Cine este Andreea Roșca, noua iubită a lui Adrian Cristea. Este avocată și a lucrat în Dubai

.

Cine este Andreea Roșca, noua iubită a lui Adrian Cristea. Nu demult, Adi Cristea și-a oficializat relația cu noua lui parteneră de viață, iar aceasta a făcut câteva declarații despre povestea lor de dragoste și planurile de viitor pe care le au împreună. Cei doi au pus bazele unei afaceri și visează să aibă o familie. Iată tot ce nu știai despre actuala iubită a fostului fotbalist!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Cine este Andreea Roșca, noua iubită a lui Adrian Cristea. În luna aprilie, Adi Cristea a fost surprins la brațul Andreei Roșca, însă abia recent și-a oficializat relația cu aceasta. Deși sunt împreună de ceva timp, cei doi au preferat să fie discreți și să nu-și expună povestea de dragoste, motiv pentru care nici pe rețelele de socializare nu au publicat prea multe imagini de cuplu. Totuși, tânăra avocată a făcut primele declarații despre relația cu Adi Cristea, dezvăluind că ambii se gândesc la căsătorie și copii.


Cine este Andreea Roșca, noua iubită a lui Adrian Cristea. Fotbalistul și actuala lui parteneră nu au vorbit despre începuturile poveștii lor de dragoste, însă au dezvăluit că sunt implicați într-o afacere comună și visează să devină părinți. Cei doi locuiesc în Cluj, orașul natal al Andreei Roșca.

Citește și: Andreea Roșca, iubita lui Adrian Cristea, primele declarații despre relația lor: „Amândoi ne dorim o familie și copii’. Unde locuiesc și ce planuri au împreună


Citește și: Alexandra Porkolab este eliminată de la Survivor 2023, în ediția din această seară. Cine sunt semifinaliștii rămași în concurs

Citește și: Ce ținută a purtat Mădălina Ghenea la premiera filmului cu Leonardo DiCaprio și Robert de Niro de la Cannes. Actrița a întors toate capetele

Citește și: Cum arată locația unde se vor căsători Gina Pistol și Smiley și ce meniu au la nuntă: „Totul este simplu, elegant și discret’


Cine este Andreea Roșca, noua iubită a lui Adrian Cristea

Cine este Andreea Roșca, noua iubită a lui Adrian Cristea. Andreea Roșca este o tânără juristă din Cluj și face senzație pe rețelele de socializare, acolo unde este urmărită de zeci de mii de urmăritori. În 2019, aceasta a absolvit Facultatea de Drept Dimitrie Cantemir din Cluj-Napoca și a făcut primii pași în carieră în calitate de consilier juridic la cea mai mare societatea de construcții din Transilvania.

În perioada pandemiei, aceasta a locuit temporar în Dubai, acolo unde a fost consultant la o agenție imobiliară. Pe lângă cariera de succes, tânăra este pasionată de sport și călătorii, hobby-uri care se reflectă și în imaginile publicate de aceasta pe rețelele de socializare.


Pe contul de Instagram, Andreea Roșca obișnuiește să posteze fotografii în ipostaze provocatoare, în legătură cu care a comentat: „Fiecare persoană e liberă să gândească și să se exprime așa cum își dorește. Eu îmi asum postările pe care le fac, iar faptul că am unele poze în costum de baie când sunt la piscină sau la mare în vacanță, nu mi se par niște ipostaze atât de incitante, e totuși ceva destul de comun. Problema aceasta a hate-ului parcă a devenit accesoriul de bază al vieții online, iar tot ce vor unii, probabil, este să te facă să te simți prost și să iți scadă curajul de a fi tu însuți’, potrivit cluj24.ro.


De ce a ales Andreea Roșca cursurile Facultății de Drept

Cine este Andreea Roșca, noua iubită a lui Adrian Cristea. Într-un interviu mai vechi, Andreea Roșca a recunoscut că nu s-a simțit întotdeauana atrasă de domeniul juridic, însă a știut că-i va oferi o oportunitate de a-și asigura un statut social „mai aparte’. În timpul liber, frumoasa șatenă face multă mișcare fizică, tenisul și alergatul fiind activitățile ei preferate.

„Pot afirma că hotărârea de a urma Facultatea de Drept nu a fost un vis din copilărie. În momentul în care am ales acest drum, îmi doream să îmi asigur un statut social mai aparte. Facultatea a fost o provocare, dar și un pas important cu multiple opțiuni care m-au ajutat să mă definesc că om. Sunt o persoana activă. Îmi place adrenalina, iar pe lângă tenis și alergare, pe care le fac aproape zilnic, încerc să experimentez activități noi pe care le recomand curajosilor’, a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.


Andreea Roșca și Adi Cristea au o afacere împreună

Cine este Andreea Roșca, noua iubită a lui Adrian Cristea. Recent, Andreea Roșca a făcut primele declarații despre relația cu Adrian Cristea. Tânăra avocată și fostul fotbalist au pus bazele unei afaceri și visează să-și întemeieze o familie împreună.După despărțirea de Bianca Drăgușanu, Adi Cristea a preferat să fie mai discret cu privire la viața sentimentală.


„Suntem liniștiți la Cluj, ne iubim și punem bazele unui business împreună. Amândoi ne dorim o familie și copii și sperăm să fim sănătoși și fericiți și să realizăm tot ce ne dorim împreună, a spus Andreea Roșca, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Sursa foto: Instagram