Cine este Ana Maria Mariuța de la Mireasa. Cum arată bărbatul ideal pentru ea

.

Cine este Ana Maria Mariuța de la Mireasa. Rând pe rând, telespectatorii emisiunii Mireasa au făcut cunoștință cu cele nouă concurente ale sezonului 4. Printre ele se află și Ana Maria Mariuța de la Mireasa. Fire veselă, tânăra e pregătită de experiența inedită și gata să-și întâlnească jumătatea. Cum arată bărbatul ideal pentru ea?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Ana Maria Mariuța de la Mireasa. În total, nouă fete au trecut de casting-ul emisiunii Mireasa. Toate au în plan să-și găsească alesul și nu exclud posibilitatea de a face nuntă în cadrul emisunii. La fel de hotărâtă pare și Ana Maria Mariuța, concurenta din Râmnicu Vâlcea.


Cine este Ana Maria Mariuța de la Mireasa. După cum vă spuneam, Ana Maria Mariuța este de origine din Râmnicu Vâlcea. Are 24 de ani și a dorit să încerce ceva nou. Astfel, tânăra nu a stat pe gânduri și s-a înscris la emisiunea Mireasa, sezonul 4. A și trecut de casting și a fost cea de-a treia concurentă prezentată în prima ediție de Gală a show-ului matrimonial.


Citește și: Cine este Sebastian Nechifor de la Mireasa.A mai participat la o emisiune matrimonială

Citește și: Cine este Alexandru Brebenoiu de la Mireasa.Își dorește doi copii

Citește și: Monica Gabor, primele imagini din vila din Malibu, după ce s-a împăcat cu Mr.Pink. Cum s-a fotografiat

Citește și: Fostul soț al Ancăi Țurcașiu se căsătorește, la un an de la divorț.Ce spune fostul naș Țânțăreanu

Cine este Ana Maria Mariuța de la Mireasa

Cine este Ana Maria Mariuța de la Mireasa. În cadrul prezentării de la Mireasa, Ana Maria Mariuța s-a autocaracterizat prin câteva cuvinte, menite să le stârnească atenția băieților. Spune despre ea că este o fire ambițioasă, optimistă, veselă și cu simțul umorului.


Totodată, a precizat că-i place ca, în permanență, să fie înconjurată de oameni. Are tot ce-și dorește, mai puțin un iubit. După ce-l va cunoaște, spune ea, viața ei va fi senină ca „un albastru cer de vară’.

„Eu sunt Maria. Am 24 de ani. Sunt laborantă și vin din Râmnicu Vâlcea. Sunt o fire veselă și îmi place să fiu înconjurată de oameni. Pun mult suflet în tot ceea ce fac, iar dacă o să mă îndrăgostesc, viața mea o să devină senină ca un albastru cer de vară’, a spus Ana Maria Mariuța de la Mireasa, la Antena 1.


Cine este Ana Maria Mariuța de la Mireasa. Ana Maria Mariuța a povestit că s-a înscris la emisiune din curiozitate, după ce a fost încântată de sezoanele trecute. Părinții nu au luat-o în serios din prima, pentru că nu se așteptau să ia o asemenea hotărâre, atât de brusc. Ulterior, când au realizat că e real, au susținut-o și i-au urat mult noroc.

„Pur și simplu. Am văzut emisiunea și am zis „ce-ar fi să…’. Am văzut ceva mai din urmă, acum recent nu am mai văzut. Inițial, părinții au crezut că glumesc. Nu se așteptau să iau asemenea decizie așa, brusc, și după aceea m-au susținut. Ai mei mă susțin în tot ceea ce fac’, a adăugat tânăra.


Cum arată bărbatul ideal pentru ea

Cine este Ana Maria Mariuța de la Mireasa. Cât despre viitorul iubit, Ana Maria Mariuța își dorește să aibă lângă ea un om sincer, care să o susțină în tot ceea ce face. Din fericire, nu a suferit de nicio decepție în iubire.

„Vreau ca alesul meu să fie doar sincer și să fie lângă mine, atât. Nu pot să spun că am avut o decepție’, a transmis ea.

Ana Maria Mariuța de la Mireasa a vorbit și despre fosta relație. Aceasta s-a încheiat acum un an și crede că motivul a fost și influența părinților. Fostul ei partener era mai mare decât ea cu 12 ani, iar familia ei nu a fost de acord.


„Sunt dispusă să mă și căsătoresc, dacă găsesc pe cineva pe placul meu. Ultima relație s-a terminat în urmă cu un an. A durat în jur de 6 ani și motivul a fost și influența părinților, pentru că era mai mare ca mine cu 12 ani. Părinții mei nu au fost de acord cu relația’, a conchis Ana Maria Mariuța de la Mireasa, la Antena 1, conform wowbiz.ro.


Ce anunța Simona Gherghe despre sezonul 4 Mireasa

Simona Gherghe anunța înainte de începerea sezonului 4 al emisiunii Mireasa că așteaptă cu nerăbdare să facă cunoștință cu noii participanți. Vedeta s-a arătat pregătită să cunoască noi povești de viață. Emisiunea a revenit la televizor după câteva săptămâni de pauză.

„După câteva săptămâni de vacanţă, în care m-am deconectat total şi m-am bucurat din plin de timpul petrecut în familie, vă pregătim o mare surpriză.


Ne întoarcem cu cel de-al patrulea sezon al emisiunii Mireasa. Sinceră să fiu, mi-e dor de orele petrecute în direct şi abia aştept să îi cunosc pe noii concurenţi, curajoşii care îndrăznesc să ne treacă pragul ca să-şi întâlnească marea iubire!’, a declarat Simona Gherghe pentru a1.ro, acum ceva timp.

Sursă foto: Captură ecran