Cine este Andreea Duția de la MasterChef 2024. Are 48 de ani, este avocat și deține un blog culinar

.

Cine este Andreea Duția. Are 48 de ani și se numără printre concurenții care i-au impresionat pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la MasterChef 2024. De profesie este avocat, dar se declară și o „mare gurmandă'. Așa a luat naștere blogul unde postează rețete și împărtășește dragostea pentru gătit.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Cine este Andreea Duția. Noul sezon MasterChef, cel mai tare show de cooking, a debutat pe 20 septembrie 2024. După etapa audițiilor și a confruntărilor, concurenții își vor pune la bătaie creativitatea. Miza este mare pentru cei 20 de participanți, care se întrec pentru recunoaștere și premiul de 75.000 de euro.

andreea-dutia-12andreea-dutia-12

Citește și: Ce se întâmplă azi la MasterChef și la ce probe sunt supuși: „În acest moment, mă asigur că mă înconjor doar de cei pe care-i pot elimina”

Citește și: Gina Pistol spune ce se întâmplă pe platourile de filmare de la MasterChef: „Râsete, lacrimi, voie bună! Am descoperit…'. Adevărul despre pauza de la televiziune

Citește și: Cum a răspuns Sali Levent acuzaţiilor grave de violenţă făcute de soția lui, Dalia: „Am probe că nu am făcut așa ceva. Nu sunt un nenorocit cum zice ea. Am primit şi telefoane de ameninţări' / Femeia s-a pozat bandajată, pe patul de spital

Citește și: fiul ei cel mare: „Poză de pus în album. Frumos rău! Seamănă cu…'. Alexandru are 16 ani

Cine este Andreea Duția de la MasterChef 2024

Andreea Duția are 48 de ani, este avocat și se numără printre norocoșii care și-au adjudecat un loc la MasterChef 2024. Gastronomia este una dintre marile ei pasiuni, astfel au luat naștere blogul său culinar și o pagină de Instagram foarte urmărită, cu peste 70 de mii de fani. Rețetele pe care le postează sunt apreciat pentru combinațiile inedite și prezentarea imaculată.

În cadrul show-ului culinar, Andreea Duția a povestit că pasiunea pentru gătit și-a descoperit-o în urma unui eveniment nefericit. Avea 32 de ani când a suferit o hemoragie internă și a fost la un pas de tragedie. Acel moment i-a schimbat complet viața și modul în care se raportează la alimentație.

„M-am apucat de gătit în urma unui eveniment grav. La 32 de ani, am avut hemoragie internă și înainte de operație aveam risc de deces 70%. Am avut mare noroc. Cineva a vrut să trăiesc. Până la acest eveniment, mâncam cartofi prăjiți, ceafă de porc, vinete. (…) Mâncarea mi-a schimbat viața', a spus concurenta la testimoniale.

Cu ce se ocupă Andreea Duția. Are un blog culinar

Cine este Andreea Duția. Pasiunea concurentei pentru gătit a inspirat-o să creeze un blog culinar, unde postează rețete sănătoase și savuroase, menite să satisfacă chiar și cele mai pretențioase gusturi. Se declară o „mare gurmandă' și promovează un stil de viață echilibrat. Un moment important în activitatea de creator de conținut a fost acela când a luat premiul al doilea la „Best Social Media Food Content Creator'.

„Totul a început ca un hobby până când prietenii au insistat cum că nu-i frumos să țin ideile năstrușnice doar pentru mine. Fire curioasă de mică, nu am astâmpăr până când nu încerc orice îmi vine în minte sau până nu modific după placul meu vreo rețetă. De mă veți urmări și aici veți înțelege ce vreau să spun.

Am crescut într-o familie unde se pregăteau tot timpul atât de multe (tot ce vă puteți imagina), încât cine ne călca pragul nu numai că trebuia să mănânce, dar pleca și cu diverse pentru acasă, fie un borcan de dulceață, de zacuscă …și lista e lungă. Treaba asta îi făcea pe ai mei foarte fericiți. Am început să stau cu ei în bucătărie de la vârste destul de mici și să toc ingrediente pentru salate de boeuf, să țin ligheanul pentru cozonaci sau să fac diverse creme pentru prăjituri. Lucru care m-a făcut ca la 13 ani să fac deja primul meu tort (și nu o catrastrofă)', a scris concurenta pe blogul personal.

Viața privată a Andreei Duția. Are doi copii

Cine este Andreea Duția. Concurenta de la MasterChef are doi copii, un băiat și o fată, care apar adesea în postările sale de pe rețelele de socializare. Adoră să călătorească cu cei mici, destinația preferată fiind Barcelona, unde au fost de cel puțin 40 de ori.

„Îmi învăț copiii că lumea e un loc minunat și că este mai important să investești în amintiri decât în lucruri materiale. Cred că imi iese', a mai scris ea pe blogul personal.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton