Cine este Alexandra, noua concurentă de la „Love Island România”. Are 26 de ani și a venit să-l recucerească pe Andrei

.

Alexandra este noua concurentă care intră în show-ul „Love Island România', prezentat de Alina Ceușan. Concurenta de 26 de ani a intrat în emisiune să-l cunoască pe Andrei și nu are de gând să se întoarcă acasă până nu obține ceea ce își dorește. De profesie make-up artist, tânăra se recomandă ca fiind împlinită din toate punctele de vedere și gata să înceapă o nouă poveste de dragoste. Iată tot ce nu știai despre Alexandra, noua concurentă de la „Love Island România'!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Tinerii din show-ul Love Island România au trecut printr-o mulțime de emoții în drumul spre jumătatea perfectă. În unele cupluri, flirtul începe să sune a dragoste, ceilalți își caută ritmul sub amenințarea constantă a bombshell-urilor. În această săptămână, cel mai intens reality show al momentului aduce în vilă o prezență care ar putea destabiliza cel mai puternic cuplu. Alexandra a venit să-l recucerească pe Andrei, concurentul care formează un cuplu cu Ada, dând de înțeles că între ei au existat, cândva, sentimente.


Citește și: Triunghi amoros la Love Island. Concurenta Nargi, în pat cu Răzvan, sărutări fierbinți cu Kiprianos: „Nu mai înțelege nimeni cu cine e. Nu știu dacă ea știe…„

Citește și: Alina Ceușan prezintă Love Island la ProTV – Câți bani câștigă

Citește și: Elena Merișoreanu îi ia apărarea lui Dorian Popa, după ce artistul a fost prins drogat la volan: „Plângea săracul. Se blestema. El lua niște pastile…’


Citește și: 8 ani de la tragedia Colectiv. Părinții lui Andrei Bucă, tânărul mort în incendiu, au adus pe lume o fetiță: „M-a întrebat de el, ne-aducem aminte mereu’

Cine este Alexandra, noua concurentă de la „Love Island România’

Hotărâtă să ia acasă ce consideră că e al ei, Alexandra intră în show-ul „Love Island România’ cu un singur gând, acela de a-l recuceri pe Andrei.


„Am 26 de ani, vin din Ploiești, sunt make-up artist. Până de curând, m-am considerat o femeie împlinită din toate punctele de vedere, primeam și ofeream multă dragoste, simțeam că am găsit bărbatul potrivit. Și nu cred că m-am înșelat! Încă mai simt fluturi în stomac când vorbesc despre el, despre Andrei.

A fost mereu atent și extrem de tandru cu mine, mă văd alături de el și peste 10-20 de ani. Știu că Andrei formează un cuplu cu Ada, dar cred cu tărie că tot ce am trăit noi nu a fost o iubire de-o vară. Am venit la Love Island să-l fac pe Andrei, din nou, al meu!’, va spune aceasta înainte de intrarea în vilă.


Andrei și Alexandra se cunosc dinaintea emisiunii „Love Island România’

În urma voturilor venite din partea publicului, concurenții vor avea parte de un adevărat festin culinar tematic, iar desertul va fi servit chiar de bombshell-ul suprem. Intrarea Alexandrei îi va lăsa pe toți cu gura căscată: ‘Wow, dar ce desert!’, va spune Nargi. Încă din primele secunde de interacțiune se vor ridica semne de întrebare despre legătura dintre Andrei și Alexandra: ‘Vă cunoașteți?’, va spune Ada.


Abia intrată în vilă, Alexandra va decide alături de ce bărbat vrea să-și petreacă noaptea la Hideaway, departe de toți ceilalți concurenți. Ce-l va face pe Andrei să recunoască, de fapt, pe cine iubește cu adevărat și cui îi va spune: ‘Te iubesc de mor, tu ești sufletul meu pereche!’, vedem la Love Island România.

Emisiunea este de duminică până vineri, pe VOYO, iar marți și joi, de la ora 24:00, vineri, de la ora 23:30, pe PRO TV.

Sursa foto: Comunicat de presă