Cine este Ana Brebenoiu de la „Cursa iubirii”. Are 28 de ani și este tehnician de unghii

 Ifrim Georgiana
.

Cine este Ana Brebenoiu de la „Cursa iubirii'. Ana Brebenoiu este una dintre participantele de la „Cursa iubirii', noua emisiune difuzată pe Prima TV. Tânăra de 28 de ani participă la show-ul matrimonial pentru a-și testa relația cu Alex Brebenoiu, pe care l-a cunoscut tot în cadrul unei emisiuni televizate și care i-a devenit soț în urmă cu doi ani. Iată tot ce nu știai despre Ana Brebenoiu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Ana Brebenoiu de la „Cursa iubirii'. Din toamnă, Prima TV lansează un nou show matrimonial, intitulat „Cursa iubirii'. Potrivit formatului emisiunii, 12 cupluri luptă pentru premiul de 15.000 de euro, dar trebuie să demonstreze mai întâi că sunt învingători în propria poveste de dragoste. Concurenții pleacă în aventură prin țară, având alături un psiholog cu experiență în terapia de cuplu, care îi va îndruma și ajuta să-și consolideze relațiile.

337908975_231179239440624_4530935758678173021_n337908975_231179239440624_4530935758678173021_n

Citește și: Ana și Alex de la Mireasa trec prin momente dificile: „Psihic este foarte greu”

Citește și: Cine este Alexandru Brebenoiu de la Mireasa. Își dorește doi copii

Citește și: Actorul Darren Kent din serialul Game of Thrones a murit la doar de 36 de ani: „Dragul nostru prieten a încetat din viață'. Suferea de o boală rară

Citește și: „Dezamăgirea e prea mare. Situația e complicată, starea mea sufletească este încărcată'. Cristina Șișcanu a izbucnit în lacrimi pe Internet. Ce a pățit vedeta și ce decizie a luat

Cine este Ana Brebenoiu de la „Cursa iubirii'

Cine este Ana Brebenoiu de la „Cursa iubirii'. Ana Brebenoiu are 28 de ani și este din București. Concurenta show-ului matrimonial este căsătorită de 2 ani cu Alex Brebenoiu, pe care l-a cunoscut în cadrul emisiunii „Mireasa', sezonul 4. În marea finală, cei doi s-au căsătorit, deși se cunoșteau de numai 3 luni.

La scurt timp după încheierea filmărilor, cei doi s-au mutat împreună, au călătorit în toată Europa și au organizat cununia religioasă. Invitați în emisiunea lui Dan Capatos, Ana și Alex Brebenoiu au făcut câteva declarații despre începuturile poveștii lor de dragoste.

„La începutul relației, exact când am ieșit din emisiune, am avut așa un moment de rătăcire și i-am controlat telefonul. Dar aia a fost prima și ultima dată, după nu am mai făcut', a spus tânărul de 27 de ani.

Cu ce se ocupă Ana Brebenoiu de la „Cursa iubirii'

Cine este Ana Brebenoiu de la „Cursa iubirii'. După încheierea emisiunii „Mireasa', Ana Brebenoiu a câștigat un imens capital de imagine și a strâns o comunitate impresionantă de urmăritori în mediul online. Pe contul de Instagram, aceasta se recomandă ca fiind „digital creator', iar veniturile și le asigură din campaniile pe care le desfășoară în mediul online. Dincolo de asta, tânăra de 28 de ani este tehnician unghii, activitate pe care a promovat-o pe rețelele de socializare. Printre pasiunile ei se numără moda, fotografia și călătoriile.

„Vrem să facem toate lucrurile împreună, inclusiv când vine vorba de a lucra împreună. O să lucrăm foarte mult pe partea aceasta de online, de promovare, dar avem și alte proiecte.

Încă nu ne-am gândit când va fi nunta, nu cred că va fi anul ăsta, dar o să facem religios, la biserică, pentru că vrem și în fața lui Dumnezeu. O să facem o petrecere restrânsă, cu familia și foarte puțini prieteni', au povestit foștii concurenți de la Mireasa într-o emisiune de la Antena Stars.

Cove prezintă emisiunea „Cursa Iubirii'

Ghidul celor 12 cupluri și prezentatorul emisiunii „Cursa iubirii' este Cove (Gabriel Coveșeanu). Prezentatorul TV a făcut primele declarații despre noul format de la Prima TV.

„Abia aștept să cunosc cuplurile și să le ghidez pe drumul spre premiul cel mare. Cursa iubirii e un format unic de televiziune si mă bucur că am fost ales să prezint show-ul acestei toamne de la Prima TV. Vom avea, cu siguranță, parte de zâmbete și de neprevăzut, vom vedea lacrimi de bucurie, dar și de tristețe. Telespectatorii vor fi parte din show, își vor alege favoriții și îi vor susține în toată competiția. Ce contează cu adevărat este că, la final, va câștiga IUBIREA', a susținut prezentatorul TV.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton