Cine este Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, la Chefi la cuțite. Lucrează ca bucătar și patiser: „Am început să gătesc în timpul facultății”

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, la Chefi la cuțite. O nouă ediție, noi surprize pentru fanii Chefi la cuțite. Telespectatorii show-ului culinar de la Antena 1 au făcut cunoștință în ediția difuzată aseară cu noi concurenți. La un moment dat, chef Orlando Zaharia a oferit și cuțitul de aur unui participant ce l-a impresionat cu desertul său. E vorba despre un tânăr pe nume Alexandru Săbădeanu. Iată tot ce nu știai despre ei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, la Chefi la cuțite. Așadar, după ce Richard Abou Zaki și-a ales cuțitul de aur în acest sezon, pe Lăcrămioara Pintilie, i-a venit rândul și lui Orlando Zaharia. Juratul a decis să i-l ofere lui Alexandru Săbădeanu, un tânăr care l-a impresionat prin desertul său complex și abilitățile lui de gătit.

alexandru-sabadeanu-1alexandru-sabadeanu-1

Citește și: Orlando Zaharia de la Chefi la cuțite și-a cunoscut soția într-un fast-food și a cerut-o în căsătorie pe o plajă, în Cipru, acum 23 de ani: „Nunta a intrat în istorie ca fiind singura cu lăutari între două ambasade”/ EXCLUSIV

Citește și: Cine este Mario Dumitru de la Chefi la Cuțite. A dormit în cantina unui restaurant, pe un pat improvizat din lăzi de bere, iar apoi a absolvit cea mai bună școală gastronomică din Italia

Citește și: „Vom ține sub discreție diagnosticul, însă veștile nu sunt bune”. Trupa Pheonix, anunț îngrijorător despre starea de sănătate a lui Nicu Covaci, la aproape trei săptămâni de la operația pe creier

Citește și: De ce Irinel Columbeanu nu mai are voie să-și viziteze fiica, în America: „Își poate pune viața în pericol. Nu mai poate pleca…'

Cine este Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, la Chefi la cuțite

Cine este Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, la Chefi la cuțite. Alexandru Săbădeanu are 30 de ani și e de loc din București. Acesta lucrează la bucătar și patiser. Deși e sigur pe abilitățile lui gastronomice, acesta a avut mari emoții la Chefi la cuțite. Se pare, însă, că au fost unele constructive, pentru că preparatul i-a ieșit perfect, iar cei patru jurați ai emisiunii au fost cuceriți de desertul lui.

„De profesie sunt bucătar! Am jonglat și cu patiseria în ultimii doi ani și am zis să-mi încerc norocul cu un desert, că asta mă definește pe mine, acest desert și gusturile mele. Am început să gătesc în timpul facultății, Universitatea de Arte și Design din Cluj-Napoca, eram pasionat de mult de bucătărie și în al doilea an de facultate lucram pentru un restaurant', a povestit Alexandru Săbădeanu, la Chefi la cuțite.

Alexandru Săbădeanu și-a dorit să facă parte din echipa lui Orlando Zaharia, la Chefi la cuțite

Cine este Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, la Chefi la cuțite. După ce și-a prezentat preparatul, Alexandru Săbădeanu a dezvăluit că și-ar dori să facă parte din echipa lui Orlando Zaharia, acesta fiind juratul lui preferat.

Ei bine, se pare că dorința i s-a îndeplinit lui Alexandru Săbădeanu la Chefi la cuțite, pentru că, după ce jurații i-au oferit patru cuțite, a primit și unul de aur chiar din partea lui Orlando Zaharia. Chef-ul a fost încântat de desertul lui și și-a dorit foarte mult să-l aibă în echipă.

„Nu știu ce să zic… Este normal să ai emoții! Din ce echipă ai spus că vrei să faci parte? Poți să faci parte din echipa mea începând de acum! Baftă! Ne vedem în echipă!', i-a spus Orlando Zaharia lui Alexandru Săbădeanu, oferindu-i cuțitul de aur, la Chefi la cuțite.

Sursă foto: Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton