Cine este Alina Mîndru din comedia „Bravo, tată!”: „Vestea că am luat proba a fost una foarte bună”. Actrița a jucat în Las Fiebinți și a colaborat cu Ștefan Pavel

 Ifrim Georgiana
.

Cine este Alina Mîndru. Alina Mîndru face parte din distribuția comediei „Bravo, tată!', alături de Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel. Serialul de la Antena 1 a avut premiera pe 22 octombrie și promite un scenariu plin de umor, în fiecare duminică, de la 20:00. Alina Mîndru dă viață personajului Crenguța, o femeie naivă, copilăroasă și foarte sensibilă. Iată tot ce nu știai despre actrița din cel mai nou serial al toamnei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Alina Mîndru. Alina Mîndru apare pe micile ecrane, în serialul „Bravo, tată!', și o intepretează pe Crenguța, un personaj complex și savuros. Actrița are o carieră internațională, făcând parte din distribuția multor filme de cinema și seriale de televiziune, dintre care amintim Las Fierbinți, produs de PRO TV. În primii ani de carieră, a colaborat cu Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri' din Iași, apoi cu teatre independente din Capitală.

al9al9

Citește și: Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel joacă în comedia „Bravo, tată!”, la Antena 1. Primele declarații ale actorilor

Citește și: Cum arată ținuta de aproximativ 30.000 de euro purtată de Raluca Bădulescu la 'Bravo, ai stil'. E altfel decât stilul ei obișnuit

Citește și: Mihai Morar, scrisoare emoționantă pentru gemenele sale care au împlinit 15 ani: „Vârsta la care visezi să schimbi lumea. N-o s-o schimbați! Primii fluturi în stomac…'

Citește și: Leo de la Strehaia l-a vizitat pe Irinel Columbeanu, la azil: „Am venit să îi dăm și lui 100 de milioane”

Cine este Alina Mîndru din comedia „Bravo, tată!'

Cine este Alina Mîndru. Alina Mîndru are 36 de ani și a absolvit studiile superioare la Universitatea de Arte George Enescu Iași, Facultatea de Teatru. În primii ani de carieră, a jucat în numeroase piese la Teatrul Național din Iași, apoi a colaborat cu teatrele independente din București. Actrița a lucrat și în televiziune, având un rol în serialul „Las Fierbinți', cel mai cunoscut serial de la PRO TV.

În prezent, Alina Mîndru face parte din distribuția serialului „Bravo, tată!', difuzat la Antena 1, din această toamnă, și a făcut primele declarații despre personajul pe care îl interpretează.

,,De obicei, când primesc vești bune, mă bucur, iar vestea că am luat proba a fost una foarte bună. Iar dacă la început mă bucuram că o să lucrez la un proiect fain care e și de lungă durată, acum am mult mai multe motive. Până la urmă, asta e cheia succesului, nu? Să te bucuri de ceea ce faci.

Crenguța este o femeie naivă, sensibilă, copilăroasă, dar care știe foarte bine cum să-și ducă țelul la bun sfârșit. Este genul de persoană care nu acceptă un refuz și, de multe ori, mă uimesc foarte tare alegerile pe care le face și hotărârea ei de neclintit, dar mă și distrează teribil', a dezvăluit actrița.

Ce relație are Alina Mîndru cu Ștefan Pavel

Cine este Alina Mîndru. Actrița din „Bravo, tată!' îl cunoaște de ceva vreme pe Ștefan Pavel, căci au avut ocazia să colaboreze într-un spectacol. Cât despre atmosfera de la filmări, Alina Mîndru spune că are pare de colegi distractivi, deși oboseală își mai spune cuvântul după multele ore de muncă.

,Mi se pare un atu să-ți cunoști partenerul, în cazul meu, pe Ștefan, mai ales că între personajele noastre se întâmplă atâtea.

În mare parte, se simte că se lucrează la un serial de comedie. Ne distrăm și încercăm pe cât posibil să o facem în așa fel încât să-i distrăm și pe cei de acasă. Sunt momente în care se simte oboseala, dar, vorba aia… no pain, no gain. Orice zi de filmare e o sărbătoare, nu neapărat cu pahare, confetti și inimioare, dar îmi place tot ce mi se întâmplă, declară, entuziasmată, actrița.

Cum ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări și situații un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut și un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine și parfumuri din portbagaj, telespectatorii vor afla urmărind, toamna aceasta, în fiecare duminică, de la ora 20:00, serialul ,,Bravo, tată!', difuzat la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton