Cine este Alin Oprea. A cântat în trupa Talisman, a trecut printr-un divorț, are doi copii și s-a recăsătorit

.

Cine este Alin Oprea. Nu există român care să nu fi auzit măcar o melodie a trupei Talisman, cea care făcea senzație în anii 2000. Alin Oprea este unul dintre membrii fondatori ai grupului muzical. Cântărețul are o poveste de viață desprinsă parcă din filme, căci a întâmpinat numeroase provocări, atât în plan personal, cât și profesional. Iată tot ce nu știai despre el!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Cine este Alin Oprea. Alin Oprea este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. De-a lungul anilor, în viața lui au avut loc numeroase schimbări, atât în viața personală, cât și în carieră. Trupa Talisman, cea pe care a fondat-o cu ani în urmă, a suferit modificări în 2006, atunci când Tavi Colen a plecat, fapt ce a fost urmat de o serie de acuzații. Alin Oprea a trecut printr-o schimbare și-n plan personal, atunci când a divorțat de fosta soție, Larisa, și s-a căsătorit cu actuala lui parteneră, Medana.


Citește și: Imagini cu interiorul vilei în care locuiesc Medana și Alin Oprea. Livingul are 100 de metri pătrați și este decorat în stil regal: „Am reușit să îmi creez propriul paradis…'

Citește și: Ce trăiri are Alin Oprea alături de Medana și de ce e decis să nu mai divorțeze niciodată: „De data aceasta, partenerul este de o așa natură încât nu are cum să facă o greșeală…'


Citește și: Cine o înlocuiește pe Laura Nureldin la Observator 19 după ce a refuzat să prezinte știrile și și-a dat demisia: „Am emoții. Sunt foarte entuziasmată și…'

Citește și: Andreea Marin, mesaj de suflet pentru mama ei, în ziua în care ar fi împlinit 75 de ani: „E mereu tânără în amintirea mea. Legătura noastră profundă a însemnat…' / Imagini rare din copilăria vedetei

Alin Oprea – Viață personală


Cine este Alin Oprea. Alin Oprea s-a născut pe data de 20 noiembrie 1971. Așadar, în prezent, acesta are vârsta de 52 de ani. Cântărețul este zodia Scorpion și are părul șaten închis.

Alin Oprea este în prezent la a doua căsătorie. Cântărețul are un divorț la activ, cel de fosta lui soție, Larisa, femeia care i-a dăruit doi copii, pe Melissa şi Adrian. Artistul și fosta lui parteneră de viață s-au cunoscut în anul 1997 și s-au căsătorit doi ani mai târziu. Au pus capăt relației în 2021, iar despărțirea a fost una cu scandal.


„Soția mea a făcut niște lucruri dure în aspectele financiare ale vieții noastre, în sensul că mi-a blocat accesul în toate conturile de bani. Noi aveam înainte de mutarea la Londra 5 proprietăți în București. Am hotărât, la un moment dat, să facem donație copiilor aceste 5 proprietăți’, povestea Alin Oprea la momentul separării, notează stiridirecte.ro.

Alin Oprea s-a recăsătorit după divorțul de mama copiilor săi

Cine este Alin Oprea. După divorțul cu scandal de prima soție, Alin Oprea și-a găsit fericirea în brațele actualei sale partenere, Medana. Aceștia s-au întâlnit datorită lui Axinte, iar între ei a fost dragoste la prima vedere, cântărețul fiind fascinat de frumusețea ei.


„Ne-am cunoscut datorită lui Axinte, la localul unui bun prieten comun, Pavel Hălmăjan, prilej cu care ne sunt și nași amândoi, dacă tot au fost pe post de „Cupidon. Când a intrat Medana în acel restaurant, am rămas mut de uimire fără să realizez. Eram efectiv fascinat în totalitate de ea și parcă apăruse, brusc, o zeiță în fața mea.

Deși o vedeam pentru prima dată, aveam senzația că o cunosc dintotdeauna. Inteligența, frumusețea, pofta ei de viață și optimismul m-au făcut din prima să îmi doresc să o revăd în cel mai scurt timp. Lucru care s-a și întâmplat. În doar două săptămâni, după nopți întregi de conversații, am urcat în avion și am mers la Cluj, iar din acel moment, noi doi am fost de nedespărțit, la fel cum suntem și în ziua de azi’, ne povestea Alin Oprea, acum ceva timp, în revista VIVA!


Alin Oprea a cerut-o în căsătorie la Milano pe soția lui, Medana

Medana și Alin Oprea s-au căsătorit, în secret, la finalul lui 2022. Bărbatul a cerut-o de soție la Milano, iar la scurt timp a avut loc și căsătoria, chiar de ziua ei de naștere.

„A fost totul spontan, așa cum a fost mereu în relația noastră. Cererea în căsătorie a avut loc la Milano, în prezența multor oameni, fiind un moment foarte emoționant. La scurt timp după cererea în căsătorie, Medana a devenit soția mea, pe 10 decembrie 2022, chiar de ziua ei de naștere. În clipa în care ea a devenit doamna Oprea, am simțit că sunt cel mai norocos bărbat din Univers. Am fost onorat pentru că o femeie cu adevărat specială a devenit soția mea și un vis pentru care am luptat a devenit realitate’, ne mai povestea artistul.


Alin Oprea – Carieră

Cine este Alin Oprea. Alin Oprea e un cunoscut cântăreț de la noi din țară, dar s-a făcut remarcat și în calitate de compozitor. Acesta a început să cânte încă din adolescență, mai exact de la 15 ani, și a studiat vioara și pianul. De-a lunul carierei sale, el a făcut parte din mai multe trupe rock din Cluj, precum Alpha Rock, Compact şi Sin. Ulterior, acesta s-a mutat în Capitală și a cântată o perioadă alături de Sfinx Experience.

În 1996, Alin Oprea a înființat trupa Talisman, alături de Tavi Colen. Aceștia au devenit faimoși în toată țara odată cu participarea lor la festivalul Om bun. Piesa „Atât de singur’ le-a adus mari încasări, dar, în 2006, formația s-a destrămat, atunci când Tavi Colen a părăsit-o. Rămas solo, Alin Oprea a continuat să facă muzică alături de cinci instrumentişti: Fernando Draganici, Alberto Bolocan, Dani Vlad şi Rahan și, în continuare, își câștigă banii din domeniu.


„Trupa Talisman nu dispare, ea continuă să existe și, pe lângă instrumentiști, vom avea și două prezențe feminine pentru voce de fundal’, spunea atunci Alin Oprea.

Tavi Colen și Alin Oprea nu-și mai vorbesc, la 17 ani de la destrămarea trupei Talisman

Cine este Alin Oprea. Deși au trecut 17 ani de la destrămarea trupei Talisman, Tavi Colen nu vrea să mai aibă de-a face cu fostul lui coleg, Alin Oprea. Între ei au luat naștere multe acuzații și au ieșit la iveală detalii surprinzătoare. Recent, Tavi Colen a vorbit despre certurile cu fostul coleg și a avut o reacție acidă la adresa lui Alin Oprea. În prezent, cei doi artiști nu-și mai vorbesc, iar Tavi Colen nu vrea să mai audă de fostul lui coleg de trupă.

Invitat în podcastul moderat de Adrian Enache, artistul a mărturisit că a refuzat chiar și suma de 100.000 de euro, pe care cineva era dispus să i-o ofere pentru a cânta o dată cu Alin Oprea.

„L-am condamnat pe Alin Oprea la uitare. Ceea ce, în ziua de astăzi, observăm că se întâmplă. Nu vreau scandal, nu vreau nimic, nu vreau bani, nu vreau să ne împăcăm. A venit cineva care mi-a oferit 100.000 de euro la amândoi să facem un singur spectacol. Am refuzat. Eu eram și managerul formației. Alin Oprea dormea până la 15:00. Nu știa unde e biroul. Niciodată nu a știut. Ce mă contrariază foarte tare este că el și-a trecut toate piesele. El e formația Talisman și toate piesele sunt pe numele lui și nici nu a făcut nicio piesă singur. Nu a făcut niciun cântec singur. Niciodată! Majoritatea cuvintelor erau niște bălării ‘, a spus Tavi Colen, în podcastul moderat de Adrian Enache.

Sursă foto: Facebook