Cine este Alina Ceușan. Tot ce nu știai despre ea: este căsătorită, are doi copii și este unul dintre cei mai mari influenceri din România

.

Cine este Alina Ceușan. Alina Ceușan este un nume sonor în lumea mondenă din România. A cunoscut succesul dintr-o întâmplare, după ce, în timpul facultății, și-a creat un blog. În timp, a devenit unul dintre cei mai apreciați influenceri din România și are aproape un milion de urmăritori în mediul online. Acasă, ea are o familie minunată, formată din soțul ei și cei doi copii ai lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Cine este Alina Ceușan. Alina Ceușan are o poveste de viață interesantă și e dovada faptului că nimic nu e imposibil, atât timp cât îți dorești și muncești pentru visul tău. La 32 de ani, vedeta se poate o considera o femeie împlinită pe toate planurile, având atât o carieră de succes, cât și o familie la care a visat dintotdeauna.

alina ceusan 3alina ceusan 3

Citește și: Oana Pellea, revoltată după o fotografie a Alinei Ceușan cu picioarele pe balustrada lojei de la Teatrul Odeon: „Câtă lipsă de bun simț, câtă vulgaritate. Să vă fie rușine!'. Mesajul influenceriței după valul de critici

Citește și: Cum arătau Alina Ceușan și Carmen Grebenișan la începutul carierei. Erau colege la facultate când s-au apucat de blogging

Citește și: Cum s-au afișat Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău la nunta Larisei Udilă cu Alexandru Ogică. S-au fotografiat în timp ce se îmbrățișau

Citește și: Pepe nu e de acord să aibă custodie comună a fetelor cu Raluca Pastramă: „Se trezește mamă peste noapte! Nu am cum să fiu de acord cu propunerea ei'. Fosta soție îl acuză că nu s-a ocupat de copii înainte de divorț

Alina Ceușan – Viață personală

Cine este Alina Ceușan. Alina Ceușan s-a născut pe data de 1 iunie 1992, în Târgu Mureș. Este zodia Gemeni și în prezent are vârsta de 32 de ani. Tânăra este stabilită de mai mulți ani în Cluj-Napoca, unde locuiește alături de soțul ei și cei doi copii ai cuplului. Tot acolo stă și prietena ei cea mai bună, Carmen Grebenișan.

Alina Ceușan este căsătorită cu Raul Tișa, un hairstylist cunoscut care are propriul său salon în Cluj-Napoca. Sunt împreună de peste un deceniu, s-au căsătorit religios în iulie 2019 și au avut o nuntă de basm, la Castelul Bánffy, cunoscut și ca Versailles-ul Transilvaniei.

„Noi avem această relație de tipul ‘ia-mă de mână și hai să mergem. Au trecut patru ani de la nunta noastră, trei când s-a născut Rock și 11 ani de când am acceptat să pornim împreună în noi aventuri. Și totuși, cumva, nu este niciodată plictisitor. Mereu apare ceva nou și descoperim alte nuanțe ale iubirii.

Vă doresc tuturor să găsiți o dragoste ca a noastră. Pasionată și totuși calmă. Dedicată și care permite totuși spațiul necesar în care să te dezvolți. Simplă și complexă în același timp. Tot ceea ce avem este prețios și se dezvoltă datorită respectului pe care îl avem unul pentru celălalt, datorită viitorului pe care ni-l imaginăm și pe care îl construim împreună. Te iubesc enorm, te iubesc mai mult în fiecare zi. Îți mulțumesc, Raul, pentru ceea ce ești și pentru ceea ce devenim atunci când suntem împreună: o versiune mai bună a noastră. Aniversare fericită, iubire!', spunea Alina Ceușan în ziua în care ea și Raul Tișa au împlinit patru ani de la nuntă.

Alina Ceușan a devenit mamă pentru a doua oară anul acesta

Cine este Alina Ceușan. Alina Ceușan și soțul ei, Raul Tișa, au împreună doi copii. Fiul lor, Rock, s-a născut pe data de 15 septembrie 2020, iar fetița lor, Perla, a venit pe lume anul acesta, pe 8 august 2024.

„Sunt foarte fericită. Fetița este foarte bine și abia aștept ca voi să o cunoașteți', a declarat Alina Ceușan, după ce a născut-o pe fiica ei, Perla.

Alina Ceușan – Carieră

Cine este Alina Ceușan. Vreme de șase ani, Alina Ceușan a făcut înot de performanță, fiind pasionată de sport. A urmat apoi cursurile Facultății de comunicare și Relații Publice din Cluj-Napoca. În timp ce era studentă, ea a fost nevoită să-și facă un blog pentru un examen. Din pasiunea sa pentru scris, modă și make-up, ea a continuat apoi să scrie și, în timp, a căpătat un succes formidabil. În prezent, ea are peste 900 de mii de urmăritori doar pe Instagram.

Acum ceva timp, Alina Ceușan a dezvăluit cât câștigă lunar ca influencer, din contractele din online, cât și din alte colaborări și din partea de branduri pe care le are. Potrivit spuselor ei, în mediul, venitul său ajunge la 15.000 de euro, dar există și luni când depășește suma.

„15.000 de euro. Sunt foarte sinceră, se fac bani dacă știi ce faci, dacă nu… la gară și aia e', a spus Alina Ceușan, în cadrul unei emisiuni.

În ce emisiune a apărut Alina Ceușan

Cine este Alina Ceușan. Alina Ceușan nu e celebră doar în rândul internauților, ci și în cel al telespectatorilor. Ea a devenit și mai cunoscută în 2020, odată cu participarea ei la Asia Express, sezonul 3. A făcut atunci echipă cu prietena ei cea mai bună, Carmen Grebenișan. Deși nu au câștigat competiția de la Antena 1, au ajuns destul de departe în concurs.

Ulterior, Alina Ceușan a revenit pe micul ecran la PRO TV, ca gazdă a emisiunii Love Island, un show de dating. Emisiunea e celebră în străinătate și a ajuns și în România.

Sursă foto: Instagram

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton