoarea Bravo, ai stil! 2023. Vineri seara, 25 august, a fost difuzată finala emisiunii „Bravo, ai stil!' 2023, iar Alexandra Dumitru a fost desemnată marea câștigătoare. Pe lângă titlul de „Cea mai stilată femeie din România', tânăra a intrat în posesia unui premiu în valoare de 100.000 de lei. Iată tot ce nu știai despre Alexandra Dumitru!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Alexandra Dumitru, câștigătoarea Bravo, ai stil! 2023. În ultimul episod al show-ului de fashion de la Kanal D, Iris, Maria, Alexandra și Jasmine s-au duelat pentru marele premiu. Cele patru finaliste au strălucit în fața juraților și au purtat ținute spectaculoase, însă Alexandra Dumitru a fost concurenta care a reușșit să obțină cele mai multe voturi din partea publicului. În vârstă de 23 de ani, tânăra a cucerit telespectatorii cu carisma ei și simțul estetic dezvoltat, fiind de profesie make-up artist.

343981026_911633060127329_3198127996069358706_n343981026_911633060127329_3198127996069358706_n

Citește și: Cine este Diana Vulturu de la Bravo ai Stil, sezonul 8. A lucrat în Parlament

Citește și: Cine este Luiza Popescu de la Bravo ai stil, sezonul 8. Are mai multe joburi

Citește și: Oana Roman s-a făcut profesoară! Ce materie va preda la școala privată, unde învață fiica ei, Isabela: 'Le voi explica ce înseamnă…'

Citește și: Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii are o nouă iubită, după despărțirea de Claudia Florescu. De ce nu se afișează împreună: „Este persoană publică'

Cine este Alexandra Dumitru, câștigătoarea Bravo, ai stil! 2023

Cine este Alexandra Dumitru, câștigătoarea Bravo, ai stil! 2023. Încă de la debutul emisiunii, Alexandra Dumitru s-a caracterizat ca fiind o persoană versatilă și determinată, pregătită să facă „ravagii' în platoul de filmare. Tânăra de 21 de ani este orginară din Slatina și deține un salon de beauty, unde activează ca make-up artist. Pasiunea pentru machiaj și-a descoperit-o la vârsta de 17 ani, însă în anii adolescenței, a cochetat și cu modelingul.

„Eu sunt Alexandra Dumitru, vin din Slatina, și am venit să fac ravagii la Bravo, ai stil! Am 23 de ani, sunt zodia Scorpion.

Sunt o persoană extraordinar de versatilă și îmi adaptez starea în funcție de stilul în care mă îmbrac în ziua respectivă și asta cred că o să facă diferența și aici în competiție, pentru că o să fiu foarte cameleonică. Am venit ca să câștig și le avertizez pe concurente că urmează să cunoască viitoarea câștigătoare Bravo, ai stil! Dacă o să câștig premiul cel mare toți bănuții ăia drăguți o să îi investesc în mine și în ceea ce îmi place să fac, adică modă și make-up, sau o să-mi cumpăr un ceas.

Mă mai gândesc.(…) Sunt make-up artist de la 17 ani și model de la 14 ani. Am un salon de beauty, unde activez ca make-up artist, deci pot să mă numesc și antreprenoare', a spus Alexandra, potrivit Wowbiz.

Alexandra Dumitru a fost desemnată „Cea mai stilată femeie din România'

Cine este Alexandra Dumitru, câștigătoarea Bravo, ai stil! 2023. Alexandra Dumitru a reușit să câștige „Bravo, ai stil', sezonul 8, obținând 61,3% din voturile desemnate prin SMS. Pentru titlul de „Cea mai stilată femeie din România', s-a duelat cu Maria, tânăra care a fascinat publicul și juriul încă de la prima apariție.

„Le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut, le mulțumesc părinților mei, vă mulțumesc că mi-ați dat șansă să fiu participantă la acest concurs și să-mi îndeplinesc visul pe care îl aveam de când eram copil', a declarat Alexandra Dumitru copleșită de emoții.

„Eu mă înclin în fața Mariei și a lui Iris'

Cine este Alexandra Dumitru, câștigătoarea Bravo, ai stil! 2023. Finala emisiunii „Bravo, ai stil!', sezonul 8, a generat nemulțumiri în rândul telespectatorilor, dar și concurentelor. Pe pagina personală de Instagram, Alexandra Dumitru a vorbit despre experiența trăită în cadrul emisiunii de modă și le-a transmis un mesaj celor care au susținut-o.

„Ăsta e momentul meu! Momentul pe care nu o sa reușească nimeni să mi-l fure. Am trăit la intensitate maxima fiecare secunda, de la primul pas in platoul @bravoaistil.

Am reușit sa ajung la inimile voastre prin felul meu de a ma exprima atât prin haine, cât și prin discurs. Mereu când am avut ceva de spus am pus punctul pe i, voi de acasă ați văzut asta. Am acum lângă mine oameni uimitori, care se bucura odată cu mine și ma apreciază.

Eu mă înclin în fața Mariei și a lui Iris. Concurente extrem de puternice și pline de calități diferite. Eu mi-am propus ca aceasta finală să fie între noi trei și oricare câștiga eram fericită. Dar am câștigat eu, poate o gluma bună, un rânjet hazliu sau un argument la momentul lui m-au făcut pe mine sa fiu încoronată.

Am demonstrat enorm de multe lucruri, de la putere, încredere de sine, versatilitate, vocalitate și asumare. Acum la final, pot sa ma înclin în fața voastră, cei care m-ați susținut va adorezzz! Iar pe cei pe care i-am șocat, și nu ma plac, totul abia acum începe. Pupici cu sclipici de la curcubeul emisiunii', a scris ea, ppe rețelele de socializare.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton