Cine este Andreea, nora Ancăi Țurcașiu. Predă la facultate și a născut o fetiță

 Ifrim Georgiana
.

Cine este Andreea, nora Ancăi Țurcașiu. Deși actrița se bucură de foarte multă popularitate, singurul ei fiu, Radu Georgescu, este o prezență discretă și stă cât mai departe de lumina reflectoarelor. Partenera lui de viață preferă să rămână și ea în umbră, concentrându-se pe carieră și viața de mamă. Cei doi tineri sunt căsătoriți de mai bine de doi ani și au împreună o fetiță, care a adus multă bucurie și împlinire în familie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Cine este Andreea, nora Ancăi Țurcașiu. Actrița și fostul ei soț, Cristian Georgescu, au divorțat în 2020, după o căsnicie de patru ani. Din rodul iubirii lor a rezultat un fiu, Radu, acum în vârstă de 25 de ani. Tânărul și-a întemeiat propria familie și nu pare interesat să-i calce pe urme mamei sale, fiind discret în privința vieții sale personale.

ancaa 121ancaa 121

Citește și: Anca Țurcașiu a devenit bunică! Ce nume au ales fiul și nora sa pentru nepoata ei: „Sunt cea mai fericită de pe pământ…'

Citește și: Ce relație are Anca Țurcașiu cu fiul și nora ei: „Nu mă bag în viața lor. Mi-ar plăcea să am o nepoțică…'. Ce operații estetice vrea să-și facă artista, la 53 de ani / EXCLUSIV

Citește și: Magda Pălimariu, apariție fabuloasă într-o rochie roșie la VIVA! Influencers Party 2024! E prima apariție la un eveniment monden din România, după ce a devenit mamă

Citește și: Alexandru Ciucu e singur și nu renunță la verighetă, la trei ani de la despărțirea de Alina Sorescu: „Are valoare simbolică pentru mine. Momentan vreau să…'

Cine este Andreea, nora Ancăi Țurcașiu

Cine este Andreea, nora Ancăi Țurcașiu. Radu, fiul actriței, și aleasa inimii sale, Andreea, au făcut cununia civilă în 2022, un eveniment discret și elegant. Câteva imagini au fost publicate atunci pe rețelele de socializare, surprinzându-i pe tinerii însurăței zâmbitori și radiind de fericire.

Toți ochii au fost ațintiți asupra Andreei, cea care i-a furat inima lui Radu. Fericită, cu părul strâns într-un coc împodobit cu flori naturale, nora Ancăi Țurcașiu a optat pentru o rochie simplă, elegantă, de culoare neagră, singurele accesorii fiind cerceii, florile din păr și buchetul din trandafiri roșii.

„Câtă bucurie poți duce într-un suflet, ca mamă! Mulțumesc tuturor pentru urările făcute, pentru gândurile pline de iubire trimise către Andreea și către Radu!', a scris artista în dreptul filmulețului publicat pe pagina de Facebook.

Câteva luni mai târziu, Andreea și Radu s-au cununat religios la Biserica „Sfântul Elefterie', din București. A urmat o petrecere de nuntă restrânsă, câteva fotografii fiind postate pe contul Ancăi Țurcașiu.

Nora Ancăi Țurcașiu predă la facultate

Cine este Andreea, nora Ancăi Țurcașiu. Aleasa lui Radu este o tânără extrem de inteligentă, cu o profesie onorabilă. Deși este foarte tânără, lucrează ca asistent universitar și predă la facultate.

De cealaltă parte, Radu a absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației, dar profesează ca instructor de snowboard, sportul de care este pasionat.

„Fiul meu nu mai vrea să vorbesc nimic despre el, chiar m-a atenționat că nu mai vrea să citească nimic despre el. Pot să îți spun doar că nu-și mai dorește să plece în străinătate să studieze. A trăit destul de mult în America și nu îi place în mod special acolo.

Se simte bine aici, cu familia lui, cu prietenii lui. Nu îl văd plecând, și nu pentru că nu s-ar putea dezlipi de noi, ci pentru că așa este el. Chiar dacă are cetățenie americană, ceea ce e paradoxal.

Mulți și-ar dori să studieze acolo și nu au cum, el poate și nu vrea. Dar cred că fiecare e liber să trăiască și să simtă cum vrea și nu o să forțez pe nimeni să facă nimic, spunea Anca, în iulie 2020, pentru revista VIVA!.

Andreea, nora Ancăi Țurcașiu, a adus pe lume o fiică

Cine este Andreea, nora Ancăi Țurcașiu. Pe 16 iunie 2024, Radu și soția lui au devenit părinți pentru prima dată, când a venit pe lume fiica lor. Nepoțica actriței se numește Zoe și a adus multă bucurie în familie.

„Acesta este un anunț oficial! De azi noapte, de la ora 0.30, sunt bunică! Sunt cea mai fericită de pe pământ. A venit pe lume Zoe, minunată, splendidă, specială, sănătoasă și suntem foarte, foarte fericiți', a scris atunci actrița pe rețelele de socializare.

La sfârșitul verii, micuța Zoe a fost creștinată, iar Anca Țurcașiu a postat mai multe fotografii emoționante de la eveniment. „Dragoste pură! Azi, micuța Zoe a fost creștinată! Să ne fie norocoasă, fericită și sănătoasă! Suntem foarte fericiți!', a fost mesajul pe care l-a transmis actrița în ziua botezului nepoțelei sale.

Ce relație are Anca Țurcașiu cu nora ei

Cine este Andreea, nora Ancăi Țurcașiu. Actrița are o relație foarte strânsă cu nora ei, lucru care se observă cu ochiul liber și în fotografii, dar nu intervine în viața și căsnicia fiului ei.

„Da, am mai spus că n-am dat sfaturi sub nicio formă și nici nu mă bag în viața lor. Sunt foarte fericiți, se iubesc foarte mult. Regrete vizavi de relația cu Radu nu am. Am fost foarte prezentă în viața lui, chiar dacă plecam mult în turnee. Am fost o mamă care a făcut lecții cu el în fiecare zi, care petrecea mult timp cu el, ocupându-ne de o grămadă de activități împreună', spunea actrița, în februarie 2024, pentru VIVA!.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton