Cine este Anca Florescu, actrița care joacă în serialul „Iubire cu parfum de lavandă”. A fost colegă cu Nicoleta Luciu în trupa Laguna și a participat la Eurovision în 2014

 Matei Bianca
.

Cine este Anca Florescu, actrița care joacă în serialul „Iubire cu parfum de lavandă'. Anca Florescu este actrița care joacă în serialul „Iubire cu parfum de lavanda' de la Antena 1. A fost colegă cu Nicoleta Luciu în trupa Laguna, iar acum are succes în lumea teatrului și a filmului din România. Vedeta a vorbit despre rolu din acest serial, dar și despre cât este de mândră să facă parte din acest proiect. Noi îți vom spune cine este Anca Florescu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Cine este Anca Florescu, actrița care joacă în serialul „Iubire cu parfum de lavandă'. Vedeta a fost colegă cu Nicoleta Luciu în trupa Laguna, în anul 2002, an în care a devenit și foarte cunoscută publicului. Acum, ea face parte dintr-un proiect mare de la Antena 1 și se bucură de un succes răsunător pe plan profesional.

anca1anca1

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Anca Florescu, fosta colegă de trupă a Nicoletei Luciu. În urmă cu 22 de ani cânta în trupa Laguna, acum este vedetă în musicalul Chicago!

Citește și: Anca Florescu, fosta colegă a Nicoletei Luciu din trupa Laguna, revine în televiziune! A semnat cu Antena 1 pentru serialul „Iubire cu parfum de lavandă”

Citește și: Cine este „Șacalul”, bărbatul acuzat că le-a ucis pe tinerele Denisa și Delia, în Constanța. Nicolae Mitrea era sub control judiciar și filat de polițiști

Citește și: 'Singurătatea aceasta nu este ușoară. Este groaznică. Am fost la cimitir, cum era firesc….' Ce face și cum arată astăzi Sidonia Spătaru, văduva lui Dan Spătaru, la 20 de ani de la moartea artistului / EXCLUSIV

Cine este Anca Florescu, actrița care joacă în serialul „Iubire cu parfum de lavandă'

Cine este Anca Florescu, actrița care joacă în serialul „Iubire cu parfum de lavandă'. Anca Florescu, actrița care joacă în serialul „Iubire cu parfum de lavanda', are acum frumoasa vârstă de 44 de ani. Este absolventă a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică din București și a jucat în musicalul „Chicago', interpretând rolul Mama Morton.

Spectacolul a avut loc la Circul Metropolitan în 6 și 7 aprilie, având în distribuție și alte nume cunoscute precum Mirela Zeța, Ana Crețu, Flavia Mihășan și Tudor Cucu-Dumitrescu.

În prezent, actrița Anca Florescu va apărea în curând în rolul Silviei Lungu, fosta soție a lui Ștefan (Adi Nartea) și mama Almei (Alexia Caraș). Relația ei cu tatăl fiicei sale a devenit tensionată după divorț, iar cei doi se află într-o continuă dispută pentru a câștiga dragostea fiicei lor.

A fost colegă cu Nicoleta Luciu în trupa Laguna

Cine este Anca Florescu, actrița care joacă în serialul „Iubire cu parfum de lavandă'. Trupa Laguna a debutat pe scena muzicală din România în anul 2002, inițial sub numele Face2Face, înainte de a adopta denumirea actuală. Cele două artiste din trupă au devenit cunoscute datorită piesei „Alerg', al cărei videoclip era inspirat de un pictorial Playboy al Nicoletei.

După o perioadă de succes, trupa s-a destrămat, iar membrele sale au decis să urmeze cariere solo. Nicoleta Luciu s-a îndreptat spre actorie, în timp ce colega sa, cunoscută sub numele de scenă Diana, a continuat în muzică. Anca Florescu, o altă membră a trupei, a devenit solistă pentru K1 și a colaborat cu HB Orchestra, trupa lui Horia Brenciu.

În anul 2014, Anca Florescu, fostă membră a Laguna, a participat la selecția națională pentru Eurovision cu piesa „Hearts Collide', iar în 2015 a lansat single-ul „Cântă inima mea'. În trecut, Anca Florescu a apărut și în spectacolul de succes „Mon Cabaret Noir'.

Anca Florescu, despre rolul său din serialul „Iubire cu parfum de lavanda'

Cine este Anca Florescu, actrița care joacă în serialul „Iubire cu parfum de lavandă'. Anca Florescu a vorbit despre serialul „Iubire cu parfum de lavanda'. După ce a semnat cu Antena 1, actrița a făcut declarații despre rolul din acest serial, dar și despre faptul că este mândră să facă parte din acest proiect.

Actrița a mărturisit că interpretarea personajului ei este una minunată și se bucură că are parte de susținerea colegilor în tot acest proces.

„Îmi exprim recunoștința pentru doamna Ruxandra Ion, pentru că a apreciat că pot răspunde exigențelor dumneaei, deși sunt foarte mulți colegi actori talentați și dornici de a colabora în proiectele pe care le coordonează. Colegii actori și echipa Iubire cu parfum de lavandă sunt deosebiți, atenți, condescendenți.

Personajul pe care îl interpretez este provocator, colorat. Atmosfera de la filmări, într-o locație de vis, îmi oferă atât de multe posibilități de a cunoaște, de a descoperi noi întâlniri. Este minunat! Îi mulțumesc de asemenea Domnicăi Cârciumaru pentru invitația la casting. Și în fiecare clipă, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru îndreptarea pașilor!', a povestit vedeta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton