Cine este Andra Gogan. Este cea mai urmărită româncă de pe TikTok și a intrat de două ori în Cartea Recordurilor

 Ifrim Georgiana
.

Cine este Andra Gogan. Este cea mai urmărită persoană din România pe TikTok, iar succesul ei a depășit granițele țării, având fani în întreaga lume. Cântă, dansează, dublează voci de personaje Disney și a intrat de două ori în Cartea Recordurilor. Visează să dea lovitura în America, fiind nominalizată, în 2023, la premiile Nickelodeon Kids’ Choice Awards.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Cine este Andra Gogan. Probabil nu există adolescent care să nu fi auzit de ea, fiind foarte populară pe TikTok, unde are o comunitate de peste 10 milioane de fani. Cariera acesteia este mult mai vastă decât activitatea din mediul online, demonstrând o versatilitate remarcabilă în diverse domenii ale divertismentului.

ow4glow4gl

Citește și: Un videoclip făcut de Andra Gogan a apărut la gala Oscar 2022: „Sacrificiul nu a fost în zadar”

Citește și: Andra Gogan, omagiu sfâșietor pentru Raisa, fetița ucisă de un polițist pe trecerea de pietoni: „Auzi îngerii cum cântă'

Citește și: Soțul Ilenei Sterp a făcut un accident grav, în timp ce se plimba cu ATV-ul: „Are multiple fracturi. Sunt momente grele pentru noi ca familie” / Mesajul transmis de sora lui Culiță Sterp

Citește și: Andrei Rotaru a dezvăluit de ce a înșelat-o pe Cristina, la Insula Iubirii, cu ispita Diandra. A jignit-o în mod nepermis: „Parcă stau cu o păpușă gonflabilă”

Cine este Andra Gogan

Cine este Andra Gogan. S-a născut pe 17 aprilie 1998, în Buzău, și este cântăreață, vlogger și voice-over. Provine dintr-o familie cu doi copii, iar fratele ei, Răzvan, este la fel de cunoscut pe rețelele de socializare.

Tânăra și-a descoperit înclinațiile artistice de la o vârstă fragedă. Cântă de la vârsta de trei ani și a avut norocul să crească alături de părinți care au încurajat-o să-și urmeze visul. A intrat în Cartea Recordurilor împreună cu fratele său, Razvan Gogan, pentru „Cel mai lung concert live susținut de un copil' (3 ore și 20 minute – 55 melodii) și „Cele mai multe CD-uri lansate de un copil' (16 albume). Recordul a fost confirmat pe 15 septembrie 2009.

„Eu cântam prin casă, părinții au văzut acest lucru și m-au dus la Palatul copiilor și apoi m-au dus de la Allegretto la BimBam și apoi am cântat în continuare. Mi-a plăcut foarte mult asta. Nu am moștenit pe cineva, deși părinții mei spun că au cântat în corul școlii, însă nu e de ajuns. Amândoi au voce, nu sunt afoni. M-au văzut cântând și m-au dus la diferite activități. Asta trebuie să facă fiecare părinte când văd că au aptitudini copii lor, să-i ducă la mai multe activități pentru a își da seama ce le place și ce-i reprezintă', a spus ea într-un interviu publicat pe site-ul welovemusic.ro.

Andra Gogan a început să dubleze voci la 5 ani

Cine este Andra Gogan. La vârsta de 5 ani, influencerița a ajuns să dubleze vocea unui personaj dintr-o reclamă la șampon. Printre proiectele la care a luat parte se numără producția Disney –  „Doctorița Plușica' și „Sofia Întâi' la care a dublat în limba română.

„Aveam 5 ani și era la o reclamă la șampon, cu puișorul acela galben. Reclama asta are zeci de milioane de vizualizări pe Youtube. Pe un canal separat', a mai spus aceasta pentru sursa menționată anterior.

De-a lungul timpului, Andra Gogan a avut și câteva proiecte în televiziune. În 2016, a participat la emisiunea Romanii au talent și a prezentat pe Neptun TV, emisiunea „E vara ta!'. Același an marchează și lansarea mini serialului „How to become popular at high school', pe canalul său de Youtube. A fost, de asemenea, asistentă la emisiunea „Acces Direct', pentru o scurtă perioadă de timp.

Câți bani câștiga Andra Gogan

Cine este Andra Gogan. Succesul fulminant al actriței a venit și cu recompense financiare pe măsură, reflectând impactul și popularitatea sa în industrie. Idolul adolescenților din România are câștiguri lunare între 600 și aproape 10.000 de dolari.

„De la 5 ani îmi câștig bănuții mei, pentru că atunci am făcut prima reclamă voce la TV. La 12 ani eu și fratele meu am ajuns să avem salariul părinților noștri. Acum pot să spun că am un salariu decent, nu este nici prea mic, dar nici prea mare. Nu pot spune o sumă pentru că în fiecare lună se schimbă', a declarat Andra Gogan într-o emisiune televizată.

Anul trecut, de 1 Decembrie, Andra Gogan și fratele ei, Răzvan, au susținut un mega concert la Sala Palatului. Biletele s-au epuizat în câteva zile și mii de adolescenți au cântat la unison cu cei doi. Tot în 2023, influencerița a câștigat premiul pentru Cel mai iubit star român' la ediția din acest an a galei Nickelodeon Kids Choice Awards.

Andra Gogan, în scandal cu Selly

Cine este Andra Gogan. Creatoarea de conținut a ajuns într-o dispută mediatizată cu Selly. Ea și fratele ei, Răzvan, au lansat, în 2018, piesa „Stricați o generație', sub forma unui atac la adresa vloggerului. Prin versurile respective, cei doi atrăgeau atenția altor tineri influenți că mesajul lor ajunge, de cele mai multe ori, la copii.

„Noi am făcut o piesă în care am încercat să atenționăm vloggerii că se uită foarte mulți copii la ei. S-a numit Stricați o generație. Cum online-ul poate strica generații, dacă nu ai grijă, ca părinte, la ce se uită copilul tău, atunci nu este ok. Cum influencerii și vloggerii sunt cumva tutorii de pe Internet, chiar dacă nu suntem ca niște profesori, adică dacă eu spun ceva, ei s-ar putea să mă asculte, pentru că mă văd pe mine ca pe un exemplu. Vloggerii trebuie să înțeleagă că, deși nu sunt ei profesorii sau educatorii, copiii ascultă foarte mult de ei. Aceasta a fost mesajul nostru, oamenii ne-au ascultat, s-a creat discuție pe Internet. N-am crezut că o să se creeze așa mare discuție, cineva s-a simțit puțin prea tare. Au fost vloggeri care s-au simțit din piesa noastră, nu dau nume, pentru că acum suntem în relații bune. Noi am continuat, dar am avut o perioadă destul de tristă. Bunica citea toate comentariile, mama era foarte tristă, fratele meu s-a îmbolnăvit de la supărare, a avut o boală urâtă. Eu am fost puternică, dar plângeam pentru că părinții mei sufereau. Dar, am mers mai departe și drumul meu a fost TikTok. Această aplicație în care oamenii nu vin ca să facă bani, aici am rămas singură, printre Youtuberi', a spus ea la vremea respectivă.

Andra Gogan a pierdut 30.000 de euro din cauza scandalului cu Selly

După viralizarea piesei, Selly le-a cerut scuze celor doi frați și a făcut un vlog în care a povestit că scopul conținutului său este de divertisment, nu educativ. Andra Gogan a pierdut 30.000 de euro din cauza disputei lor.

„Cred că ați înțeles că ce se întâmplă în culise nu este o dramă între youtuberi atunci când este o ceartă. Cred că au fost greșeli de ambele părți, cred că și lumea a fost foarte, foarte înverșunată pe zona asta de ură, dar până la urmă asta e lumea. Lumea asta vrea: dramă și scandal. Sper că discuția noastră (n.r. – cu Andra și Răzvan) să aducă un vibe pozitiv în toată comunitatea', le-a transmis Selly admiratorilor din mediul online.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton