Cine este Alexandra Sîrghi de la Vocea României 2023. Și-a pierdut mama și trăiește din bursa de la facultate

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Alexandra Sîrghi de la Vocea României 2023. Finala Vocea României, sezonul 11, e tot mai aproape. Până atunci, concurenții mai au de trecut o etapă importantă: semifinala. Printre ce opt semifinaliști se numără și Alexandra Sîrghi. Tânăra de 20 de ani i-a impresionat pe antrenori atât cu vocea ei, cât și cu povestea sa dureroasă de viață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Alexandra Sîrghi de la Vocea României 2023. Vineri, pe 1 Decembrie, la Vocea României a avut loc prima etapă a live-urilor. Alexandra Sîrghi din echipa lui Theo Rose și a lui Horia Brenciu a reușit să ajungă în treacă și de această etapă, astfel că a ajuns acum printre cei opt semifinaliști.

alexandra-sirghi-1alexandra-sirghi-1

Citește și: Cătălin Bordea nu a trecut peste trădarea lui Spike, care s-a cuplat cu fosta lui soție, Livia: „A fost fratele meu, l-am iubit. Ea mi-a jurat că nu se întâmpla nimic între ei'

Citește și: Cristina Ciobănașu revine la TV, după o pauză de un an, în serialul „Lia”, de pe Antena 1: „Mi-a amintit cât de mult contează să te simţi apreciat”

Citește și: „I-a făcut probleme cât a fost cu ea, după care…”. Sora Ronei Hartner, indignată de comportamentul lui Herve Camilleri, al doilea soț al artistei

Citește și: Tania Popa a înlocuit-o pe Natașa Raab în reclama la iaurt. Regretata actriță s-a stins din viață la 70 de ani

Cine este Alexandra Sîrghi de la Vocea României 2023

Cine este Alexandra Sîrghi de la Vocea României 2023. Alexandra Sîrghi a făcut furori la audițiile pe nevăzute, interpretând piesa „A natural woman'. Antrenorii au fost impresionați de vocea ei, în special Theo Rose și Irina Rimes, care și-au adresat unele „înțepături', încercând să o convingă pe tânără să vină la ele în echipe.

„Irina Rimes: Anul ăsta sunt foarte determinată să vină la mine. Eu cu tine simt că am o șansă să câștig!

Theo Rose: La facultatea la care ești te învață să depistezi vrăjeala?

Irina Rimes: De ce, vrei să o folosești?', așa a arătat „confruntarea' dintre Theo Rose și Irina Rimes.

La final, după ce și-a luat câteva momente de gândire, Alexandra Sîrghi a decis să facă parte din echipa antrenorilor Theo Rose și Horia Brenciu.

Alexandra Sîrghi de la Vocea României și-a pierdut mama la 17 ani

Cine este Alexandra Sîrghi de la Vocea României 2023. Dar nu doar vocea Alexandrei Sîrghi i-a impresionat pe telespectatori, ci și povestea ei. Tânăra originară din Galați locuiește în București de doi ani. Aceasta s-a înscris la facultate din dorința de a-și face mama mândră. Din păcate, concurenta a pierdut-o pe cea care i-a dat viață în urmă cu trei ani…

După moartea mamei, Alexandra Sîrghi nu mai are parte de mult sprijin financiar. Astfel, în prezent, concurenta de la Vocea României 2023 trăiește din bursa de merit pe care o primește de la Facultatea de Administrație și Afaceri din București. Aceasta a povestit cum mama ei a îndemnat-o mereu să învețe, deși ea nu a avut studii superioare.

„Mi-aș dori ca în această seară să mă vadă de acolo de unde este și să îmi dea un semn dacă este mândră de mine și de persoana pe care a crescut-o', a spus Alexandra Sîrghi la Vocea României.

Cine sunt cei 8 semifinaliști de la Vocea României

Cei 8 concurenți cu care ne vedem în semifinală sunt Vlad Musta, Delia Constantin, Alexandra Sîrghi, Melisa Antonesi, Alex Maxim, Ana Stănciulescu, Raluca Radu și Alexandra Căpitănescu.

Marea finală Vocea României 2023, sezonul 11, va fi difuzată pe micul ecran luna aceasta, pe 15 decembrie.

Sursă foto: Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton