Cine este Andreea Samson de la Asia Express 2024. Actrița are doi copii și a apărut în „Mondenii”

.

Cine este Andreea Samson de la Asia Express 2024. Asia Express, unul dintre cele mai îndrăgite show-uri de televiziune din România, va debuta la Antena 1 începând cu luna septembrie. Echipele au fost deja dezvăluite, iar printre ele se numără și cea formată din Anca Țurcașiu și Andreea Samson. Iată tot ce nu știai despre Andreea Samson!

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!


Cine este Andreea Samson de la Asia Express 2024. Mai sunt doar câteva săptămâni până când la Antena 1 va începe noul sezon Asia Express. Noi echipe sunt pregătite de cea mai tare aventură a vieții lor și fiecare speră să câștige. Printre concurenții de anul acesta se află și Andreea Samson, bună prietenă cu Anca Țurcașiu. Acestea vor face echipă în show și vor să arate lumii de ce sunt în stare.

Cine este Andreea Samson de la Asia Express 2024. Anca Țurcașiu și Andreea Samson au foarte multe lucruri în comun. Pe lângă faptul că ambele sunt două femei frumoase, le leagă multe amintiri, având în vedere că ambele fac parte din lumea artistică. Andreea Samson este o actriță celebră și îndrăgită de la noi din țară, ce are o poveste de viață uimitoare.


Citește și: Cum s-au înțeles Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, în Asia Express: „Aici s-a amplificat frica de gura ei. Partea bună este că, după ce mă bălăcărește…'

Citește și: Ce promisiune și-au făcut Victor Slav și iubita lui, Selina, înainte să plece la Asia Express: „În general, cuplurile se ceartă cel mai des. Noi…’

Citește și: Simona de la Insula Iubirii s-a despărțit de Claudiu, după ce l-a văzut că se săruta cu ispita Anamaria Vaida: „Imagini de colecție. Nu am nevoie de un așa om lângă mine…’


Citește și: Cine o ajută pe Laura Cosoi după ce a născut. Actrița are patru fetițe și multe responsabilități: „Nu știu cum aș fi reușit altfel, dar recunosc că am rămas singură cu toate de câteva ori și…'

Andreea Samson – Viață personală

Cine este Andreea Samson de la Asia Express 2024. Andreea Samson s-a născut pe data de 29 ianuarie 1982, în Brașov. Așadar, în prezent, concurenta de la Asia Express 2024 are 42 de ani. Aceasta are părul roșcat și este zodia Vărsător.


Andreea Samson se laudă atât cu o carieră de succes, cât și cu o familie minunată. Prietena Ancăi Țurcașiu este mamă a doi copii superbi. Prima dată, ea l-a adus pe lume pe fiul ei, Arthur, iar, ulterior, a născut-o și pe fiica ei, Agatha. Deși preferă să păstreze discreția în privința vieții sale private, actrița mai postează fotografii și momente importante de familie în mediul online.

Andreea Samson – Carieră

Cine este Andreea Samson de la Asia Express 2024. Andreea Samson este o actriță cunoscută în România. Și-a descoperit pasiunea pentru teatru și film încă de la o vârstă fragedă, mai exact la 10 ani, atunci când se prefăcea că este regizor. Vedeta își aduce aminte și acum de sceneta pe care a făcut-o atunci în fața blocului, împreună cu prietenii ei.


„Am regizat o piesă în fața blocului, nu știu cât aveam, zece ani. Cu copiii am făcut o piesă în grădina blocului. Cu pături, cu recuzită de-acasă. Au venit părinții să ne vadă și oamenii care stăteau să aștepte tramvaiul se uitau, după un gard mare viu, la noi’, spunea Andreea Samson, în urmă cu câțiva ani, pentru libertatea.ro.

Andreea Samson a apărut în serialul de comedie „Mondenii’

Cine este Andreea Samson de la Asia Express 2024. Andreea Samson urmat cursurile unei școli de arte din Brașov, iar apoi s-a înscris la UNATC, în clasa lui Gelu Colceag. În timpul studenției, aceasta a învățat o mulțime de tehnici folosite în actorie, inclusiv improvizația, sub îndrumarea profesorului Vlad Massaci. După ce a terminat facultatea, ea a lucrat alături de regretatul Cristian Nemescu în două filme premiate la Cannes.


După studenție, Andreea Samson a primit numeroase roluri, atât în scene de teatru, cât și în filmele din cinematografe sau serialele televizate. Aceasta a apărut în serialele de comedie „Mondenii’ și „Atletico Textila’, ce i-au adus un capital și mai mare de popularitate.

Andreea Samson a jucat și în filme de succes, cum ar fi „Pechinezul’, „Lord’, regizat de Adrian Sitaru, „California Dreamin’, „Marilena de la P7′.

Acum, Andreea Samson lucrează la Teatrul de Comedie din București. De-a lungul carierei sale, ea a apărut în numeroase piese celebre, precum „Steaua fără nume’, de Mihai Sebastian, „Cântăreața Cheală’, „Lecția’, „Doi tineri din Verona’, „Avarul îndrăgostit’, „Romanțioșii’, „Fluturii sunt liberi’. Acum ceva timp, ea a primit premiul pentru cea mai bună actriță, în cadrul Festivalului Internațional al Teatrului de Studio de la Pitești.


Andreea Samson, concurentă la Asia Express 2024

Cine este Andreea Samson de la Asia Express 2024. De luna viitoare, o puteți revedea pe Andreea Samson pe micul ecran, în noul sezon Asia Express. Actrița e încântată de acest proiect și e bucuroasă că face echipă cu Anca Țurcașiu.


„Acum ceva timp urmăream unul din sezoanele Asia Express și îmi spuneam că nu aș face niciodată așa ceva. Dar… niciodată să nu spui niciodată! Iată că am ajuns în acest punct, când aventura e pe cale să înceapă și îmi dau seama că de fapt mi-am dorit mereu o experiență de genul acesta.

Sunt emoționată, încrezătoare și curioasă să aflu cum este Andreea Samson în situații neașteptate, lipsită de confortul rutinei zilnice de acasă. Ştiu sigur că va fi o experiență incredibilă pentru copilul din mine, care adoră să se joace, dar și o lecție despre adaptare, curaj și empatie! Să înceapă Asia Express!’, a declarat Andreea Samson, concurentă la Asia Express 2024.

Sursă foto: Instagram