Cine este Andreea Perețeanu de la Asia Express 2024. Sora lui Carmen Negoiță are o afacere de succes

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Andreea Perețeanu de la Asia Express 2024. Doar câteva săptămâni mai sunt până ce la Antena 1 va debuta noul sezon Asia Express, cel cu numărul 7. La fel ca în edițiile anterioare, și anul acesta, nouă echipe puternice participă în cea mai dură aventură a vieții lor. Printre concurenții din acest an se află și Andreea Perețeanu, sora lui Carmen Negoiță.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Cine este Andreea Perețeanu de la Asia Express 2024. În total, 18 concurenți pornesc într-o aventură contra cronometru, ce îi va purta prin Thailanda, Malaezia și Indonezia. Printre cele nouă echipe se află și cea formată din Carmen Negoiță și sora ei, Andreea Perețeanu. Iată tot ce nu știai despre Andreea Perețeanu!

andreea perețeanu 1andreea perețeanu 1

Citește și: Ioana State de la Asia Express nu acceptă ca bărbatul să îi plătească consumația la o întâlnire: „Eu mănânc mult și mă simt prost”

Citește și: Ce a făcut Carmen Negoiță atunci când s-a întors din competiția Asia Express: „Am sunat-o pe mama când am venit acasă, i-am zis…”

Citește și: Când își va boteza Vlăduța Lupău fiul, pe Isaia. Cum arată invitația la botez: „Mare ești Doamne și minunate sunt lucrurile tale!'

Citește și: Simona de la Insula Iubirii s-a despărțit de Claudiu, după ce l-a văzut că se săruta cu ispita Anamaria Vaida: „Imagini de colecție. Nu am nevoie de un așa om lângă mine…'

Andreea Perețeanu – Viață personală

Cine este Andreea Perețeanu de la Asia Express 2024. Andreea Perețeanu este sora celebrei Carmen Negoiță. Numele ei complet e Andreea-Denisa Perețeanu, dar apropiații îi spun Tya. Spre deosebire de sora ei, Andreea Perețeanu are părul brunet și mai lung, dar se aseamănă la trăsături. În plus, ambele au siluete impecabile.

Momentan, nu se cunosc prea multe despre viața personală a Andreei Perețeanu și nici nu se știe dacă are sau nu un iubit. Cert este însă că sora lui Carmen Negoiță adoră să călătorească, lucru ce se poate observa cu ochiul liber pe pagina ei de Instagram, unde are peste 2.000 de urmăritori. Acolo, ea obișnuiește să posteze diverse imagini din vacanțele sale.

Andreea Perețeanu – Carieră

Cine este Andreea Perețeanu de la Asia Express 2024. Andreea Perețeanu a învățat la Colegiul Național „Zinca Golescu' din Pitești, iar, ulterior, s-a înscris la Universitatea Româno-Americană, unde a făcut studii de Economia Turismului Intern și Internațional. În prezent, ea vorbește perfect limba engleză și limba spaniolă, pe lângă cea maternă.

Andreea Perețeanu poate spune că este o femeie împlinită în plan profesional. Aceasta se ocupă în prezent de managementul unor firme românești de succes, pe care le deține chiar ea. Una dintre afaceri e în domeniul alimentar și una în domeniul amenajărilor interioare (unde lucrează alături de mama și de sora ei).

Andreea Perețeanu, concurentă la Asia Express, sezonul 7

Cine este Andreea Perețeanu de la Asia Express 2024. Începând cu luna septembrie, o veți putea vedea pe Andreea Perețeanu pe micul ecran, la Antena 1, în emisiunea Asia Express. Aceasta consideră că Drumul Zeilor îi va fi ca o călătorie inițiatică și speră că odată cu această experiență să se cunoască mai bine.

„Asia Express este un fel de călătorie iniţiatică pentru mine. O să mă supună la multe probe, încercări, o să trec prin toate stările posibile şi toate acestea mă vor ajuta să mă cunosc mai bine, să mă descopar prin ochii altor oameni, să îmi depăşesc toate temerile, iar la final să ies o învingătoare! Este o experienţă unică şi nu aveam cum să nu accept provocarea.

Ce mă bucură şi mai mult este că pot face asta alături de sora mea! Am trecut prin multe împreună, dar sunt sigură că această nouă aventură ne va consolida relaţia pentru totdeauna', a declarat Andreea Perețeanu de la Asia Express 2024.

Cine sunt concurenții de la Asia Express 2024

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, nașul și finul, Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vişănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creatorul şi antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache, sunt curajoșii care pornesc în acest sezon într-o nouă aventură la capătul lumii.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, aceștia vor trebui să ajungă din Thailanda până în Bali, destinația marii finale a sezonului șapte. Drumul pe care îl vor parcurge va avea peste 7.000 de kilometri, fiind pentru prima oară când se va întinde pe durata a 11 etape, cu una în plus față de sezoanele trecute.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton