Cine este Alexandru Bantis de la Mireasa, sezonul 10. Și-a pierdut mama când era doar un copil: „Era o maladie incurabilă la creier. Îmi lipsește”

 Ifrim Georgiana
.

Cine este Alexandru Bantis. Are 26 de ani și se numără printre concurenții de la Mireasa, sezonul 10. S-a înscris în emisiune să-și găsească sufletul pereche și spune că nu acceptă trădarea. Povestea lui de viață este una dramatică și le-a făcut pe concurente să lăcrimeze.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cine este Alexandru Bantis. Cel de-al zecelea sezon al emisiunii Mireasa, cea mai longevivă emisiune matrimonială din România, a avut premiera pe 29 iulie. Opt fete și opt băieți vor începe un capitol nou în viața lor, dornici să-și întâlnească iubirea. Premiul cel mare poate fi câștigat doar de cuplul care se va căsători în cadrul emisiunii.

313650638_1140343986583887_2708900324640414411_n313650638_1140343986583887_2708900324640414411_n

Citește și: Cine este Stelian de la Mireasa, sezonul 10. Are 23 de ani, deține o firmă de construcții și e pregătit pentru căsătorie

Citește și: Elena și Valentin de la Mireasa s-au despărțit. Cine a decis finalul relației: „Am ieșit în oraș și eu i-am spus că nu mai vreau să continuăm”

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană într-un continuu scandal: 'Nici acum nu înțelege și nu s-a maturizat. Să lase copilul în pace, să îl înțeleagă, nu să îl măscărească sau să îl înjure în toate felurile. Am obosit să fiu mamă surogat…'/ EXCLUSIV

Citește și: E oficial! Mădălin Ionescu revine în televiziune: „Aşa s-au aliniat astrele”. Ce temă are emisiunea Viaţa fără filtru de la Antena Stars

Cine este Alexandru Bantis de la Mireasa, sezonul 10

Cine este Alexandru Bantis. Are 26 de ani, este originar din Republica Moldova, iar în prezent locuiește în Marea Britanie. Speră să-și întâlnească jumătatea perfectă în cel mai nou sezon al emisiunii Mireasa.

Concurentul a studiat arta coregrafică, una dintre pasiunile sale, însă nu a absolvit colegiul. De câțiva ani este plecat peste hotare, în Marea Britanie, unde a ajuns să lucreze ca barman. Pentru că a demonstrat implicare și seriozitate, acesta a avansat și a ajuns manager.

În plan sentimental, Alexandru Bantis a avut două relații, iar ultima a durat aproximativ un an. De fosta iubită s-a despărțit din cauza planurilor de viitor care nu coincideau. El a spus și ce așteptări are de la o potențială parteneră: „Femeia potrivită pentru mine ar fi una cu care aș avea o chimie bună, scopuri similare. Nu aș accepta trădarea. Sunt o persoană foarte susținătoare, să o ascult. Nu sunt romantic. Am momente când sunt mai rece'.

Alexandru Bantis și-a pierdut mama când era doar un copil

Cine este Alexandru Bantis. Povestea de viață a concurentului este una dramatică și încărcată de suferință. Și-a pierdut mama când era doar un copil, iar tatăl său a fost nevoit să plece în afara țării pentru a putea să-l crească.

„Era o maladie incurabilă la creier care atacă sistemul nervos și nu îți poți controla mâinile, picioarele. Tu simți totul, dar nu le poți controla. Am momente când îmi lipsește să o sun, să vorbesc cu ea', sunt dezvăluirile dureroase pe care le-a făcut în emisiune.

Povestea dureroasă le-a emoționat pe concurentele emisiunii și le-a făcut să lăcrimeze.

„Au plâns Ionela, Tess, Raluca, Rmona și Andrada a lăcrimat. O poveste emoționantă și un om extrem de sensibil. Știu că intre concurente există o poveste care are cam aceeași poveste legată de mama, care a s-a preocupat de boala ei și a îngrijit-o. Cine este?', a spus Mirela Vaida.

Cea mai afectată a fost Tess, dat fiind că are o poveste similară cu cea a lui Alexandru.

„Nu știu dacă vă referiți la mine. Cumva are legătură, de asta m-am emoționat când am văzut. Putem să vorbim despre altceva, vă rog?', a fost tot ce a putut să răspundă Tess printre lacrimi.

„Lucrurile astea ar trebuie să vă apropie, pentru că nimic nu e mai sfânt decât mama', a completat gazda show-ului.

Când se difuzează Mireasa, sezonul 10

Noul sezon al emisiunii Mireasa se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1  și pe AntenaPLAY. Premiera noului sezon o aduce în faţa telespectatorilor pe Mirela Vaida, cea care îi va ţine locul Simonei Gherghe la începutul noului sezon, la Antena 1.

„Am primit cu nostalgie, cu bucurie şi cu emoţie propunerea de a începe acest sezon Mireasa. Îi voi ţine locul colegei noastre, Simona, pentru o perioadă scurtă de timp, care îşi va prelungi astfel puţin vacanţa. Eu sunt legată de proiectul acesta, căci aşa a început colaborarea mea cu Antena 1, în urmă cu aproximativ 14 ani, un proiect care mi-a adus satisfacţii şi relaţii cu foştii concurenţi care rămân pe viaţă. Experienţa în sine a acestui show este una unică. Abia aştept să cunosc noii concurenţi, luni, în direct la Antena 1, începând cu ora 14.00 şi le spun doar atât: să se bucure că au această şansă de a face parte dintr-un reality show de succes şi să trăiască momentul, pentru că sunt la vârsta la care îşi permit să experimenteze, mai ales că nu ştii niciodată când poţi să îţi găseşti marea iubire!’, a declarat Mirela Vaida.

Sursa foto: Captură & Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton