Cine este Andreea Sasu. Românca din Pașcani este însărcinată cu Philipp Plein / Ce alți iubiți celebri a avut în trecut

.

Cine este Andreea Sasu. Andreea Sasu a revenit în centrul atenției, după ce s-a aflat că așteaptă un copil cu designerul Philipp Plein. Presa din străinătate a anunțat că românca originară din Pașcani este însărcinată cu faimosul creator de modă, la scurt timp după ce bărbatul s-a despărțit de logodnica lui, Lucia Bartoli, cu care are doi copii. Iată ce alți iubiți celebri a avut în trecut!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Cine este Andreea Sasu. Andreea Sasu urmează să devină mamă pentru prima dată. Românca este însărcinată cu desginerul Philipp Plein, după ce au decis să se împace și să mai dea o șansă iubirii lor. Anunțul neașteptat a fost făcut de presa străină, după ce, recent, creatorul de modă a dezvăluit că s-a despărțit de logodnica și mama copiilor săi, Lucia Bartoli.

Cine este Andreea Sasu. Decizia lui Philipp Plein de a se întoarce la fosta lui iubită, Andreea Sasu, i-a luat prin surprindere pe fanii săi. Creatorul de modă anunța recent că el și Lucia, cu care a avut o relație de 5 ani și doi copii, au hotărât să meargă pe drumuri separate. Se pare că românca i-a mai acordat o șansă lui Philipp Plein, după ce se despărțire în trecut, pentru că o înșelase.


Citește și: Cum a slăbit Cristina Spătar 5 kilograme, fără diete drastice: ‘Mi-am făcut analize. Trebuie să elimin glutenul și lactoza’ / Ce i-a recomandat nutriționistul

Citește și: Unde a plecat Mirela Retegan în plin scandal cu foștii angajați din Gașca Zurli: „Mă întorc cu foarte multe idei, răspuns la întrebările mele din ultima vreme'

Citește și: Laurette, după ce a aflat despre cazul studentei ucise de Mirel, la Timișoara: ‘Stăpânit de diavol, de gelozie. Le recomand fetelor să apeleze la autorități’ Ea a fost bătută într-o cameră de hotel / EXCLUSIV


Citește și: Un fost angajat din Gașca Zurli susține că primea un salariu derizoriu, de doar o mie de lei lunar: ‘În fișa postului eram paznic, dar am făcut pe șoferul, am fost îngrijitor, ospătar, zugrav…’ / Acuzații dure la adresa Mirelei Retegan

Cine este Andreea Sasu

Cine este Andreea Sasu. Publicația Bild a fost cea care a anunțat că Andreea Sasu așteaptă un copil cu designerul german Philipp Plein, dar și despărțirea lui de Lucia Bartoli. Ulterior, creatorul de modă a confirmat pentru jurnaliștii străini noile sentimente pe care le are pentru modelul român. Cei doi au fost împreună în trecut timp de patru ani, iar din 2019 a avut o relație cu influencerul Lucia Bartoli, care i-a oferit doi copii.


Andreea Sasu are 34 de ani și este o brunetă focoasă. Fotomodelul originar din Pașcani a devenit cunoscut în showbiz după aparițiile sale televizate din Italia, de acum câțiva ani. Tânăra s-a mutat în Milano după ce vârsta de 20 de ani, notează revista Rotalianul. În cariera sa de fotomodel, aceasta a avut colaborări cu diverse branduri de modă de renume mondial şi fotografi celebri. De asemenea, a debutat și în televiziune, odată cu participarea ei la reality show-ul italian „Temptation Island’, în rolul de ispită.


Andreea Sasu e însărcinată cu designerul Philipp Plein

Cine este Andreea Sasu. Designerul Philipp Plein nu e singurul bărbat celebru din viața Andreei Sasu. În trecut, aceasta a avut o idilă cu pilotul de Moto GP Andrea Iannone. Mai apoi, aceasta a avut o relație și cu Riccardo Saponara, mijlocașul lui Hellas Verona.


Acum ceva timp, Andreea Sasu dezvăluia într-un interviu că „visul ei de a deveni fotomodel datează încă din copilărie’. După ce a terminat școala în România, în Pașcani, aceasta s-a înscris la Universitate pentru a studia Marketing şi Publicitate, însă a decis să abandoneze studiile pentru a se muta la Milano, loc în care a debutat ca model.

Sursă foto: Instagram