Cine este Alice Ulici, colegă cu Rux și Ioana Ginghină, în emisiunea La Măruță. A locuit în Franța, are o fiică și este căsătorită cu actorul Corneliu Ulici

 Ifrim Georgiana
.

Cine este Alice Ulici. În fiecare marți, Alice Ulici este prezentă în emisiunea „La Măruță', unde comentează diverse subiecte alături de Rux (Roxana Erdei) și Ioana Ginghină. Este carismatică și telegenică, iar trioul din care face parte aduce un suflu nou și revitalizant în peisajul televiziunii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cine este Alice Ulici. „R.A.I comentează tot ce ne interesează' este un nou segment al emisiunii „La Măruță', care oferă comentarii și opinii despre subiecte de actualitate și teme de interes public. Acronimul provine de la inițialele celor trei invitate – Rux, Ioana Ginghină și Alice Ulici. În fiecare marți, acest trio revigorează show-ul și aduce un mix de opinii, analize și discuții captivante.

WhatsApp Image 2024-08-28 at 16.03.05WhatsApp Image 2024-08-28 at 16.03.05

Citește și: Iustina Loghin de la Insula Iubirii este gravidă și Cornel a aflat la ultima ediție a emisiunii. Imagini cu ea însărcinată

Citește și: Fotbalistul Juan Izquierdo a murit, la doar 27 de ani, după ce s-a prăbușit pe teren, în timpul meciului. Devenise tată cu doar 15 zile înainte de tragedie

Citește și: Alin Gălățescu are o nouă iubită, la 7 ani de la divorț: „Este producător TV. Ea și fiica mea se cunosc foarte bine, sunt foarte bune prietene” / Cum s-au afișat împreună

Citește și: Cătălin Oprișan prezintă emisiunea de la PRO TV în locul lui Cătălin Măruță. Prezentatorul este în doliu, după ce tatăl lui a murit

Cine este Alice Ulici din emisiunea La Măruță

Cine este Alice Ulici. Este cunoscută pentru aparițiile sale în emisiunea „La Măruță', de la Pro TV. Are prezență de spirit, e mereu bine informată și face o echipă pe cinste alături de Rux și Ioana Ginghină. Energia și implicare ei contribuie la succesul segmentului „R.A.I comentează tot ce ne interesează'.

Timp de cinci ani, Alice Ulici a locuit cu fiica ei la Paris, dar a revenit în țara natală. Invitată într-una dintre edițiile emisiunii de la Pro TV, aceasta a vorbit despre studiile pe care le-a urmat și despre activitățile pe care le desfășoară.

„Am plecat împreună cu fiica mea când avea un an de zile. În țară începusem Medicina, studiasem doi ani. A venit ea pe lume și am vrut s-o iau de la capăt în altă parte. Am plecat la Paris, am făcut alte studii, în management și business. Ulterior, când am terminat școala și contractul de muncă pe care îl aveam, am simțit că e timpul să mă întorc acasă. Cel puțin să-mi dau o nouă șansă să văd dacă aș putea trăi în România. În momentul de față, am un proiect principal, mă ocup de dezvoltarea business-ului pentru un grup din Marea Britanie, în România și Bulgaria. Mai am proiecte conexe în organizarea de evenimente', a povestit ea, cu câteva luni în urmă, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Cum s-au cunoscut Alice și Corneliu Ulici

Cine este Alice Ulici. În aceeași emisiune, Alice și soțul ei, Corneliu Ulici, au povestit cum s-au cunoscut. Prima lor interacțiune a avut loc în 2019, cu prilejul unui proiect, însă povestea de dragoste a debutat mai târziu.

„În urmă cu cinci ani de zile, eu l-am contactat să lucrăm împreună pe un proiect pe care trebuia să-l prezinte, dacă nu m-ar fi refuzat la momentul respectiv. Mă ocupam de partea de fundraising și de organizare de evenimente pentru o organizație care se ocupa cu integrarea socio-profesională a tinerilor din orfelinate. Era un eveniment caritabil, l-am contactat pe domnul Ulici, a spus că nu poate, avea alte obligații', a povestit ea în emisiunea de la Pro TV.

Câțiva ani mai târziu, s-au regăsit și au simțit că sunt predestinați să formeze un cuplu.

„S-a oferit să ne ajute cu proiectul MA RA MU, în iarnă, în decembrie. Aveam un schimb de mesaje și mă urmărea pe Facebook. Acolo am avut ocazia să petrecem timp împreună și să descoperim cine suntem, de fapt. Mi-a plăcut de ea, dar am început sceptic, trebuie să recunosc. Anul trecut (n.r 2023) a fost și un eveniment nefericit, tatăl meu s-a îmbolnăvit foarte tare și, în perioada aia, a fost nevoie să rămân acasă, la gospodăria părinților mei, la țară. Alice a venit de la București, și-a luat câteva zile liber de la muncă, ca să-mi dea o mână de ajutor. Venea și mă ajuta, dădea cu motocoasa', a completat Corneliu Ulici.

Alice este căsătorită cu Corneliu Ulici

În toamna lui 2023, Alice și Corneliu Ulici au devenit soț și soție. Actorul a avut grijă ca cererea în căsătorie să fie inedită și i-a oferit partenerei sale un inel din lut. Cuplul locuiește în Brașov.

„Tatăl meu a decedat și înainte, totuși, a fost o promisiune pe care i-am făcut-o lui. I-am promis: „Să te faci bine, că în toamnă facem două nunți'. Și eu, și Pavel. A fost și o promisiune pentru el, din cauza asta s-a întâmplat atât de repede', a dezvăluit actorul.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton