Cine este Anca Surdu, noua iubită a lui Denis Alibec. Campioana și-a descoperit pasiunea pentru gimnastică la doar 4 ani

.

Cine este Anca Surdu, noua iubită a lui Denis Alibec. Se pare că dragostea plutește în aer vara aceasta pentru mulți dintre sportivii noștri. După ce mai mulți fotbaliști de la echipa Națională de fotbal a României s-au căsătorit, și Denis Alibec a dat o veste „bombă'. Jucătorul a postat primele imagini cu noua lui iubită, Anca Surdu, campioană mondială și europeană la gimnastică.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Cine este Anca Surdu, noua iubită a lui Denis Alibec. Vara aceasta pare să fi fost vara nunților pentru fotbaliștii români. După ce jucători celebri, precum Ianis Hagi și Denis Drăguș s-au căsătorit religios, se pare că și Denis Alibec, colegul lor de la echipa națională, are motive de bucurie. Acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita lui, gimnasta Anca Surdu.

anca-surdu-1anca-surdu-1

Cine este Anca Surdu, noua iubită a lui Denis Alibec. Deși preferă să-și țină viața privată departe de lumina reflectoarelor, de curând, Denis Alibec și-a oficializat relația cu noua lui iubită. Jucătorul de fotbal a postat primele imagini cu partenera lui, Anca Surdu, campioană mondială și europeană la gimnastică aerobică, de care este îndrăgostit până peste cap. Aceștia s-au afișat împreună într-o vacanță superbă, în Santorini.

Citește și: De ce s-a despărțit Adriana Bahmuțeanu de George Restivan fără niciun regret: „Nicio femeie nu pleacă de bunăvoie dintr-un palat. Ni s-au schimbat prioritățile'

Citește și: Denis Alibec și gimnasta Anca Surdu formează un cuplu. Aflați în Grecia, cei doi au postat primele fotografii împreună / Cine este iubita fotbalistului

Citește și: Iustina de la Insula Iubirii a renunțat la inelul de logodnă, în lacrimi, după ce l-a văzut pe Cornel în ipostaze tandre cu ispita Maria: „Nu îmi doresc un bărbat ca el lângă mine, nu pot să trăiesc așa…'

Citește și: Cristina Ich s-a despărțit din nou de Alex Pițurcă: „A fost tot timpul un bărbat râvnit de femei. Am știut…' / Luna trecută, fostul ei iubit a fost surprins alături de fiica Andreei Berecleanu

Cine este Anca Surdu, noua iubită a lui Denis Alibec

Cine este Anca Surdu, noua iubită a lui Denis Alibec. Anca Surdu, noua iubită a lui Denis Alibec, are 33 de ani și s-a născut în Constanța. Aceasta împărtășește aceeași pasiune pentru lumea sportului, doar că nu pentru fotbal, ci pentru gimnastică. Aceasta e cunoscută în toată țara ca și campioană mondială și europeană la gimnastică aerobică.

Anca Surdu și-a descoperit pasiunea pentru gimnastică de la o vârstă fragedă. Prima dată, ea a pășit într-o sală de sport când avea doar 4 ani. Ulterior, la 14 ani, s-a axat pe gimastică aerobică, iar la 15 ani a început să facă parte din lotul național de juniori.

Anca Surdu e campioană mondială și europeană la gimnastică aerobică

Cine este Anca Surdu, noua iubită a lui Denis Alibec. Iubita lui Denis Alibec și-a consolidat cariera în lumea sportului pe când avea 18 ani. Își amintește și acum cu drag de acea perioadă, pe care o descrie ca fiind frumoasă, dar și complicată, în același timp.

Am pășit prima oară într-o sală de gimnastică la vârsta de 4 ani, aveam destul de multă energie, iar părinții mei au fost de acord să o consum într-un mod mai productiv. Însă nu putem să vorbim încă de performanță la o vârstă atât de fragedă.

La 14 ani am descoperit gimnastica aerobică și m-am îndrăgostit din prima clipă de modul în care sunt îmbinate exercițiile de dificultate, grația mișcării și acompaniamentul muzical, drept pentru care am avut o ascensiune destul de rapidă. După aproximativ un an, am fost selectată să fac parte din lotul național de juniori, în cadrul căruia am câștigat numeroase medalii pe plan mondial și european', scrie pe site-ul Ancăi Surdu.

Cu ce se ocupă acum Anca Surdu

Cine este Anca Surdu, noua iubită a lui Denis Alibec. Pentru Anca Surdu, un moment extrem de important în carieră a fost cel în care a participat la concursul din Cancun, Mexic. Ulterior, ea a reușit să câștige trei medalii la Campionatul Mondial.

În prezent, iubita lui Denis Alibec promovează un stil de viață sănătos, lucrând ca antrenor personal. Așadar, iubește în continuare sportul, iar acesta rămâne marea ei pasiune.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton