Cine este Ana Maria Mavru de la Insula de 1 milion. Are 24 de ani și este campioană mondială la arte marțiale

 Ifrim Georgiana
.

Cine este Ana Maria Mavru. Noul show de aventură de la Kanal D, „Insula de 1 milion', debutează pe 16 martie, așa că vă facem cunoștință cu una dintre concurente, pe numele ei Ana Maria Mavru. Are 24 de ani, o carieră solidă în arte marțiale, iar visul ei este să construiască un adăpost pentru animalele abandonate. Iată tot ce trebuie să știi despre Ana Maria Mavru de la „Insula de 1 milion'!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Ana Maria Mavru. Fiind prezentat ca cel mai amplu experiment social televizat, „Insula de 1 milion' va începe curând la Kanal D, mai exact pe 16 martie. Cei 50 de concurenți, care vor avea de trecut printr-o serie de încercări, vor lupta, individual, pentru cea mai mare miză pusă la bătaie de o televiziune din România, marele premiu fiind de 1.000.000 de lei. Cu profesii diferite, venind din toate zonele țarii, tineri, maturi, pensionari, pe toți îi unește dorința de a-și îndeplini un vis.

klbs-1klbs-1

Citește și: Cine sunt concurenții de la Insula de 1 milion. Printre participanți se numără un pensionar, o șoferiță de tir, un tâmplar și o cosmeticiană

Citește și: Cosmin Cernat și cei 50 de concurenți au plecat spre Republica Dominicană. „Insula de 1 milion”, numărătoare inversă!

Citește și: Ce spune Alexandru Ciucu despre fetele lui, în plin provces de divorț cu Alina Sorescu: „Este o situație care poate lăsa urme. Încerc să le protejez. Liniștea lor…'

Citește și: Cum își împarte Larisa Drăgulescu averea de două milioane de euro: „Am stabilit deja. Fiecare va avea câte două proprietăți”

Cine este Ana Maria Mavru de la „Insula de 1 milion'

Cine este Ana Maria Mavru. Tânăra de 24 de ani este originară din comuna Peretu, județul Teleorman, și speră ca show-ul „Insula de 1 milion' să-i schimbe viața. Are o carieră solidă în arte marțiale și background în educație fizică și sport, iar determinarea și pasiunea sunt atuurile ei în competiție. Visul ei este să construiască un adăpost pentru pisicile abandonate.

Ana Maria Mavru și-a descoperit pasiunea pentru arte marțiale încă de la o vârstă fragedă. De-a lungul anilor, tânăra a practicat kempo, karate și MMA și a obținut medalii la competiții naționale, internaționale și mondiale. De altfel, este campioană mondială la Kempo, sport de contact ce include mai multe discipline de arte marțiale cu origini japoneze.

Înverșunată în ring, Ana Maria Mavru are și o latură altruistă și sensibilă. Tânăra iubește animalele și se implică activ în protejarea acestora. Are doi motani acasă, iar visul ei este să poată construi un adăpost pentru animalele abandonate.

Viața personală a Anei Maria Mavru, concurentă la „Insula de 1 milion'

Cine este Ana Maria Mavru. Tânăra de la „Insula de 1 milion' are o poveste de viață greu încercată. Ea a fost adoptată de o familie iubitoare, dar și-a cunoscut și părinții biologici. Întâlnirea a adus cu sine un amestec de emoții și conflicte interioare.

Ana Maria Mavru spune că mereu a caracterizat-o dorința de ieși din zona de confort și de a experimenta lucruri noi. Chiar dacă unii o consideră rezervată și rece, tânăra spune că își urmărește cu hotărâre obiectivele și nu se sperie de provocări.

Dincolo de miza financiară a concursului, Ana Maria Mavru speră că show-ul „Insula de un milion' o va ajuta să se dezvolte și să demonstreze că este curajoasă.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton