Cine este și cu ce se ocupă iubita lui Dennis Man. Alexandra e fostă miss și colaborează în afaceri cu fotbalistul de la Naționala României

.

Cine este și cu ce se ocupă iubita lui Dennis Man. Pe el îl cunoaște o țară întreagă, însă puțină lume știe cine este femeia alături de care Dennis Man trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Alexandra și fotbalistul de la echipa națională a României sunt împreună deja de câțiva ani și se completează perfect. Tânăra, care e fostă miss, colaborează în afaceri cu iubitul ei. Iată cum arată!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!


Cine este și cu ce se ocupă iubita lui Dennis Man. La doar 25 de ani, Dennis Man poate să spună că are deja o viață perfectă, la care mulți tineri de vârsta lui visează. Fotbalistul are o carieră impresionantă în lumea sportului, cu multe rezultate lăudabile, și nici în ceea ce privește viața personală nu stă rău. Jucătorul are o relație, de câțiva ani, cu o tânără superbă, pe nume Alexandra.

Cine este și cu ce se ocupă iubita lui Dennis Man. Numele complet al iubitei lui Dennis Man este Alexandra Ionela Grigoriță. Tânăra este fostă miss Arad și a reușit să-l cucerească pe celebrul fotbalist atât prin frumusețea ei răpitoare, cât și prin inteligența sa. Spre deosebire de sportiv, ea preferă să-și țină viața departe de lumina reflectoarelor. Totuși, e destul de activă în mediul online, acolo unde își promovează brandul.


Citește și: Bianca Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că părinții lui au răsuflat ușurați după despărțirea lor: „El nu voia să o cunosc pe mama lui, pentru că probabil dacă mă cunoștea mai devreme, noi intram într-o alianță, iar el era cel care…'

Citește și: Andreea Tonciu a arătat în online carnetul de note al fiicei sale: „Copilul meu dacă vrea să învețe, învață, dacă nu vrea, trebuie să învețe cât de cât. Pe mine mama m-a cam ținut din scurt și mie nu-mi place asta' / Cum învață Rebeca la școala privată


Citește și: Culiță Sterp, situație neplăcută în aeroport. Artistul nu a avut voie să urce în avion, după ce i-a fost controlat bagajul: „Uitați-vă cum curg apele pe mine. Trebuie să vină Poliția…’

Citește și: Cum au reacționat părinții lui Gabi Bădălău când au aflat că s-a despărțit de Bianca Drăgușanu: „Eu îi ascult tot timpul, dar deciziile le iau eu. Mama chiar îmi spunea că se ruga…'


Cine este și cu ce se ocupă iubita lui Dennis Man

Cine este și cu ce se ocupă iubita lui Dennis Man. Dennis Man și iubita lui, Alexandra, s-au cunoscut la Arad, iar de atunci sunt de nedespărțit. Cei doi nu fac o echipă bună doar acasă, ci și la… muncă. Aceștia au împreună o afacere de succes cu haine, de care se ocupă amândoi.

Așadar, Dennis Man și iubita lui, Alexandra, au aceeași pasiune pentru modă. Aceștia și-au început afacerea cu o linie vestimentară, intitulată ‘Signed98’, dedicată chiar lui. S-au lansat cu un model de hanorace și pentru că s-au vândut foarte bine, au continuat, iar acum comercializează și tricouri, dar și pantaloni de trening.


Deși sunt amândoi ocupați, Alexandra și Dennis Man mai postează, din când în când, imagini ce surprind viața lor de cuplu. Aceștia sunt mereu apropiați și, după cum se vede în postările de pe rețelele de socializare, tânăra obișnuiește să-i fie alături la meciuri.

România s-a calificat în optimi la EURO 2024

Ieri, tricolorii au făcut fericită o țară întreagă, după egalul cu Slovacia, în ultimul meci al grupei de la EURO 2024, care ne-a adus în optimi. Echipa Națională a terminat pe primul loc în grupă, rupând astfel lanțul ghinioanelor care a însoțit Naționala până acum. Rezultatul este unul remarcabil dacă ne gândim că Generația de aur, care a făcut istorie, nu a trecut vreodată de grupe la un EURO. După calificarea în optimi la EURO 2024, fotbaliștii Naționalei au petrecut pe muzica lui Babasha și Made in Romania, în timp ce fanii au ieșit în stradă și le-au scandat numele.


Atât fanii, cât și jucătorii Naționalei s-au dezlănțuit după finalul meciului, petrecerea tricolorilor continuând și în vestiar. Denis Drăguș și Florinel Coman au fost surprinși pe conturile lor de socializare în filmulețe devenite virale în timp ce se cântau și dansau pe melodiile lui Babasha, artistul care a devenit faimos după ce a cântat o piesă în cadrul concertului Coldplay. În imagini, apare și Olimpiu Moruțan care li s-a alăturat colegilor săi.


Din repertoriu nu putea să lipsească, evident, nici faimoasa piesă Made in Romania, care s-a viralizat, făcând înconjurul lumii, după ce fotbaliștii de la Inter Milano au sărbătorit titlul de campioni pe melodia lui Ionuț Cercel, preferata starului Hakan Calhanoglu.

Sursă foto: Instagram